Horoscop
Înapoi la

5 zodii pierd bani în Decembrie, iar una va câştiga: Rac...

5 zodii pierd bani în Decembrie, iar una va câştiga: Rac...

Cristina Gherghina

Luna decembrie se anunţă mai puţin bună din punct de vedere financiar pentru 5 zodii, venind cu veşti neplăcute, cu datorii şi cu pierderea unor sume de bani substanţiale.

Balanţele vor trece prin momente critice din cauza obiceiurilor pe care le au, de a fi mereu în top, iar una dintre zodii se va bucura de o perioadă prosperă, plină de câştiguri şi de realizări.

zodii care pierd bani

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii se numără printre zodiile care vor trece prin perioade mai dificile în luna decembrie, ajungând să piardă sume importante de bani.

Nişte datorii mai vor ieşi în această perioadă la lumină şi îi vor da peste cap pe nativii născuţi în zodia berbec. Astfel că aceştia vor fi constrânşi de situaţie să îşi achite datoriile, iar presiunile care vor veni din exterior îi vor determina să dea toţi banii pe care îi au pentru a ajunge la liman.

Astfel că berbecii vor parcurge o perioadă în care situaţia financiară nu va fi una strălucită, pierderile financiare fiind pe măsură. Este important ca berbecii să găsească un echilibru, să se menţină pe linia de plutire pentru a depăşi aceste momente extrem de dificile care vor apărea în ultima lună a anului 2019.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii vor avea şi ei o perioadă mai puţin plăcută în luna decembrie, deoarece jocurile de noroc îi vor face să piardă sume importante de bani. Din cauza naivităţii lor, racii se vor confrunta cu situaţii extreme, în care se vor afla pe muchie de cuţit şi care vor fi trecute doar cu răbdare, inteligenţă şi dorinţă. Este important ca racii să înveţe că banii se câştigă cinstit, şi că nu există nici o altă modalitate prin care se pot îmbogăţi.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?
Incepe quiz
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.