Horoscop
Înapoi la

Apa magică de Lună Plină - Cum se face și ce nenumărate și fantastice beneficii poate avea pentru tine

Apa magică de Lună Plină - Cum se face și ce nenumărate și fantastice beneficii poate avea pentru tine

Alida Enache

Cel mai puternic și incredibil instrument pentru manifestarea dorințelor și pentru a crea magie în zilele noastre este chiar magnifica Lună. Nu trebuie să fii astrolog, vrăjitoare sau mistic pentru a putea confirma acest lucru. Cu siguranță că și tu ți-ai dat seama până acum ca viața noastră se învârte în jurul energiile ancestrale!

Discreta Lună guvernează aspectele subtile, intuitive ale sinelui și ale inconștientului, iar creșterea și scăderea sa se reflectă starea noastră de spirit și nu doar. Atunci când reușim să ne aliniem perfect cu Luna, de fapt accesăm o vibrație străveche. O modalitate simplă și foarte interesantă de a face acest lucru este să pregătești apă de Lună Plină.

Imagine cu un peisaj cu o lună aurie care luminează o cascadă

Cum faci asta? Ei bine, e chiar ușor. Trebuie doar să lași apa sub clar de Lună pentru a se putea încărca cu energia sa pe parcursul nopții.
Pentru a crea apă de Lună Plină ai nevoie de:

 1. Un borcan (zidar sau sticlă transparentă) sau un recipient oarecare
 2. Apă (de la robinet, dintr-o sticlă, dintr-un râu... asigură-te doar că o vei putea bea).
 3. O etichetă pentru datarea apei pe care să notezi în ce semn și în ce fază se află Luna la acel moment (cum ar fi „Lună plină în Leu, 16 februarie 2022”).
 4. Cristale sigure pentru apă (cuarț trandafir, cuarț transparent sau ametist) - opțional
 5. Ierburi de curățare (mugwort, lavandă (pentru relaxare și vindecare), rozmarin (pentru protecție) sau iarbă dulce (pentru energie pozitivă)) - opțional
 6. O brichetă și un bol pentru a arde ierburile - opțional.
 7. Pregătește-ți o intenție, cum ar fi pacea, iubirea sau acceptarea - opțional.

În mod normal, apa lunară se va încărca noaptea sub lumina Lunii Pline, când energia este foarte puternică. În felul acesta, ne putem conecta cu ușurință la intuiția noastră. Un lucru important pe care trebui să îl iei în calcul este faptul că nu este bine să faci o astfel de apă în timpul unei eclipse, căci energia acesteia o va învinge pe cea de la Lună.

Indiferent de faza lunară pe care o alegi, este absolut necesar să verifici în ce semn zodiacal se află Luna atunci. Acest lucru afectează energia apei, iar tu trebuie să o alegi pe cea de care ai nevoie. De exemplu, apa încărcată cu Luna Plină în Taur, guvernată de Venus, va aduce în viața ta dragoste și plăcere, în timp ce apa încărcată cu Luna Plină în Gemeni, condusă de Mercur, te poate ajuta să îți revendici puterea și vocea interioară.

Dacă te-ai hotărât să faci apă de Lună Plină pentru prima oară, trebuie să respecți procesul următor întocmai: curăță borcanul sau recipientul folosit cu fumul ierburilor pe care le vei arde, lipește eticheta pe sticlă și adaugă cristalele în ea. Așază borcanul undeva afară, chiar pe pervaz dacă nu poți în altă parte pentru a se absoarbe energia Lunii. Apa se încarcă chiar și atunci când tu nu poți vedea Luna. De asemenea, ți-ai putea dedica un moment pentru meditație. În timp ce faci asta trebui să te concentrezi pe intenția stabilită și să îi mulțumești Universului pentru că ți-a permis să te conectezi cu el. Apoi nu mai rămâne decât să lași apa să se încarce peste noapte și... gata! Ai apă de Lună Plină.

Cum funcționează apa magică de Luna Plină

Apa este un element al naturii menit să absoarbă, să recepteze. Ea deține energia sau intenția a ceea ce este impregnat. În cazul Lunii Pline, apa acționează ca un burete psihic, care trage în ea energia pe care Luna o împrăștie din cer pe pământ. În felul acesta, apa lunară devine un talisman care poate fi folosit în vrăji sau ritualuri magice.

Cum îți stabilești o intenție cu apa lunară

Deși ți-ai putea pregăti apă lunară fără vreun scop anume, aceasta se folosește în general atunci când îți dorești să te aliniezi cu o intenție specifică. Înainte de a stabili ceea ce vei manifesta, trebuie să afli în ce semn se va afla Luna, dar și care sunt caracteristicile speciale ale acestuia. De exemplu, Luna Plină în Balanță este ideală pentru o manifestare a iubirii deoarece acest semn zodiacal este guvernat de Venus, planeta dragostei și a pasiunii. În schimb, o Lună Plină în Capricorn este bună pentru intenția de a-ți depăși limitele. Odată ce ai stabilit manifestarea, mai trebui doar să o clarifici scriind-o la timpul prezent pe o bucată de hârtie.

A două zi, după ce apa a fost încărcată trebuie să citești cu voce tare intenția ta în timp ce îți ți palmele deasupra recipientului. Încarcă apa Lunii vizualizând energia lunară argintie care se mișcă prin tine, începând cu baza capului și continuând prin coloana vertebrală, brațe, palme. Continuă să-ți imaginezi cum această energie se revarsă în apă, până când simți că este cu adevărat încărcată. Și voila! Apa ta lunară este gata!

Ce mai poți face cu apa lunară magică

 1. Folosește-o pentru a-ți curăța altarul, spațiul sacru, cristalele sau orice instrument mistic.
 2. Adaug-o într-o baie magică.
 3. Folosește-o pentru a curăța podeaua.
 4. Folosește-o pentru a spăla pensulele atunci când pictezi.
 5. Folosește-o pentru a-ți uda plantele.
 6. Pregătește spray de cameră parfumat cu uleiuri esențiale și apa lunară.
 7. Utilizeaz-o în difuzorul de uleiuri esențiale.
 8. Bea-o pentru a putea fi absorbită de corpul tău.
 9. Folosește-o pentru a-ți unge corpul, ca o modalitate de a te curăța energetic.
 10. Folosește-o pentru a face ceai. Adaugă ierburi sau plante - cum ar fi levănțica pentru vindecare, sau trandafirul pentru dragoste.
 11. Stropește-ți cameră sau casa și invită energia Lunii să-ți curețe căminul de negativitate sau stagnare.
 12. Folosește-o drept ofrandă pentru strămoșii tăi, ca un portal prin care să te conectezi cu aceștia.

Cum adaugi apa de Lună Plină în rutina ta de frumusețe

Poți folosi apa lunară și pentru a te spăla fața, în timp ce soliciți binecuvântările Lunii. De asemenea, dacă utilizezi produse de înfrumusețare care se pot activa cu apă, apa ta lunară poate face magie și în acest caz. Poți face și un spray pentru față cu apa de Lună (dacă ai folosit apă distilată) folosind petale de trandafiri pentru un toner absolut mirific.

Partea bună este că te poți gândi la orice altă utilizare. Fii creativ/ă și lasă magia Lunii să-ți pătrundă în suflet și în inimă pentru a te ghida în această maiestuoasă aventură!

Citește și: Cum să ții dietă în funcție de fazele lunii

Surse articol: Cosmopolitan, Wellandgood, Healthline

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce te face pe tine cu adevarat fericita?
Incepe quiz
Ce te face pe tine cu adevarat fericita?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.