Horoscop
Înapoi la

A început primăvara durerii pentru o zodie

A început primăvara durerii pentru o zodie

Alexandra Dragoi

Primăvara vine cu schimbări de toate felurile. Este anotimpul când natura reînvie, iar noi avem instinctul de a ne lua viața în piept, pentru a o îmbunătăți din toate punctele de vedere. Totuși, nu pentru toată lumea socoteala de acasă se potrivește cu cea din târg. O zodie va avea parte numai de ghinion și suferințe primăvara aceasta.

Descoperă în articol despre ce nativ este vorba și cum va reuși el să depășească aceste obstacole! 

fata care plange

Primăvara suferinței pentru Leu! 

Leul pare să fie urmărit de ghinion primăvara aceasta. Nu reușește să ducă la bun sfârșit nimic din ceea ce își propune și nici nu are susținere din partea nimănui. Acest nativ se simte abandonat și încearcă să evadeze dintr-un labirint al groazei. Va încerca să își facă o schimbare de look, dar femeia Leu va fi dezamăgită și de acest rezultat. 

Noul job nu pare să fie conform așteptărilor, iar șeful îi dă multe bătăi de cap, chiar daca nativul Leu își face treaba exemplar. În plan sentimental lucrurile stau cel mai prost. Pe lângă faptul că nimic nu merge bine, Leul se va trezi singur și cu o grămadă de remușcări, care nu îl lasă să doarmă noaptea. 

Nici cu finanțele nu stă prea bine, pentru că trebuie să ducă singur cheltuielile casei, iar salariul nu îi permite să cheltuie niciun ban fără să fie foarte bine calculat înainte. Sănătatea este singura care nu îl trădează în primăvara aceasta, dar o răceală tot îl va încerca puțin.

Cu atâtea probleme, nici nu e de mirare că Leul va ajunge la concluzia că primăvara 2019 poate fi foarte ușor numită și „a durerii”. Demult nu a mai suferit atât și nu a dus-o mai rău în toate aspectele vieții.

Cu toate acestea, femeia Leu este o luptătoare și o să reușească să treacă peste toate aceste încercări cu brio și ... știi ceva? Vara va fi a ta, deci capul sus! 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Topul vampirilor energetici din zodiac
Topul vampirilor energetici din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.