Horoscop
Înapoi la

Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii în noul an

Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii în noul an

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Anul Nou Chinezesc va începe în data de 1 februarie 2022 și va dura până în data de 21 ianuarie 2023. Potrivit zodiacului chinezesc, anul 2022 este anul Tigrului de apă și este considerat un an al prosperității. Tigrul este reprezentantul energiei, al protecției și al altruismului, iar combinația cu apa îi oferă acestui an o conotație extrem de pozitivă. Totuși, elementul fix al Tigrului este lemnul, care sugerează stabilitate și oferă o putere imensă care ne va ajuta pe toți să ne atingem obiectivele. Apa este echivalentul culorii negre în sistemul de cinchi elemente și, tocmai din acest motiv, anul 2022 poartă și numele de Anul Tigrului Negru Yang. Este important de reținut, culorile norocoase ale acestui an sunt albastrul, verdele, roșul și galbenul, iar piatra prețioasă este aurul.

Anul Tigrului de apă se caracterizează prin dinamism, progres și ambiții. Toate zodiile se vor bucura de o putere incredibilă care le va ajuta să depășească cu brio toate momentele complicate și neplăcute care vor apărea pe parcursul acestui an. Intuiția, inteligența și capacitatea de a-i înțelege pe alții vor atinge și ele cote maxime, așa că relaționarea dintre zodii va deveni mult mai ușoară și discuțiile vor îmbrăca conotații mai profunde.

Ilustrație cu anul tigrului de apă în zodiacul chinezesc

Află și ce animal ești în cultura asiatică

Se anunță un an plin, în care toată lumea va fi pusă la încercare, dar toate aceste situații inconfortabile au rolul de a ne ajuta să privim viață și din alte perspective. Ne vom putea bucura mult mai mult de ceea ce are de oferit Universul. Gesturile mici, lucrurile mărunte vor intra în atenția noastră și vom putea renunța la acele așteptări nerealiste pe care le aveam de la viață.

Acestea fiind zise, haide să vedem care sunt cele mai importante predicții pentru fiecare zodie în parte!

Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii

Șobolan – Născut în 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Pentru tine urmează un an bun, în care vei aduna roadele muncii de pe parcursul anilor trecuți. Vei găsi puterea și curajul de a depăși anumite situații neplăcute care te-au tras în jos până acum, iar acest lucru se va resimți pe toate planurile. Pe plan amoros se anunță multe surprize, iar acestea vor veni din partea persoanelor la care te-ai fi așteptat cel mai puțin. Există șansa ca o persoană apropiată din grupul de prieteni să îți fure inima și să-ți dea viața peste cap într-un sens bun. Pe plan profesional se anunță un mare succes, dar doar dacă vei învăța să nu mai iei decizii care să nu corespundă convingerilor tale. Până la finalul anului vei reuși să găsești un echilibru perfect între sfera sentimentală și cea profesională și, astfel, vei avea foarte multe de câștigat.

Bivol – Născut în 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Urmează o perioadă destul de complicată în care vei fi pus/ă la multe încercări. Vei fi nevoit/ă să muncești din greu pentru a-ți atinge țelurile și nu vei avea parte de niciun ajutor din exterior. Te vei concentra mai mult pe relația cu propria persoană, ci nu pe relațiile cu cei din jur sau pe o relație amoroasă, deoarece vei înțelege că înainte de toate trebuie să fii bine cu tine. Din punct de vedere profesional, se anunță un an cu multe reușite. Imaginația și creativitatea ta va atinge cote maxime, iar acest lucru te va diferenția la locul de muncă. Vei avea oportunitatea de a-ți expune ideile și punctele de vedere și vei reuși să impresionezi pe toată lumea cu ele.

Tigru – Născut în 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Vei avea parte de un an presărat cu de toate! Îți va fi foarte greu să iei decizii și dacă nu vei reuși să faci alegerile corecte, te vei confrunta cu multe situații neplăcute. Pe de altă parte, dacă vei reuși să iei decizii care să corespundă cu valorile tale și cu felul tău de a fi, te vei bucura de multe succes pe parcursul acestui ani. Din punct de vedere sentimental, anul acesta se anunță a fi foarte revelator. Vei avea parte de multe conștientizări și vei reuși să elimini toxicitatea din viața ta și să nu mai accepți să intri în relații care nu-ți mulțumesc sufletul. Vei fi nevoit/ă să acorzi mai multă atenție planului profesional, deoarece vei avea șansa de a te remarca, însă doar dacă vei depune efort.

Iepure – Născut în 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Anul acesta va trebui să înveți să-ți cobori standardele și să nu mai ai așteptări nerealiste. Într-adevăr, tu ești singura persoană care își poate stabili limitele, doar că ale tale nu au fost realiste până acum și, tocmai din acest motiv, ai avut foarte mult de suferit. Încearcă să fii mult mai atent/ă la anturajul tău, deoarece exista șansa ca printre prietenii tăi să descoperi acea persoană minunată pe care o cauți de mult timp și cu care ți-ai dori să întemeiezi o familie. Pe plan profesional se vor produce foarte multe schimbări și s-ar putea chiar să îți schimbi jobul și să ai parte de câștiguri mult mai mari.

Află și care sunt Cele mai frumoase legături de dragoste din zodiacul chinezesc

Dragon – Născut în 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Pentru tine anul 2022 se anunță a fi un an plin de încercări, dar și de oportunități. Vei fi pus față în față cu cele mai mari temeri și cu cele mai întunecate gânduri ale tale pentru a putea învăța să le gestionezi și pentru a te elibera de tot ceea ce nu-ți mai folosește. Vei avea parte de noroc în relații, iar dacă ești singur/ă, îți vei găsi sufletul pereche. Dacă te afli deja într-o relație sau într-un mariaj, vei avea parte de multă fericire și de momente intense. Din punct de vedere profesional lucrurile vor deveni destul de complicate și ar trebui să acorzi mai multă atenție acestui aspect dacă nu îți dorești să fii înlocuit/ă cu o persoană care își dă mai mult interesul.

Șarpe – Născut în 1963, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Vei avea parte de o perioadă tumultuoasă, așa cum nu ai mai avut demult. Chiar și așa, toate aceste situații neplăcute în care te vei regăsi te vor ajută să conștientizezi mai bine care sunt adevăratele tale valori. Se anunță multe experiențe copleșitoare care te vor da peste cap, dar dacă vei învăța să privești și partea plină a paharului, vei reuși să trei cu brio peste toate încercările Universului. Pe plan sentimental vei avea parte de multe schimbări și s-ar putea să renunți la o relație de lungă durată care nu îți mai bucura sufletul. Deși ideea de separare te sperie foarte tare, este important ca în acest an să iei decizii sănătoase oricât de greu ți s-ar părea acest lucru.

Ilustrație cu zodiacul chinezesc pe fundal roșu

Cal – Născut în 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Anul tău va fi unul foarte dinamic presărat cu multe aventuri și cu și mai mult optimism. În sfârșit, după atât de mult timp, vei învăța să fii mult mai pozitiv/ă și să privești partea plină a paharului. Cu cât îți vei deschide mai mult inima și mintea în fața Universului, cu atât te vei bucura mai mult de toate lucrurile minunate pe care acesta le are de oferit. Optimismul tău va atinge cote maxime și acest lucru se va resimți pe toate planurile. Fie că este vorba despre o relație, fie că este vorba despre locul de muncă sau despre situația ta financiară, tu vei alege să vezi doar lucrurile bune și, astfel, vei avea parte doar de evenimente frumoase din care vei avea multe de învățat.

Capră – Născut în 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Se anunță un an cu vindecări spirituale! Toate dramele tale și toate traumele trecutului vor dispărea, dar în niciun caz ca prin minune. Vei avea foarte mult de lucrat cu propria persoană pentru a putea depăși toate aceste limite pe care ți le-ai impus pe parcursul timpului. De altfel, trebuie să înveți să renunți să renunți la trecut și să te menții ancorat/ă în prezent pentru a te putea bucura din plin de viață. Pe plan sentimental vei avea parte de o mare reușită, își vei găsi sufletul pereche sau vei face pasul cel mare, însă doar dacă vei învăța să-ți gestionezi emoțiile și să renunți de impulsivitate.

Maimuță – Născut în 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

În anul 2022 trebuie să înveți să-ți protejezi energia de oamenii cu două fețe care încearcă să te pună în situații neplăcute. Problema este că, înainte de toate, va trebui să-ți dai seama care dintre aceste persoane care roiesc în jurul tău își vor răul. Deschide ochii larg și privește atent! Acele persoane ar putea fi chiar prietenii tăi. Încearcă să îți setezi anumite limite și să nu mai lași chiar pe oricine să intre în viața ta, deoarece acest lucru te poate trage în jos. Energia ta este uimitoare și se comportă ca un magnet atunci când vine vorba de suflete rănite, dar chiar și așa, asta nu înseamnă că ar trebui ca tu să îi vindeci pe toți.

Cocoș – 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Ai parte de un an plin de transformări în care vei învăța care sunt cele mai importante aspecte ale vieții. Chiar dacă până acum nu ai reușit să trăiești în deplină concordanță cu valorile, acest lucru se va schimba și te vei bucura din plin de împlinire sufletească. Pe plan profesional vei fi nevoit/ă să faci o schimbare foarte mare dacă vei considera că meriți mai mult și că nu ești destul de apreciat/ă. Chiar și pe plan sentimental sunt necesare schimbările, deoarece, altfel nu vei reuși să ai o relație fericită și armonioasă. Încearcă să nu-ți mai pierzi timpul cu lucruri care nu te reprezintă și să te concentrezi doar pe acelea care îți oferă satisfacție sufletească.

Câine- Născut în 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Tu exiști pentru a străluci și pentru a-i lumina și pe alții cu aura ta puternică, așa că nici nu este de mirare că vei avea parte de un an minunat! În 2022 trebuie să înveți să pui mai mult accent pe relațiile cu apropiații tăi și să încerci să împărtășești cu aceștia cunoștințele și experiențele personale. Mulți te vor percepe ca pe un lider sau ca pe un exemplu bun de urmat, așa că va trebui să fii mult mai atent/ă la faptele și vorbele tale. Pe plan profesional vei avea parte de un real succes și poți spera chiar și la un post de conducere dacă vei reuși să-ți dovedești atuurile și să nu te lași afectat/ă de părerile colegilor tăi.

Porc Mistreț – 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Ai parte de un an revelator presărat cu multe oportunități și cu noi perspective. Prima perioadă a anului va fi una pe care trebuie să o dedici introspecției tocmai pentru a putea înțelege mai bine care sunt valorile după care tu te ghidezi, dar și care sunt așteptările tale de la viață. Ai grijă ca acestea să fie realiste și realizabile pentru a nu avea parte de dezamăgiri. Încearcă să iei totul treptat și să te miști cu pași mici și siguri pentru a te putea asigura că te îndrepți încotro îți dorești. Relațiile tale pot fi afectate dacă nu înveți să le acorzi mai multă atenție și să depui mai mult efort pentru a putea menține armonia.  

Fără doar și poate, anul Tigrului de apă va fi presărat cu de toate! Depiunde doar de noi să profităm de toate oprtunitățile și lecțiile pe care ni le va oferi acest an.

Acestea au fost cele mai importante predicții pentru Anul Tigrului de apă. Tu ce crezi? Ești pregătit/ă pentru un nou an?

Vezi și: Compatibilitati de dragoste in zodiacul chinezesc

Surse articol: Karmaweather, Astrosage, Thechinesezodiac

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Tu stii ce apa bei?
Incepe quiz
Tu stii ce apa bei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (51)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.