Horoscop
Înapoi la

Aceste combinații zodiacale formează cele mai bune familii

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Povestea fiecărei familii este diferită. În timp ce unii reușesc să depășească și cele mai dificile situații, alții se despart la cel mai mic dezacord sau ceartă aprinsă. Te-ai întrebat vreodată de ce? Are legătură cu dinamica și compatibilitatea zodiacală, așa este. Vei fi surprinsă să afli cât de compatibilă sau nu ești cu alte zodii, în funcție de semnul tău astrologic.

Fiecare semn zodiacal are propriul set de caracteristici și trăsături personale. Desigur, pot exista și excepții, majoritatea oamenilor născuți sub o anumită zodie au acele trăsături și se comportă într-o anumită manieră. Înainte de începe o relație, este important să-ți compari semnul zodiacal cu cel al partenerului tău și să descoperi cât de compatibili sunteți.

Semn de foc: Berbec

Berbecul este primul semn din zodiac și totodată unul dintre cele mai puternice. Berbecul este energic și caută mereu viteza și dinamica. Este foarte competitiv și îi place întotdeauna să fie primul în toate. Punctele forte includ curajul, determinarea, încrederea, onestitatea, pasiunea, entuziasmul și optimismul. De cealaltă parte, poate fi, de asemenea, prea nerăbdător, entuziast, impulsiv și agresiv.

Semn de foc: Săgetător

Săgetătorul adoră călătoriile. Părerile filozofice și sinceritatea sunt factorii care determină nevoia lui de a rătăci în van câteodată, în căutarea sensului vieții. Are simțul umorului foarte dezvoltat și este extrem de curios. Este idealist și generos. Cu toate acestea, el își valorifică libertatea și nu-i place să fie constrâns sau mărginit.

Semn de foc: Leu

Leul este un lider înnăscut. Are o forță incredibilă de a face lucrurile să se întâmple și este foarte ambițios cu tot ce își propune în viață. Este fidel și, prin urmare, are mulți prieteni. Punctele forte ale Leului includ generozitatea, veselia, creativitatea, simțiul umorului și pasiunea. Cu toate acestea, este, de asemenea, încăpățânat, arogant, egocentric și inflexibil.

Semn de pământ: Taur

Taurul are nevoie să fie înconjurat de iubire, frumusețe și plăcere fizică. Deși este practic și bine intenționat, poate fi, de asemenea, lipsit de compromis, posesiv și încăpățânat. În calitate de partener de viață, este fiabil, practic, stabil, responsabil și răbdător.

Sursa foto: Unsplash

Semn de pământ: Fecioară

Fecioarei nu prea îi place schimbarea și are o abordare foarte metodică a vieții. Este foarte grijulie și are un simț profund al omeniei. Fecioara sunt extrem de loială, analitică, practică, muncitoare și amabilă. Cu toate acestea, este, de asemenea, excesiv de critică, timidă și se îngrijorează din orice.

Semn de pământ: Capricorn

Capricornul este responsabil, un bun manager al situațiilor de viață și foarte disciplinat. De asemenea, câteodată mai face pe deșteptul și crede că le știe pe toate. Poate fi neiertător și condescendent. Prețuiește prietenia, familia și tradițiile.

Semn de aer: Gemeni

Persoanele care au acest semn zodiacal reprezintă două personalități diferite într-una. În timp ce sunt blânde, afectuoase, curioase și maleabile, sunt de asemenea nervoase, inconsistente și indecente. Nu le place singurătatea, dar nici să se simtă constrânși de ceva.

Semn de aer: Balanță

Balanța este corectă și pașnică. Este foarte sociabilă și urăște solitudinea. Poate fi cooperantă, din când în când, diplomată, grațioasă și blândă. Cu toate acestea, preferă să evite confruntarea și nu se ceartă niciodată cu partenerul din proprie inițiativă. De asemenea, este miloasă și va evita cu orice preț conflictele.

Sursa foto: Unsplash

Semn de aer: Vărsător

Deși oamenii din acest semn zodiacal sunt timizi și liniștiți, iubesc natura și urăsc situațiile plictisitoare. Sunt progresivi, independenți, originali și un sentiment de împlinire atunci când îi ajută pe ceilalți. Le plac limitele și persoanele care nu sunt de acord cu ei. Nu au încredere în ceilalți cu ușurință și nu vor ierta pe cineva dacă încalcă o promisiune.

Semn de apă: Scorpion

Scorpionul este foarte pasional și asertiv. Își face prieteni adevărați, dar este neîncrezător și secretos. De asemenea, este gelos și câteodată violent. Scorpioul este un bun lider și pune tot sufletul în proiectele în care se implică. Scorpionul este foarte emotiv și se va ghida după sentimente atunci când va lua o decizie.

Semn de apă: Rac

Racul este foarte atașat de familie și relații. Este sensibil și emoțional. Alte caracteristici includ tenacitatea, loialitatea, simpatia, persuasivitatea și faptul că are multă imaginație. De asemenea, este mofturos, pesimist, suspicios, manipulatoar și nesigur.

Semn de apă: Pești

Peștii sunt foarte prietenoși și adoră să aibă companie. Sunt artistici, plini de compasiune, intuitivi, înțelepți, blânzi și generoși. Le place să fie singuri și sunt romantici incurabili. Nu le place să fie criticați și nu pot tolera cruzimea de niciun fel. Sunt mereu iertătători și cu greu judecă pe cineva.

Combinațiile zodiacale care formează cele mai bune familii

Aerul și focul. Reprezintă o combinație bună când vine vorba de o legătură între două persoane născute sub aceste semne zodiacale. Această combinație simbolizează energia, emoția, mișcarea și răutatea. Poți fi sigură că întotdeauna va fi distracție și fericire într-o astfel de relație. Cu toate acestea, uneori, un semn de aer poate crede că pasiunea semnului de foc poate fi prea copleșitoare și semnul de foc poate crede că semnul de aer este prea distant.

Pământul și apa. Semnele pământului și ale apei beneficiază reciproc unul de celălalt, iar relațiile de familie ale acestor semne zodiacale sunt în general foarte puternice. În timp ce semnele de pământ au răbdare să se descurce cu starea de spirit și complexitatea semnelor de apă, semnele de apă oferă un sprijin emoțional puternic pentru semnele de pământ, de altfel mai mereu nesigure. 

Aerul și pământul. În timp ce oamenii cu aceste semne zodiacale împărtășesc o mulțime de trăsături comune de personalitate, nu au parte chiar de cea mai bună relație amoroasă. Natura imprevizibilă a semnelor de aer și energia frenetică nu este o potrivire excelentă pentru natura practică a semnelor de pământ. Cu toate acestea, amândoi au lucruri de învățat unul de la celălalt și, dacă sunt cultivate la timp, pot avea o relație minunată.

Focul și pământul. Acestea două sunt elemente opuse și, prin urmare, o relație între cei doi este plină de provocări interesante. Dar, există două părți ale unei monede, deci și în acest caz pot exista și diverse avantaje. Vitalitatea unui semn de foc va încuraja un semn de pământ să îmbrățișeze noi experiențe și să fie deschis, mai degrabă decât să se teamă de necunoscut.

Aerul și apa. O relație între aceste elemente va avea nevoie de multe eforturi pentru a fi una de succes, însă sunt precum yin si yang. Aceste diferențe pot acționa ca un factor de echilibrare pentru cei doi, dacă vor să formeze o familie. Ceea ce permite lipsește unui partener, celălalt îl suplinește.

Surse foto: Unsplash, IStock

Articolul urmator Cele mai compatibile și cele mai incompatibile semne zodiacale pentru un Capricorn

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.