Horoscop
Înapoi la

A doua parte a verii, plină de amărăciune pentru 3 zodii

Redactor Andreea Baluteanu

După o primă parte a verii în care am avut parte de un context astrologic destul de liniștit, așteptăm ca sfârșitul anotimpului cald să ne aducă în sfârșit acea dragoste fierbinte la care visam, acele emoții pe care le asociem întotdeauna cu sezonul cald.

Nu va fi însă cazul, tind să spună astrele, cel puțin nu pentru 3 dintre noi. Aceste zodii vor avea mai degrabă de suferit și își vor încheia vara strivite de amărăciunea din sufletul lor. Vezi care sunt semnele ce nu au parte decât de suferință spre finalul acestui anotimp!

A doua parte a verii, un infern de durere și tristețe pentru trei zodii

Cele mai importante fenomene astrologice ale celei de-a doua părți a verii împovărează cu suferință trei zodii. De la dragoste la relații personale, trecând prin starea de sănătate, bani și carieră, acestora le merge rău pe toate planurile. Vezi dacă te numeri ș tu printre ghinionistele zodiacului!

Leu

Vara e pentru tine un moment de schimbare, unul în care se pare că viața ți-o va lua pe un cu totul alt curs. Luna Nouă de pe 5 august va îndrepta toate aceste modificări pe plan personal, acolo unde e foarte probabil să pui capăt unei relații îndelungate din cauza faptului că ai o cu totul altă atitudine față de viață. Povestea voastră nu te mai împlinește, poate că aștepți altceva sau nu te mai regăsești, cert este că iubirea a ajuns la capăt.

Deși schimbarea e, de fapt, una pozitivă, tu nu o vei resimți acum astfel, ci doar ca pe un infern al deznădejdii. Te simți singură, nu te mai înțelegi nici măcar tu și începi să te întrebi unde anume ai greșit. Astrele te avertizează că tristețea va fi acaparatoare uneori!

De asemenea, a doua parte a verii te prinde pe picior greșit și din punct de vedere financiar. Deși câștigi suficient și una dintre veștile bune ale anotimpului este că îți vei crește resursele, amărăciunea pe care o simți te determină să cheltui fără opreliști. Curând banii vor ajunge să fie o problemă, iar acest lucru îți va strica și vacanța. Cu alte cuvinte, a doua parte a verii nu îți aduce nimic bun.

Scorpion

Pentru tine, a doua parte a verii e un pic mai blândă, deoarece îți aduce foarte multe oportunități pe plan profesional. Deși august e în general cea mai liberă lună, pentru tine va fi mai aglomerată ca niciodată. Luna Nouă din Leu te va face să pui mare preț pe imaginea ta publică și pe modul cum te percepe șeful, așa că nu îți va mai păsa decât de proiectele de la muncă.

Dar aici se termină veștile bune! Deși ofertele vin pe bandă rulantă, nu același lucru poate fi afirmat despre perspectivele tale. Nu ești apreciată, nimeni nu te laudă și nici nu îți crește superiorul salariul. Ba dimpotrivă, muncești non-stop și nu mai niciun pic de timp pentru tine și pentru relaxare, ceea ce te va umple de amărăciune.

Și mai trist e că ajungi să te cerți cu partenerul de viață sau cu prietenii. Cum nu le mai acorzi nicio atenție și nici nu îți trece prin cap să faci vreun compromis, e foarte probabil să îți atragi nemulțumiri constante. Și, la câtă tensiune ai acumulat deja, vei avea grijă să o răsfrângi integral asupra lor: de aici și până la certuri și despărțiri dramatice nu mai e decât un pas.

Săgetător

Tare rea mai e a doua parte a verii cu semnele de foc! Stresul e covârșitor pentru tine în această perioadă. Te vei plimba aproape non-stop în ultimele zile ale lui iulie și în august, dar niciuna dintre escapadele tale nu îți aduce plăcere, pe majoritatea le vei simți ca pe obligații, inclusiv vacanțele.

Te așteaptă o perioadă în care pui totul la îndoială, mai ales fidelitatea partenerului de viață sau propria fericire. Ești sigură că flirtează sau chiar te înșală cu altele și nici măcar nu îți ții suspiciunile pentru tine sau aștepți dovezi înainte de a i le arunca în față. Ba dimpotrivă, îl bombardezi cu reproșuri deși știi, în adâncul sufletului, că exagerezi.

Amărăciunea constantă și stresul te vor înrăi și mai tare și vei ajunge de nerecunoscut. El nu mai vede nicăieri fata veselă de care s-a îndrăgostit și nu va mai putea suporta multă vreme acest monument de gelozie de dragul a ceea ce a fost. Va ajunge fie să facă așa cum îl acuzi și să te înșele, fie pur și simplu să pună punct unei relații care nu îi mai aduce nimic. Oricum ar fi, ție nu îți va mai rămâne decât tristețea, mai ales atunci când vei realiza ce ai făcut.

Cele trei zodii de mai sus nu au parte decât de tristețe, amărăciune și necazuri constante în a doua parte a verii. Fii atentă la tendințele tale de a-ți distruge propria fericire și încearcă să lupți împotriva lor!

Surse foto: iStock, Pexels

Articolul urmator Zodii de aer: ce semne fac parte din această categorie și ce trebui să știi despre ele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (63)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.