Horoscop
Înapoi la

7 motive pentru care prezența unui Geamăn în viața ta va fi cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Energie explozivă și comunicare excelentă. Astfel poate fi descris un nativ Geamăn, pentru care viața înseamnă aventură și distracție, iar plictiseala nu se va regăsi în tabelul său de activități. Este într-o căutare permanentă de oameni, locuri și experiențe noi, dar și a lucrurilor fascinante, care îl incită. Chiar dacă își schimbă foarte des starea de spirit, reușește să se facă plăcut, iar tu te poți considera norocoasă că te-a ales să faci parte din cercul său de prieteni, pentru că este foarte selectiv.

Iată șapte motive pentru care prezența unui Geamăn în viața ta este cel mai bun lucru!

Știe arta conversației. Datorită planetei lui conducătoare, Mercur, Geamănul este o persoană sociabilă și foarte curioasă, prin definiție. Îi face pe oameni să se simtă în largul lor punând întrebări bine gândite și interesându-se cu adevărat de răspunsurile lor. Își va folosi cu ușurință darul conversațional în aproape orice situație. Așadar, dacă ești timid în legătură cu oameni noi, poți conta pe Geamăn că va prelua conducerea.

Au o personalitate cameleonică. Nativul Gemeni este expert în calibrarea energiei pentru a se alinia cu mediul înconjurător. Se va arunca cu capul înainte, într-o situație haotică, pentru a vedea cum poate fi de folos. Pe de altă parte, va fi complet invizibil într-un mediu liniștit și calm. Dacă ești în căutarea cuiva care să se poată adapta la schimbare de la un moment la altul, apelează la o persoană născută sub acest semn astrologic. Va ști exact cum să se potrivească vibe-ului tău.

Își împlinește mereu dorințele. Un Geamăn este cineva cu care vrei să mergi într-o vacanță exotică. Acest semn de Aer este cunoscut pentru că a încercat lucruri noi cu multă poftă, chiar dacă o singură dată în viață a spus că a făcut-o - "Trăiești doar o dată" este motto-ul lui. Dacă dorești să ieși din carapacea ta, Geamănul te va convinge să o faci, cu spiritul său aventuros.

Îi pasă cu adevărat de persoanele noi din viața lui. După cum știm, Geamănul nu este intimidat cu ușurință de persoanele noi și de setările sociale. Nimic nu îi aduce mai multă bucurie decât oamenii noi și transformarea acelor cunoștințe în prieteni apropiați. Dacă un Geamăn te place, el își va spune intențiile - platonic, romantic sau ambele. Un Geamăn este genul care spune în față că te vrea în viața lui. 

Au o intuiție bună. Uneori, din greșeală, Geamănul își va urma inima înaintea logicii. Îi este greu să-și ignore instinctele și va acționa impulsiv pentru a-și satisfacele dorințele. Trăiește momentul și consideră că ceea ce îl incită pe moment este pur și simplu irezistibil. Poate te înnebunește uneori, dar pasiunea lui pentru prezent este contagioasă. Îți va reaminti cât de bine te vei simți să trăiești clipa, din când în când.

Va plânge, lupta și râde alături de tine. Mai simplu spus, Geamănul este simbolul dualității. Are abilitatea de a experimenta două părți ale lucrurilor în același timp. Această calitate este ceea ce îl face atât de empatic. Da, Geamănul se pune pe primul loc, dar asta nu înseamnă că nu îi pasă de sentimentele tale - dimpotrivă. Dubla perspectivă asupra vieții îi permite să vadă lumea prin ochii tăi. Îți va simți frământarea, bucuria și furia, ca și cum ar fi trăirile lui.

Evoluează în mod constant. Nativul Geamăn iîmbrățișează schimbarea în viața lui precum gazda îmbrățișează oaspeții la o petrecere. Este pasionat de noutate - prietenii, hobby-uri și împrejurimi, acestea adaugă culoare lumii lui. Acesta este motivul pentru care este atât de dispus să-și schimbe cursul vieții într-o clipă și să facă întoarceri clare, fără să se uite înapoi. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Geamăn

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.