Horoscop
Înapoi la

A început săptămâna durerii pentru 3 zodii. Vor fi părăsite fără regrete

A început săptămâna durerii pentru 3 zodii. Vor fi părăsite fără regrete

Lorena Teacă

3 native ale zodiacului vor suferi cumplit în această săptămână. Partenerii vor pune punct relației, fără ca femeile să prevadă acest lucru. Despărțirea va fi grea și lacrimogenă, însă zodiile vor fi nevoite să-și găsească puterea interioară, pentru a putea merge mai departe.

Discuțiile în contradictoriu, reproșurile sau infidelitatea vor produce aceste rupturi care vor provoca multă suferință în rândul femeilor și liniște în sufletul bărbaților.

Iată care sunt cele 3 native care vor trece trece printr-o săptămână a durerii:

Fată care plânge și se întinde după o inimă

Leu

În ciuda faptului că trăsăturile voastre caracteriale nu s-au potrivit deloc pe parcursul relației, în momentul în care iubitul îți va propune despărțirea, vei încerca să-l faci să rămână, însă trebuie să știi că totul va fi în zadar. Decizia luată de acesta va rămâne neschimbată, motiv pentru care va trebui să te obișnuiești rapid cu ideea, pentru a putea fi fericită și în absența acestuia. Încearcă să rămâi optimistă și să ai încrederea că vei găsi pe altcineva cu care să împarți și bune și rele.

Balanță

Ultima perioadă din relație a fost încărcată de discuții aprinse și reproșuri, motiv pentru care tensiunea acumulată și cuvintele grele, spuse la nervi, vor aduce despărțirea. Iubitul îți va spune că-și dorește liniște în viața lui, iar alături de tine nu o mai poate găsi, deoarece neînțelegerile din ultimul timp i-au provocat mult stres, griji și tristețe. Astfel, va trebui să te orientezi spre anumite activități relaxante și creative de făcut, pentru a uita de separarea grea de partener.

Femeie și barbat care rup o inimă

Scorpion

Consideri că în fiecare relație de dragoste intervine infidelitatea la un moment dat, însă tu nu vei putea fi iertată de partener pentru noaptea petrecută în compania altui bărbat. Lacrimile și părerile tale de rău nu vor putea influența în niciun fel decizia iubitului, motiv pentru care va trebui să te obișnuiești cu ideea separării. Vestea bună este că vei învăța că respectul și loialitatea sunt lucruri fundamentale într-o relație fericită și împlinitoare.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.