Horoscop
Înapoi la

Aquaridele luminează cerul de Paște și aduc pace în sufletele zodiilor

Aquaridele luminează cerul de Paște și aduc pace în sufletele zodiilor

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Corpuri cerești de dimensiuni mici vor lumina cerul de Paște, în timpul ploii de meteoriți a Eta Aquaridelor. Fenomenul astral fascinant va avea loc între 4 și 5 mai și va avea un impact semnificativ în viața tuturor nativilor din zodiac.

Meteoriții provin din Eta Aquarii, una dintre cele mai luminoase stele din constelația Vărsătorului. Aquaridele sunt resturile produse ce celebra cometă Halley, iar această ploaie de meteoriți este cea mai spectaculoasă din emisfera sudică, unde radiantul meteorilor este mai înalt pe bolta cerească. În emisfera nordică, Aquaridele sunt adesea văzute mai aproape de orizont, dacă cerul este senin. 

aquaridele-ploaie-meteoriti-zodii

Din punct de vedere astrologic, ploile de meteoriți simbolizează emoțiile, temerile și vindecările din viața fiecărui nativ. Vărsătorul este semnul astrologic al comunicării și al ideilor inovatoare, iar energia sa se va resimți în viața tuturor zodiilor, aducând pace în suflete, dar și rezolvări în conflicte de natură socială, sentimentală sau familială.

Aquaridele aduc pace în sufletele zodiilor

Semnele zodiacale sunt mai înțelepte și au ocazia de a reflecta cu atenția asupra lumii lor interioare și de a stabili conexiuni puternice cu oamenii dragi. Pot da dovadă și de generozitate, luându-și în serios rolul civic și implicându-se activ în probleme de familie sau din comunitate. 

Semnele de Pământ (Capricorn, Taur, Fecioară)

Pentru semnele de Pământ, ploaia de meteori Eta Aquaride va avea un impact asupra modului lor de gândire. Energia cosmică le va influența pe aceste zodii să renunțe la ideile practice și să facă o vizită imaginară pe tărâmul ideilor și al viselor. Sunt încurajate să își deschidă inima către orice nouă oportunitate și să aibă curajul de a explora situații nemaiîntâlnite. Este un moment excepțional și pentru studiu, informațiile se înregistrează foarte repede, iar nativii acestor zodii vor putea să învețe lucruri noi și utile, într-un timp foarte scurt. 

Semnele de Aer (Balanță, Vărsător, Gemeni)

Dacă până nu demult, între 30 ianuarie și 21 februarie, cât timp Mercur a fost în faza sa retrogradă, aceste semne zodiacale au simțit să nu își pot aduna deloc gândurile, acum primesc un ajutor din partea astrelor și vor avea o putere fantastică de concentrare. Este momentul să își adune toate resursele de energie și să rezolve proiectele care au fost blocate în ultima perioadă. Simt un impuls de creativitiate și au șansa de a se face remarcați în sfera profesională. Totodată, vor avea parte și de anumite clarificări în viața persoanală, poate fi vorba despre un prieten sau un partener din trecut care încearcă acum să reintre în contact. 

un barbat si o femeie vorbesc pe un ponton, cu un cort langa si un cer cu stele cazatoare

Citește și: Cele mai bolnăvicioase semne zodiacale

Semnele de Foc ( Berbec, Leu, Săgetător)

Este un moment ideal de a lua o pauză de la toată agitația cotidiană și a reflecta asupra planurilor de viitor. Acești nativi au trecut printr-o tranziție cosmică în ultimele luni, iar acum trebuie să tragă o linie și să stabilească anumite priorități. Chiar dacă au impulsul de a-și relua activitățile sociale și de a participa la tot felul de evenimente, este important să își rezerve timpul necesar de a-și explora creativitatea și de a-și exploata anumite talente pe care le-au ignorat până acum. Sunt șanse mari să reușească în alte domenii în sfera profesională și să dea lovitura pe plan financiar. 

Semnele de Apă (Rac, Scorpion, Pești)

Aquaridele vor debloca anumite emoții care au fost suprimate până acum. Vor avea loc anumite situații tensionate, ce vor scoate la iveală răni din trecut sau conflicte nerezolvate. Aceste zodii au parte de multă compasiune din partea persoanelor apropiate și primesc ajutorul necesar pentru a se putea vindeca și a trece la un nou capitol. Intuiția îi ajută pe nativi să ia cele mai bune decizii și să renunțe la anumite obiceiuri sau chiar persoane toxice. Fac orice este nevoie pentru a se putea regăsi și a accepta provocări noi și interesante. 

Surse articol: Almanac / UniverseToday / Wellandgood

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?
Incepe quiz
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.