Horoscop
Înapoi la

Afla dacă vei înșela, în funcție de zodie

Afla dacă vei înșela, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Să înșeli este un lucru cât se poate de obișnuit în zilele noaste, aproape la fel de des întâlnit ca și dragostea. Poate că ți-ai spus atunci când ai început o relație și erai foarte îndrăgostită că tu nu o să înșeli niciodată. Dar, cum spune o binecunoscută expresie, ”niciodată să nu spui niciodată”. 

Ceea ce pot să-ți dezvăluie astrologii este că unele zodii sunt mai predispuse să înșele decât altele. Așa cum îți poți închipui, zodiile mai impulsive sau mai pasionale au șanse mai mari să-și trădeze partenerii, dar nu-ți imagina că semnele care par mai rezervate sunt ferite de ispită. O altă vorbă spune că apele liniștite sunt adânci, așa că nu știi ce te poți aștepta de la o zodie aparent incoruptibilă, cum este Fecioara. 

femeie care inseala 1

Dacă vrei să știi ce șanse ai să-ți înșeli partenerul, iată care sunt predicțiile astrelor. 

Berbecul

Ești condusă de Marte, zeitatea acțiunii, agresivității și sexualității dezlănțuite. Cu alte cuvinte, ești printre zodiile care vor înșela cu siguranță, măcar o dată în viață. Nu eziți să te arunci în brațele pasiunii, de aceea ești ușor de ispitit. Impulsurile și dorințele tale sunt mai puternice decât judecata ta, așa că nu te vei putea abține când cineva te seduce. În general, îți pare rău atunci când înșeli și îți vine greu să ții secretul. Dacă partenerul tău își dă seama și te întreabă pe față, îi vei spune adevărul, indiferent de consecințe.  

Taurul

Venus este planeta ta protectoare, așa că nu te dai înapoi de la nici una din bucuriile dragostei. Te îndrăgostești de nenumărate ori în viață și nu o dată te dedai pornirilor tale senzuale. Atunci când iubești pe cineva foarte tare, ești, de obicei, credincioasă și ții foarte mult la imaginea relației tale. Dar, dacă pasiunea dintre tine și partener începe să scadă, nu te sfiești să cauți plăcerea în altă parte. Este adevărat că preferi să termini o relație, înainte de a începe alta nouă, dar nu înseamnă că nu poți trăi în paralel două iubiri, fără prea multe remușcări și procese de conștiință.

Gemenii

Se știe că semnul tău este unul dintre cele mai nestatornice din zodiac, așa că sunt șanse foarte mari să fii printre persoanele care înșală cel mai frecvent din anturajul tău. Uneori, nici nu consideri că înșeli pe cineva și poți avea în paralel mai multe relații, doar ca să faci comparații între ele sau pentru că nu simți nimic profund pentru nici unul dintre respectivii parteneri. La urma urmei, dualitatea semnului tău te predispune spre astfel de contexte ambigue și te face destul de greu de înțeles de cei din jur. Ai nevoie de libertate, variație și flexibilitate în viața ta, iar acest lucru este valabil și în relațiile tale amoroase. 

Racul

În cazul tău, sunt șanse foarte scăzute să înșeli, pentru că semnul tău este unul dintre cele mai fidele din zodiac, dedicat complet iubirii și familiei. Ai nevoie de siguranță și confort în relație, iar acestea nu se pot păstra dacă ai conștiința încărcată. Iată de ce, chiar dacă te îndrăgostești de altcineva, preferi să treci peste sentimentele tale și nu te lași purtată de pasiune, atâta timp cât ești într-o relație stabilă. Singurul moment în care ești tentată să-ți înșeli partenerul este acela în care afli că el te-a trădat primul, caz în care o faci din răzbunare, nu din dorință. 

Leul

În general, ești fidelă partenerului tău, deși sunt mulți bărbați care încearcă să te seducă. Uneori, te simți tentată să guști și alte plăceri decât cele de cuplu, dar ești capabilă să-ți inhibi dorințele și să învingi ispita, dacă simți că dezavantajele sunt mai mari decât beneficiile. Totuși, dacă te îndrăgostești foarte tare, nu te vei gândi de două ori înainte să-ți trădezi partenerul. De fapt, nu vei considera asta o trădare, ci un primat al sentimentelor, pentru că ești un semn de foc și pasiunea este foarte importantă pentru tine. 

Fecioara

În spatele atitudinii tale controlate și reci, se află o mare seducătoare. Dar aceasta nu se dezvăluie prea ușor sau înaintea oricui. Ești credincioasă multă vreme partenerului tău pentru că, asemeni tuturor semnelor de pământ, apreciezi stabilitatea relației. Dar adori jocurile de atracție mută, iar când întâlnești un bărbat interesant, te lași purtată de porniri ambigue și îl atragi, încet-încet, în mrejele tale.  La fel ca în cazul Taurului, preferi să închei o relație înainte de a începe alta, dar, dacă nu vrei să renunți nici la vechea dragoste, nici la cea nouă, ești dispusă să le trăiești pe amândouă în paralel. 

femeie care inseala 2

Balanța

Combinația dintre tendințele venusiene și instabilitatea semnelor de aer te face să fii printre cele mai rafinate ”înșelătoare” din zodiac. Ești foarte sociabilă și intri ușor în relații noi, iar unele dintre acestea se pot transforma în pasiune, chiar dacă ai deja un partener. Dar, pentru că echilibrul este foarte important pentru tine, ai grijă să menții aparențele și te asiguri că iubiții tăi nu se intersectează niciodată. Este posibil să te simți vinovată de trădarea ta, mai ales că nu ai firea ascunsă a Scorpionului sau lejeritatea Gemenilor, dar un lucru este sigur: nu vrei să faci pe nimeni să sufere. Dacă, însă, partenerul tău bănuiește ceva, îi vei spune adevărul în cele din urmă, chiar dacă la început vei încerca să negi. 

Scorpionul

Când iubești foarte tare, ești cea mai fidelă persoană din lume, dar când dragostea mai scade în intensitate, nu te dai înapoi să înșeli, mai ales că pasiunea și erotismul sunt printre preferințele tale. Iar atunci când ai o aventură, nu simți remușcări și nu te trădezi niciodată, astfel că partenerul tău nu are prea multe șanse să afle că este înșelat. Ești maestra secretelor, așa că poți ține clandestină o relație ani de zile. Unul dintre motivele pentru care te decizi să înșeli este lipsa de conectare în relația ta actuală sau faptul că ai fost rănită profund de un partener.  

Săgetătorul

Ca toate semnele de foc, ești independentă și pasională; în plus, urăști să fii prinsă în angajamente prea constrângătoare, așa că vei considera aventurile amoroase ca pe o normalitate, ca pe o dovadă a libertății tale. Cu totul particular la tine este că s-ar putea să-i sugerezi încă de la început partenerului că vrei o relație deschisă și fără obligații. Dacă nu înțelege foarte clar acest lucru sau nu îl acceptă, consideri că este responsabilitatea lui și că tu ți-ai spus clar condițiile. Iată de ce nu te simți prea vinovată atunci când înșeli și nu te dai înapoi să mărturisești că ai avut o aventură. 

Capricornul

Ții foarte mult la stabilitatea relației tale, mai ales că nu îți plac legăturile superficiale, iar atunci când iubești o faci din tot sufletul. De aceea, dacă simți că relația ar putea fi amenințată, nu îți asumi riscul să-ți înșeli partenerul, ci preferi să-ți controlezi mai degrabă dorințele. Dar, dacă ai deja anumite probleme în relație sau dacă știi cu siguranță că nu vei fi descoperită, nu te dai înapoi de la o aventură, fie ea și de scurtă durată. Oricât ai fi de serioasă și de implicată, uneori simți nevoia să lași obligațiile la o parte și să te mai și distrezi puțin. 

Vărsătorul

Asemeni Săgetătorului, apreciezi foarte mult libertatea și vrei să-ți stabilești propriile limite în relație. Chiar și atunci când nu înșeli efectiv, nu te dai în lături să flirtezi cu alți bărbați sau să faci jocuri de seducție. Și tu ești printre semnele care poate propune o relație deschisă, în care fiecare partener face ce vrea, mai ales că nu te lași prea ușor prinsă într-o legătură serioasă. Infidelitatea ta emoțională îl poate răni la fel de mult pe partenerul tău ca și o trădare fizică, dar tu nu îți asumi nici o vină, pentru că l-ai avertizat de la început. 

femeie care inseala 3

Peștii

Ca și Gemenii sau Balanța, ești un alt semn dublu, care adoră să flirteze și să se îndrăgostească. Dispoziția ta romantică te face să cauți mereu admiratori, iar dacă nu ești foarte mulțumită de relația în care te afli, nu eziți să cauți bucuria în altă parte. Fiind sub semnul lui Neptun, amăgești și te lași ușor amăgită, așa că ești în topul persoanelor care înșală din zodiac. Sensibilitatea ta exacerbată te face să ai schimbări frecvente de dispoziție, ceea ce este încă un factor favorizant pentru a intra într-o legătură amoroasă. În plus, ești conștientă că te pricepi de minune să păstrezi un secret, așa că sunt slabe șanse ca partenerul să descopere că l-ai înșelat. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
În ce zodie se află viitorul tău soț? Fă quiz-ul și vezi dacă am ghicit
Incepe quiz
În ce zodie se află viitorul tău soț? Fă quiz-ul și vezi dacă am ghicit

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.