Horoscop
Înapoi la

Afrodita zodiacului, a venit pe lume să ne încânte cu grația ei nepământeană. Frumusețea celorlaltor femei pălește în fața ei!

Afrodita zodiacului, a venit pe lume să ne încânte cu grația ei nepământeană. Frumusețea celorlaltor femei pălește în fața ei!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ai privit vreodată pe cineva și să simți o atracție instantă, precum un magnet care te atrage cu toată forța? Îți spunem că această persoană există, chiar dacă poate nu ai avut ocazia de a o întâlni. Privirea sa electrizantă este doar una dintre calițățile acestei native, care a fost făurită cu măiestrie de Venus și a venit pe lume să ne încânte cu frumusețea ei nepământeană.

Guvernatoarea sa este chiar Venus, planeta feminină a iubirii a cărei vibrații inspiră romantismul și este un marcator cosmic al senzualității și sexualității. Astrele au desemnat-o ca fiind Afrodita zodiacului nu doar pentru calitățile sale fizice, ci pentru sufletul său curat și pentru modalitatea extraordinară de a fi expansivă atunci când își exprimă emoțiile. Nu te mai ținem îți suspans și îți spunem că nativa încununată cu această nobilă denumire este fermecătoarea femeie Balanță

 imagine de sus cu o femeie blonda, inconjurata de flori colorate care priveste fix in fata

Femeia Balanță - Afrodita zodiacului

O nativă atât de șarmantă, strălucitoare și gingașă nu are cum să nu producă fiori de iubire și suspans în jurul său. Luminează orice încăpere în care își face apariția și are capacitatea de a te cuceri cu un singur zâmbet. Însă nu doar frumusețea sa fără egal îi conferă titlul de Afrodita horoscopului, ci și faptul că este o nativă sofisticată, cu un talent înnăscut pentru arta conversației și o dorință mare de a menține pacea în jurul său. Romanii au identificat zodia Balanţă că fiind "balanţa" dreptăţii deţinute de zeita Astraea, asociată cu inocența, puritatea și justiția în mitologia greacă. Dacă nativa se regăsește într-o situație conflictuală natura sa împăciuitoare o ajută să readucă echilibrul. 

o femeie blonda sta asezata pe spate si este inconjurata de multe flori colorate

Citește și: Ana lui Manole a zodiacului: nativa care nu se dă în lături de la nimic pentru bărbatul iubit!

Are un fler artistic și un rafinament aparte, fapt ce o determină să caute companie în cercuri înalte și să fie mereu stimulată din punct de vedere intelectual. Se angajează în conversații profunde, cu subiecte interesante, pe care nu îi este teamă să le abordeze. Femeia Balanță este precum un izvor de cunoștințe și învață de la fiecare om care îi apare în cale câte ceva, fiind într-o continuă evoluție personală. Este foarte preocupată de călătorille spirituale și apelează deseori la divinitate pentru a ieși dintr-un impas. Fiind într-o conexiune directă cu Venus, astrul atracției și al dragostei, are puterea de a cuceri pe oricine își dorește și găsește mereu modalități de a se face plăcută. 

Surse articol: Yourtango / Bustle / Astrology-zodiac-signs

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Stii sa faci fata stresului sau te lasi doborata?
Incepe quiz
Stii sa faci fata stresului sau te lasi doborata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.