Horoscop
Înapoi la

6 zodii vor avea un destin fericit în această mare de negru. Următoarele 2 luni vor fi o binecuvântare

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Chiar dacă este o perioadă neagră, nu înseamnă că nu poate exista și speranță și că bucuria va părăsi de tot sufletele oamenilor. Pentru unii dintre noi, norocul continuă să zâmbească, în vreme ce alții sunt suficient de puternici să considere că dificultățile prin care trec sunt doar o lecție care îi face mai puternici și mai înțelepți.

Combinațiile astrale din următoarele două luni arată că anumite zodii vor fi în mod special protejate, astfel încât nu vor resimți atât de dureros această perioadă. Fie că în viața lor se vor petrece schimbări benefice, fie că  vor găsi prilej pentru propria transformare, aceste zodii nu se pot plânge că norocul le lipsește. Cu Venus trecând prin Gemeni și apoi prin Rac, dragostea lor devine din ce în ce mai intensă, în vreme ce tranzitul lui Marte prin Vărsător și al lui Mercur prin Taur face ca anumite probleme din viața lor să se rezolve, datorită ambiției și perseverenței. 

Iata care sunt cele 6 zodii care vor avea parte de binecuvântarea astrelor în lunile ce urmează. 

Berbecul

Berbecul

Urmează o perioadă în care creativitatea ta va fi eliberată de constrângeri legate de timp și termene limită  și te vei putea dedica lucrurilor care îți plac. Marte, planeta ta protectoare, aflată în Vărsător te face să lași deoparte conformismul și să te concentrezi mai mult pe pasiunile tale, în contextul în care apar anumite schimbări în situația ta profesională. După ce retrogradarea lui Pluto din 25 aprilie te va forța să ieși din zona ta de confort, vei găsi o incredibilă oportunitate profesională, în acord cu dorințele și talentul tău. 

Gemenii

Gemenii

Cu Venus aflată în semnul tău, viața ta amoroasă va prinde aripi. Te vei împăca cu o persoană de care ți-a fost dor sau vei găsi o nouă dragoste și vei simți că ți-ai întâlnit, de fapt, sufletul pereche. Din data de 11 aprilie, Mercur în Berbec te face expresivă și convingătoare, așa că vei putea pe oricine și obține tot ce vrei de la partenerii tăi, fără ca măcar să miști un deget. Îți vei împărtăși ideile în întâlniri online și videoconferințe, iar elocvența ta va fi apreciată și s-ar putea să primești o ofertă financiară interesantă.  

Fecioara

Fecioara

Este o perioadă ideală să te ocupi de spiritualitatea ta, pentru că vei face mai multe progrese ca în toți anii care au trecut. Ești în ăutarea unui sens mai profund al vieții, iar astrele îți deschid accesul către tainele Universului. În această perioadă dominată de teamă și incertitudine, tu te vei simți protejată și vei avea sentimentul că te ghidează o forță mai puternică. Te vei bucura de o sănătate de fier, iar comunicarea va fi cheia succesului tău, mai ales începând cu sfârșitul lui aprilie, când Mercur, planeta ta protectoare, intră în Taur, un semn de pământ ca și tine. 

Balanța

Balanța

Ești ferită de frământările lumii de afară pentru că te dedici unor proiecte care îți plac și îți stimulează latura creativă. Lucrezi intens, dar acest lucru nu-ți displace, mai ales că te face să uiți de dificultățile inerente acestei perioade. Atunci când nu muncești,  găsești timp să flirtezi cu persoane interesante din mediul virtual sau petreci seri romantice cu iubitul tău. Ai un sentiment de împlinire personală, mai ales că echilibrul tău interior rămâne intact în fața provocărilor exterioare. 

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator Top 4 cei mai loiali nativi din zodiac. Nu te vor dezamăgi niciodată!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (36)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.