Horoscop
Înapoi la

7 motive pentru care viața ta este mai bună cu o Fecioară în ea

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Un semn de Pământ, guvernat de zeița comunicării, planeta Mercur și una dintre cele mai oneste și ambițioase zodii din horoscop. Fecioara este o adevărată binecuvântare în viața ta, perfecționista din zodiac și incomparabilă, prin definiție.

Îți arătăm, în galeria foto, șapte motive pentru care viața ta este mai bună cu o Fecioară în ea și de ce ar trebui să te consideri norocos că ai în preajma ta o persoană născută sub acest semn zodiacal.

Surse articol: Yourtango / Askastrology / Stevenaitchison.co.uk

E jucăușă

E jucăușă

Câteodată, Fecioarei îi place să mai lase garda jos și să își dezvăluie latura ludică. Va alege și distracția în detrimentul analizei critice, însă acest lucru se va întâmpla doar dacă se simte confortabil în preajma ta. De multe ori, o Fecioară preferă să renunțe la spontaneitate, dar doar datorită faptului că iubește să analizeze cu atenția avantajele și dezavantajele unei situații. Dar, Fecioara iubește distracția și emoțiile la fel de mult precum alte zodii.

E organizată

E organizată

Fecioara este genul de persoană care este obsedată de ordine și disciplină. Nu poate suporta ideea unui loc neîngrijit. Acest principiu se aplică și în lucrurile pe care le face zi de zi. Nu există haos pe tabelul său de activități și iubește să facă planuri. Este foarte greu să convingi o Fecioară să facă ceva, dacă nu are un plan concret. Îi place să analizeze temeinic lucrurile înainte de a decide dacă este de acord. O Fecioară te va învăța cum să fii mai organizat și mai atent la detalii. 

E creativă

E creativă

Fecioara îmbrățișează creativitatea în viața ei, la fel de mult ca și celelalte pasiuni. Este foarte productivă atunci când are idei și adoră să experimenteze, în funcție de domeniul în care activează. Este atrasă de simțul vizual și crede că o imagine va face mereu cât o mie de cuvinte. Este creativă și atunci când trebuie să organizeze o ieșire în oraș sau o excursie într-un loc cât mai interesant.

E loială

E loială

Loialitatea este una dintre cele mai mari calități ale Fecioarei. Va rămâne alături de tine dacă te consideră demn de dragostea ei. Nu își crează mari așteptări, așa că nu va avea pretenții nefirești de la un partener. Este foarte practică și se gândește la toate consecințele infidelității, așa că nu te aștepta ca o Fecioară să te înșele. În ciuda lipsei sale de spontaneitate, Fecioara este pasională și nu va ezita să dezlănțuie această latură atunci când este îndrăgostită.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Motive incontestabile pentru care Fecioara este cea mai bună din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.