Horoscop
Înapoi la

Aceste zodii vor avea parte de tot ce îşi doresc în Decembrie: Peşti...

Aceste zodii vor avea parte de tot ce îşi doresc în Decembrie: Peşti...

Cristina Gherghina

Luna decembrie, cunoscută şi sub denumirea de „Luna cadourilor” vine cu numeroase veşti bune pentru câteva zodii, care se vor bucura de un sfârşit de an plin de fericire şi de dorinţe împlinite.

Astfel că aceste zodii vor avea parte de tot ceea ce îşi doresc, scorpionilor li se va îndeplini dorinţa cea mare, pe plan amoros, iar leii vor reuşi să îşi facă  toate poftele deoarece domeniul financiar va fi la cote maxime.

zodii norocoase decembrie

Peşti: 19 februarie – 20 martie

Peştii se numără printre zodiile norocoase, cărora luna decembrie le va aduce împlinirea tuturor dorinţelor, numeroase motive de fericire şi bucurie. Încrezători de fel, iată că a venit momentul în care nativii în zodia peşti vor fi răsplătiţi pentru anul ce a trecut şi vor avea parte de tot ce îşi doresc. S-ar putea ca acest sfârşit de an să vă împlinească dorinţe mai vechi, de care este posibil să fi uitat, făcându-vă să trăiţi la intensitate maximă fiecare clipă care se scurge spre anul 2020.

Nu uitaţi că fiecare moment este preţios şi trebuie apreciat ca şi cum ar fi ultimul. Petreceţi această lună alături de cei dragi, bucuraţi-vă de reuşite împreună cu ei şi continuaţi să credeţi în tot ce poate fi mai frumos, deoarece mai devreme sau mai târziu Universul va face în aşa fel încât să primiţi tot ceea ce meritaţi.

Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii vor trece şi ei prin momente care vor trezi toate simţurile ascunse pe care le au.

Citeste articolul complet pe horoscop YVE.ro

 

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.