Horoscop
Înapoi la

7 zodii de bărbați care transformă femeile de lângă ei în varianta lor cea mai bună

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Deși nu ne dăm întotdeauna seama, oamenii lângă care stăm au capacitatea să ne transforme, să aducă la suprafață anumite trăsături ale personalității noastre, să ne stimuleze sau să ne inhibe potențialul. 

Partenerii noștri de viață ne modelează la fel de mult pe cât îl modelăm și noi pe ei. Iată de ce un cuplu reprezintă mai mult decât două persoane care stau împreună. Viața în doi ne schimbă într-o manieră nebănuită, uneori spre bine, alteori spre rău. 

Sunt bărbați care pot transforma o femeie în varianta ei dependentă, submisivă, incapabilă să ia decizii și să găsească soluții, lipsită de creativitate și forță. Dar sunt și bărbați care, asemeni unor artiști talentați, pot scoate ce este mai frumos și mai bun din sufletul unei femei

Iată care sunt nativii care pot transforma femeile de lângă ei în varianta lor cea mai bună. 

Berbecul

Berbecul

Pasional și plin de viață, bărbatul Berbec îi insuflă femeii de lângă el dorința de a trăi la maxim, de a descoperi lumea și de a-și dezvălui potențialul creator. Alături de un bărbat Berbec orice femeie va ajunge să se cunoască mai bine și să-și folosească în mod optim resursele interne. 

Racul

Racul

Cel mai protector bărbat din zodiac, Racul își va ajuta iubita să depășească orice obstacol, o va încuraja întotdeauna și va avea o nesfârșită încredere în ea. Alături de un bărbat Rac, o femeie își va putea exprima nestingherită emoțiile, ajungând să se dezvolte din punct de vedere psihic și spiritual. 

Gemeni

Gemeni

Deși se spune că bărbatul Gemeni este greu de prins într-o relație stabilă, atunci când descoperă o femeie potrivită pentru el, va face tot posibilul să o țină alături. Dar nativul Gemeni este foarte pretențios și își dorește o persoană la fel de curioasă, inteligentă și explorativă ca și el. Dacă găsește o astfel de femeie, bărbatul Gemeni o va stimula mereu,îi va provoca inteligența, iar cuplul lor nu se va opri niciodată din evoluție. 

Fecioara

Fecioara

Bărbatul Fecioară este un perfecționist, iar alături de el o femeie are toate șansele să-și scoată la suprafață întregul potențial. Pentru că este un adevărat căutător, nativul Fecioară va stimula orice persoană lângă care trăiește să-și găsească vocația și să nu se mulțumească cu mai puțin decât poate realiza. Totuși, un bărbat Fecioară poate fi și foarte dificil, pentru că are tendința să-i judece aspru pe cei din jur și poate frâna entuziasmul unei femei, dacă nu-și controlează pornirile critice. 

Surse foto: Pixabay, Istock

Articolul urmator 10 motive pentru care să iubești un Scorpion. Este cea mai bună decizie pe care o poți lua vreodată

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.