Horoscop
Înapoi la

6 zodii fără emoții - nu pot iubi, orice ar fi!

6 zodii fără emoții - nu pot iubi, orice ar fi!

Alexandra Dragoi

Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care putem să-l trăim. Se spune că un om care nu a iubit niciodată nu trăiește cu adevărat. Cu toate acestea, astrele ne spun că în horoscop există 6 zodii fără emoții care nu vor ști niciodată ce înseamnă dragostea. Vezi mai jos care sunt acestea!

6 zodii care nu pot iubi

cuplu certat

Fecioară - Această zodie nu își poate împărți sentimentele cu nimeni. Petrece foarte mult timp în oglindă și este preocupată doar de persoana ei. Partenerul de viață trebuie să o copleșească zilnic cu declarații de dragoste și să îi spună cât de frumoasă este. 

Chiar dacă a avut numai relații de lungă durată, Fecioara nu s-a putut atașa de niciun bărbat. Este o fire egoistă și, mai presus de toate, nu îi place să își distrugă machiajul pentru nimeni. Așa că și-a impus să nu se atașeze de niciun bărbat. 

Gemeni - Nativul din zodia Gemeni este cunoscut pentru comportamentul dual. Chiar dacă îți dă impresia că te iubește, în realitate este doar un pretext pentru a-și petrece timpul cu tine sau pentru a avea cu cine să schimbe o vorbă. 

Marea temere a Geamănului este singurătatea. Așa că, dacă ești într-o relație cu această zodie, trebuie să știi că stă cu tine doar ca să își satisfacă nevoile, chiar dacă știe să te mintă frumos. 

Capricorn - Nativii din această zodie sunt interesați mai mult de muncă decât de iubire. Petrec foarte mult timp la serviciu și nu au timp să se îndrăgostească de cineva. Relațiile acestor nativi nu vor fi niciodată de lungă durată!

Rareori o să vezi un Capricorn stând acasă, pentru că petrece mult timp în deplasări sau muncind peste program. Pentru Capricorn, cariera este pe primul loc! 

Taur - Taurul este o zodie care se atașază foarte repede de oamenii din jur. Este o fire foare sociabilă și nu ezită să intre în vorbă cu oricine. În timp, îți poate deveni cel mai bun prieten. Totuși, atunci când este într-o relație, Taurul nu poate să depășească această barieră. Îl va considera pe partener ca fiind cel mai bun prieten și niciodată nu îl va copleși cu declarații amoroase. 

Leu - Leul este o zodie foarte familistă și își iubește foarte mult părinții. Va accepta rareori să aibă pe cineva în viața lui și, când o va face, nu va ști cum să reacționeze. Dacă nu vrei să te simți singură într-o relație, nu sta prea mult în preajma unui Leu.

Balanță - Balanța a suferit multe dezamăgiri în dragoste. Pentru că este o fire sensibilă, a ajuns să nu mai aibă încredere în bărbați. Va accepta să aibă pe cineva în viața ei doar ca să îi țină de urât, pentru că știe că mai devreme sau mai târziu el va pleca și crede că este mai bine să nu se atașeze. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Bărbatul Leu în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui
Bărbatul Leu în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (33)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.