Horoscop
Înapoi la

Aprilie este luna suferinței pentru 3 zodii. Le așteaptă 30 de zile de ghinion

Aprilie este luna suferinței pentru 3 zodii. Le așteaptă 30 de zile de ghinion

Lorena Teacă

Aprilie este considerată o lună minunată, deoarece natura reînvie la viață, iar oamenii capătă optimism și o energie debordantă. Cu toate acestea, pentru 3 native ale zodiacului, a patra lună din calendar se anunță a fi un dezastru, deoarece ghinionul își va face apariția în viețile lor.

Va fi o lună plină de suferință și de pierderi atât materiale, cât și sufletești, însă tot ceea ce contează este ca aceste native să rămâne optimiste și să spere că totul va reveni la normal din luna mai.

Iată care sunt cele 3 native care vor trece prin clipe cumplite în luna aprilie:

Femeie

Gemeni

Ghinionul acestei zodii va fi simțit pe plan sentimental. Vei fi părăsită brusc și pe neașteptate, lucru care îți va provoca o decepție enormă. În ciuda tuturor eforturilor tale de a înțelege ceea ce s-a întâmplat, va fi mai bine să accepți despărțirea și să încerci să mergi mai departe cu capul sus, dând totul uitării. Va fi o lună tensionată și tristă, însă, cu ajutorul apropiaților și al familiei, vei reuși să depășești acest impas.

Leu

Orgoliul, narcisismul și indiferența cu care tratezi oamenii din jurul tău vor face ca în luna aprilie să rămâi singură și neconsolată de nimeni. Rând pe rând, toți prietenii tăi își vor schimba părerea despre tine și te vor da uitării fără regrete. Familia este singura care îți va rămâne aproape, însă vei suferi cumplit din cauza singurătății. Sfatul astrelor este ca pe viitor să încerci să fii mai amabilă, mai empatică și mai afectuoasă cu cei din jurul tău, deoarece aceste calități conturează un prieten de nădejde.

Femeie printre flori

Vărsător

Planul financiar îți va da multe bătăi de cap, însă va trebui să-ți păstrezi calmul și să încerci să găsești soluții. Afacerea nu-ți va mai aduce profitul dorit, banii vor fi din ce în ce mai puțini, iar grijile și neliniștea nu-ți vor mai da pace. Vei trece printr-o perioadă cruntă, în care tensiunea își va spune cuvântul, însă tot ceea ce trebuie să faci este să îți aduni puterile și să încerci să remediezi situația.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?
Incepe quiz
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (27)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.