Horoscop
Înapoi la

Anul Nou Hindus începe din 2 aprilie 2022: Vezi predicțiile anuale pentru cele 12 semne zodiacale

Anul Nou Hindus începe din 2 aprilie 2022: Vezi predicțiile anuale pentru cele 12 semne zodiacale

Ramona Jurubita

Conform calendarului georgian, Anul Nou se sărbătorește pe 1 ianuarie, dar știm deja că hindușii au alte credințe, ceea ce fac ca sărbătorile lor să fie diferite de ale noastre. În India, acest eveniment este celebrat în perioade diferite ale anului, în funcție de regiune. În cea mai mare parte a țării, oamenii se bucură de trecerea în noul an conform calendarului lunar, în martie sau aprilie, ținând cont de prima Lună Nouă după echinocțiul de primăvară. Astfel, Anul Nou este sărbătorit în dimineața următoare, deoarece o zi indiană începe de la răsăritul Soarelui (anul acesta va cădea pe 2 aprilie, fiind o sărbătoare fără dată fixă, cum este Paștele la noi). De asemenea, are și denumiri diferite, tot în funcție de fiecare zonă în parte: Vishu, Ugadi, Vaysakhi. În Maharashtra, este cunoscută sub numele de Gudipadawa, dar mai poate fi numită și Gudi Padava.

Din punct de vedere astrologic, anul 2022 va fi începutul unei noi etape. Se anunță multe schimbări în bine, iar lumea se va afla într-un proces de vindecare, încercând să depășească toate problemele de până acum. Bunăstarea oamenilor va deveni noul obiectiv al națiunilor și pe toți ne va preocupa starea sufletească. Cei ghidați de bunătate vor primi înapoi tot ce au oferit, iar eforturile lor vor fi răsplătite, mai ales dacă s-au implicat în acțiuni caritabile în trecut.

Ilustrație model hinduism

Sursa foto: Pexels

Predicțiile anuale conform calendarului hindus au fost făcute de renumitul astrolog Sundeep Kocher. Citește și tu mai departe dacă vrei să afli ce ți-au pregătit astrele pentru Anul Nou hindus, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut:

Berbec
Continuă să muncești în continuare pentru că rezultatele eforturilor tale se vor vedea cu ajutorul sprijinului lui Jupiter, care este poziționat în casa a 11-a. În aprilie, și Saturn va tranzita casa a 11-a, unde câștigurile tale sunt încă în continuitate pentru eforturile pe care le-ai depus în ultimul an. Ar trebui să pui accentul pe caritate, meditație și dezvoltare interioară, iar așa vei avea parte de câștiguri atât economice, cât și spirituale. Rahu va tranzita casa Berbecului începând cu luna aprilie. Acest tranzit îți poate aduce o schimbare interesantă de mentalitate, făcându-te să te concentrezi mai intens pe lucrurile pe care le ai de făcut și împingându-te să accepți provocări riscante. Trebuie să ai grijă de veniturile obținute pentru munca depusă în ultimii ani și să-ți consolidezi un fond de economii. Dacă ești singur/ă, te poți aștepta să îți găsești partenerul/a în a doua jumătate a anului. 

Taur
A venit momentul să faci o schimbare în carieră și s-ar putea să fie nevoie să te implici într-un domeniu care ți-a fost străin până acum. Din aprilie, oportunitățile din domeniul științelor pământului și al mineritului pot reprezenta calea ta spre succes. Dacă ești într-o relație sau dacă vrei să construiești ceva de durată cu o persoană, acesta este anul în care trebuie să înțelegi modul de gândire al partenerului/ei. Orice problemă legată de sănătate trebuie abordată în timp util și este nevoie să acorzi mai multă atenție stilului alimentar, dacă vrei să duci o viață sănătoasă. Vei primi mult sprijin din partea colegilor și vei simți că a venit și rândul tău să conduci și să îți duci planul până la capăt. Mergi înainte și așteaptă-te ca succesul să fie chiar după colț.

Gemeni
În acest an, vei vedea că multe oportunități îți vor ieși în cale și vei avea sprijinul mentorilor și al cunoștințelor tale mai în vârstă. Rezultatele tuturor eforturilor vor începe să apară chiar în primăvară, iar succesul tău în carieră va fi datorat unor transformări. Dacă lucrezi în domeniul serviciilor sociale sau în industriile legate de servicii, cum ar fi călătoriile, alimentația, sănătatea mintală, științele vieții, vorbirea în public, artele și literatura vei avea un succes enorm. Deși nu mulți Gemeni vor avea parte de romantism în acest an, ai putea să te numeri printre nativii cu noroc în dragoste. Dacă ai o relație stabilă, ai șanse mari să te căsătorești începând cu luna mai și să te stabilești alături de partener/ă.

Rac
Noul an îți aduce nenumărate posibilități de a trasa un nou curs al vieții tale, fie că este vorba de carieră sau de partea amoroasă. Începând cu luna aprilie, îți dezvolți relațiile și lucrezi cu toată forța pentru a obține rezultatele dorite. În acest an, ar trebui să depui mult efort pentru a te asigura că locuința și cei dragi sunt în siguranță. Încearcă să nu lași distanța să intervină între tine și partener/ă pentru că el/ea este pilonul puterii tale emoționale și mentale. Dacă nu ai încă pe cineva, ia-ți un moment de introspecție și reflectează asupra tipului de partener/ă pe care dorești să îl ai alături pantru toată viața. Este timpul să iei atitudine și să faci tot ce poți pentru a rămâne activ/ă din punct de vedere fizic, practicând multă yoga și încercând exerciții fizice antrenante. Încearcă să adopți obiceiuri alimentare echilibrate pentru a menține un stil de viață sănătos.

Citește și: Zodiile care isi vor transforma viata sentimentala in 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Leu
Dacă ești singur/ă, ar trebui să începi căutarea unui suflet pereche, iar dacă ești într-o relație, ar trebui să te acomodezi cu rolul pe care îl ai. În aprilie vei începe să descoperi talentele și calitățile ascunse ale partenerului/ei. Va fi nevoie să te concentrezi pe consolidarea valorilor comune și pe îmbunătățirea comunicării. Doar așa relația ta de cuplu va merge în direcția pe care o dorești. Nu trebuie să rămâi lângă un partener nepotrivit, ci să renunți dacă simți că nu vă îndreptați în aceeași direcție. Ai grijă de sănătatea ta, adoptând o dietă echilibrată și menținând un stil de viață sănătos. În general, din punct de vedere al carierei, acest an este unul în care se câștigă parteneriate și se construiește o echipă sudată.

Fecioară
Dacă lucrezi în domeniul finanțelor, ai mare noroc în noul an fiindcă prosperitatea va fi nelipsită din viața oamenilor care manevrează banii. Vei avea un an plin de oportunități, mai ales dacă îți descoperi punctele forte: înțelegi profunzimea problemei, poți să planifici corect și apoi să execuți metodic. Nu oricine va fi așa descurcăreț în următoarea perioadă, iar tu îi vei întrece pe toți la capitolul „dibăcie”. A doua jumătate a anului va fi fructuoasă din perspectiva carierei dacă lucrezi în sfere precum: comunicare, muzică, arte plastice, jurnalism, afaceri și călătorii. Ar trebui să te concentrezi pe o comunicare fluentă și disciplinată, iar acest lucru te va ajuta să evoluezi în carieră.

Balanță
Toată lumea știe că te îndrăgostești ușor, iar dacă ești singur/ă, vei avea o mulțime de oportunități de a-ți găsi partenerul/a potrivit/ă în acest an. Dacă ești pregătit/ă să te așezi la casa ta, ai șanse mari să te căsătorești începând cu luna aprilie. Saturn se află în Vărsător și se va asigura că relația voastră va dura mult timp. Evită să iei orice decizie în grabă, acordă-ți timp suficient și apoi decide cum vei proceda. Rămâi focusat/ă pe obiectivul tău și vei reuși, mai ales dacă nu lași pe nimeni să te distragă de la planul pe care ți l-ai făcut. Ai încredere în astrele care și-au propus să te ajute să reușești să îți împlinești dorințele în 2022.

Scorpion
În acest an, ai șanse mari să îți asumi un rol de lider și să devii un model pentru ceilalți. Vor exista compromisuri între echilibrul dintre viața profesională și cea privată și trebuie să îți stabilești prioritățile. Dacă ești căsătorit/ă și nu ai copii, aceasta este o perioadă bună pentru a te gândi la extinderea familiei. Dacă deja ai fost binecuvântat/ă cu o familie mare, copiii tăi vor fi o sursă de bucurie, reușitele lor făcându-te să simți că ai pentru ce să trăiești. Fii mai atent/ă la starea ta de sănătate. Yoga, meditația și liniștea îți vor fi de mare ajutor în gestionarea problemelor.

Săgetător
S-ar putea să îți dai seama că te interesează comerțul și afacerile, chiar dacă nu ai luat aceste domenii în considerare până acum. Există șanse mari ca deciziile tale riscante să se întoarcă împotriva ta, dar nu trebuie să te sperii pentru că astrele te vor ajuta să rămâi pe drumul cel bun și să repari orice greșeală. Dacă ești căsătorit/ă, trebuie să te concentrezi pe obiectivele familiale. Încercă să nu te expui prea mult la medii poluante fiindcă riști să te alegi cu probleme respiratorii. Dacă îți planifici bine toate lucrurile pe care le ai de făcut, nu ai cum să nu reușești în viață. Visele sunt importante, dar stabilirea obiectivelor te va conduce spre succes.

Capricorn
Acesta este cel mai bun an pentru a-ți căuta jumătatea sau pentru a te căsători. Familia ta va fi și ea înclinată spre nevoile tale și te va sprijini foarte mult. Este un moment potrivit pentru a investi în imobiliare/agricultură sau în activități care implică afaceri mari, orientate spre servicii. Saturn va pătrunde în casa carierei și prin urmare, aceasta este o perioadă distractivă din punct de vedere profesional. Nu vei simți că muncești, ci vei aduna profit, bucurându-te de activitățile zilnice. Concentrează-te pe bunăstarea fizică și mentală pentru a duce o viață mai fericită și ferește-te de viroze.

Vărsător
Te vei concentra mai mult la locul de muncă și vei fi mai disciplinat/ă. Acesta este anul perfect pentru a te implica în serviciile sociale și pentru a contribui la acțiuni care aduc beneficii societății în care trăiești. În a doua jumătate a anului, vei primi un impuls în sfera banilor, iar dacă îți păstrezi buna dispoziție, lucrurile vor fi extrem de interesante. Învață să îți construiești mai bine discursul și să îți dezvolți abilitățile de comunicare. Yoga, meditația și un stil de viață sănătos te vor ajuta să rămâi în armonie cu propria persoană, astfel încât să poți comunica mai eficient și cu oamenii din jur. Concentrează-te pe crearea unor parteneriate pe termen lung și încearcă să accepți sau să ceri sfaturi de la cei mai în vârstă.

Pești
În aprilie, trebuie să devii mai disciplinat/ă. Saturn îți va deschide noi oportunități, iar energia ta spirituală îți va aduce o schimbare pozitivă și vei primi rezultatele eforturilor depuse în trecut. A doua jumătate a anului va fi plină de evenimente, așa că organizează-te, fii cumpătat/ă și evită să îți asumi riscuri. Vei avea parte de succes profesional și vei ocupa un rol de conducere, dar trebuie să rămâi calm/ă, să meditezi și să te concentrezi doar asupra lucrurilor importante. Ai nevoie să îți controlezi emoțiile și să gestionezi mai bine situațiile. Starea ta emoțională este foarte importantă, având în vedere că ea îi poate influența pe oamenii de care depinzi. Nu le arăta că îți este teamă, pentru că astfel îi vei împiedica să îți încredințeze sarcinile importante.

După cum ai văzut și tu dacă ai citit previziunile pentru mai multe zodii din listă (partener/ă, frați, surori, părinți), norocul anului 2022 este centrat pe carieră, iar dorințele profesionale pot fi împlinite prin muncă și perseverență. Aproape toți nativii vor avea oportunitatea de a urca mai multe trepte în carieră. Ce înseamnă asta? Ei bine, multe persoane se vor bucura de avansare și de încasarea unor venituri crescute.

Citește și: Cinci zodii care vor întoarce banii cu lopata, până la finalul anului 2022

Surse articol: ZeenewsBoldskyRojgarsamacharRepublicworld

Surse foto: Pexels

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.