Horoscop
Înapoi la

6 cupluri incompatibile în astrologie, dar perfecte în viață

6 cupluri incompatibile în astrologie, dar perfecte în viață

Alexandra Dragoi

Riscul cel mai important în ceea ce privește astronomia este dat de faptul că reprezintă un domeniu foarte complex, greu de cuprins în certitudini de fiecare dată. Să recunoaștem că nu de puține ori am citit horoscopul dragostei și am aflat că nu ne potrivim sub nicio formă cu o zodie care, din întâmplare, se nimerea să fie chiar partenerul cu care viața era roz.

Astrologii ne avertizează că nu trebuie să ne modelăm viața după drumul din stele și că este indicat să privim horoscopul ca pe un ghid de la care, uneori, ne putem abate. Toate acestea, pentru că suntem oameni raționali și, spre deosebire de zeii din mitologie, avem capacitatea de a ne schimba destinul. 

Îți propunem ca în acest articol să descoperi cele 6 cupluri din zodiac cărora specialiștii în domeniu nu le dau nicio șansă, dar care în viața reală se înțeleg de minune! 

cuplu

În stele ”nu”, dar în viață ”da”! 

 Berbec - Rac 

Un cuplu ca în basme 

Berbecul este semnul zodiacal care adoră să fie eroul din povești. Îi place ca toată lumea să aibă încredere în el și să fie el cel care ghidează firul poveștii. Racul este cavalerul în armură strălucitoare, care poate salva o fată aflată în primejdie. Deghizate în aceste personaje, cei doi pot trăi fericiți până la adânci bătrâneți. 

Taur - Pești

Cuplul ”stresaților” 

Taurul este semnul zodiacal care va controla tot ceea ce deține. Nu este genul care să renunțe cu ușurință, dar când vine vorba de a face față stresului, se transformă pur și simplu. Și dacă două persoane care se confruntă cu stres într-o relație ar putea să nu pară cea mai bună idee, se pare că realitatea contrazice acest lucru. Așadar, nativul Pești este pe aceiași lungime de undă și uite că relația funcționează. 

Gemeni - Scorpion

Cuplul rău, dar bun 

O legătură între Gemeni și Scorpion pare să fie guvernată de mai multe energii negative decât pozitive, dar, suprinzător, cuplul funcționează perfect. Ambii nativi au personalități puternice și nu ezită să își manifeste punctul de vedere ca să se știe cine este șeful în discuție. Pasiunea Scorpionului și rațiunea Geamănului îi fac să pară ciudați, dar perfecți unul pentru celălalt. 

Leu - Capricorn 

Cuplul puterii 

O relație între un Leu și un Capricorn este una dintre cele mai nebune combinații. Cu toate acestea, dacă există vreo legătură care merge perfect, aceasta este! Sunt cunoscuți ca cel mai puternic cuplu, care urmărește succesul, faima și bunăstarea materială. Știu că o relație nu se bazează pe timpul petrecut nonstop cu celălalt, dar se bazează unul pe celălalt de fiecare dată când este nevoie. 

Fecioară - Balanță

Cuplul unei forțe de neoprit 

Fecioara și Balanța sunt cele două semne care nu ascultă de gura lumii. Separat, ele sunt minunate și strălucitoare - în interior și în exterior - dar împreună, reprezintă o forță de neoprit. Un parteneriat între aceste două semne este aproape prea puternic pentru această lume, dar ele o fac să funcționeze într-un fel. 

Săgetător - Vărsător 

Cuplul care citește gânduri

A spune că Vărsătorul și Săgetătorul știu să-și citească gândurile unul celuilalt e o afirmație cât se poate de adevărată. Ori de câte ori aceste semne zodiacale se luptă pentru ceva în care cred, ei devin sălbatici și dornici să facă diferența. Ambii sunt foarte sociabili și duri pe cont propriu, așa că a avea o relație împreună este ca și cum ai combina doi dintre cei mai buni războinici care luptă pentru justiție în aceeași echipă.

Acestea fiind spuse, poate este mai bine să îți faci viața așa cum îți place ție și să alegi din horoscop doar părțile pozitive. Veștile proaste lasă-le la stadiul de avertismente care trebuie evitate. Și pentru că ești o femeie puternică, descoperă și dacă ești una dintre cele 3 femei geniale din zodiac

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ce dar ți-au oferit zeii?
Incepe quiz
Ce dar ți-au oferit zeii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (186)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte