Horoscop
Înapoi la

Așteptarea a luat sfârșit! Zodia care își întâlnește bărbatul pe care îl așteaptă de o viață

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Vești minunate pentru una dintre zodii! După îndelungi căutări, planuri și frământări interioare, săgeata lui Cupidon va lovi acolo unde trebuie pentru că își va întâlnii iubirea vieții, acel bărbat pe care l-a așteptat dintotdeauna și care îi va oferi un sentiment de împlinire pe care nu l-a mai trăit până acum. 

Mixul perfect între lumină și întuneric, echilibrul dintre noapte și zi, guvernată de Planeta Venus și un izvor de armonie și bunătate. Astfel poate fi caracterizată femeia Balanță, considerată cea mai echilibrată din tot zodiacul. 

Și cine nu și-ar dori puțin echilibru în viața lui? Ai spune că femeia Balanță reprezintă cheia atingerii zenului în viață și chiar așa este, pentru că te poți considera norocos dacă o ai prin preajmă. Calitățile sale native o vor ajuta să găsească acea persoană specială, pe care și-a dorit-o mereu, jumătatea care o va întregi și o va face să cunoască adevărata iubire. Faptul că este foarte sociabilă, cu mulți prieteni, o va ajuta pe femeia Balanță să își întâlnească alesul. Are mereu tendința de a vorbi calm și melodios, iar stilul ei de comunicare va fi nectar pentru sufletul acelei persoane care va considera că a câștigat lozul cel mare când o va cunoaște. Totodată, farmecul irezistibil venusian va fi, de fapt, cel care o va ajuta pe femeia Balanță să își cucerească viitorul partener și va fi mânată de dorință pentru a-și atinge scopul.

Determinată și foarte ambițioasă, femeia Balanță nu are nevoie de jocuri în viața sa. Faptul că își setează clar ce își dorește, încă de la început, o va ajuta să găsească un partener fix pe sufletul ei, bun, blând, sincer și loial. Acestea sunt calitățile pe care o femeie Balanță le va căuta mereu la partenerul ei de viață și pe care le consideră absolut necesare, pentru o relație de durată. De obicei, preferă să stea singură, decât într-o relație toxică. Consideră că un parteneriat trebuie să fie bazat pe onestitate, astfel că nu este de mirare că petrece mult timp căutând, până când își alege partenerul perfect. În următoarea perioadă dorința i se va împlini, iar iubirea va înflori chiar în cercul său de prieteni. O persoană nouă și misterioasă își va face apariția, iar femeia Balanță va simți instinctual că trebuie să o cunoască mai bine. Și îi va plăcea mult ce va descoperi, pentru că emoțiile pe care le va trăi nu le-a mai experimentat niciodată. 

Este foarte posibil ca persoana care îi va fura inima să fie în zodia Gemeni. Femeia Balanță și bărbatul Gemeni se îndrăgostesc instant și sunt extrem de compatibili, pe toate planurile. Bărbatul Gemeni este inteligent și suficient de deștept încât să știe cum să îi atragă atenția femeii Balanță. Totodată, este fascinat de abilitățile ei de comunicare, iar pentru faptul că și el este la fel, îi va ajuta să aibă o relație transparentă. Pe de altă parte, el este, de asemenea, uimit de frumusețea, dragostea și sensibilitatea pe care le posedă femeia Balanță, ceea ce îl face să se simtă încrezător în sine, suficient să împărtășească sentimente și trăiri cu ea, într-un mod foarte profund.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Bărbatul Leu în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.