Horoscop
Înapoi la

Astrolog Vlad Daia: Astrele se adună în Scorpion, se anunță TRAGEDII

Astrolog Vlad Daia: Astrele se adună în Scorpion, se anunță TRAGEDII

Astrolog Vlad Daia

Spre sfârșitul lunii, astrele încep să se adune în Scorpion, ceea ce impune mai multă energie și forță astrală prin prisma caracteristicilor Scorpionului. Aici se vor afla 4 planete: Jupiter, Soarele, Mercur și Venus care este în mers retrograd pentru încă ceva timp.

Ce înseamnă asta?

Înseamnă că vom avea de-a face mai mult cu experiențe scorpionice în viața de zi cu zi. Lucruri ascunse adânc în noi, dorințe neexprimate, secrete, aspecte ascunse ale psihicului nostru încep să mustească acum în noi și simțim, unii dintre noi, o dorință excesivă de eliberare, dorim să punem pe tapet toate acele lucruri ținute undeva adânc. Lucruri tabu, sau care ne este rușine să le recunoaștem, ne vin în minte tot mai des…întrebarea este dacă avem curajul necesar să ne eliberăm de aceste aspecte ale noastre și să lăsăm deoparte prejudecățile, pentru a ne elibera.

Și în societate pot ieși la lumina zilei aspecte ascunse de publicul larg, relații secrete de exemplu sau documente ținute ascunse de ochii noștri. Acum avem șansa să vedem ce aspecte ni se ascund... dar și cu intrarea lui Jupiter în Săgetător vom vedea destule adevăruri ieșind la iveală foarte curând.

Peisaj de toamnă și de vara

Scorpionul privește încă un aspect astral important - moartea, de aceea pot fi mai multe accidente sau probleme care duc la mai pierderi de vieți. Sigur că acest semn reprezintă în același timp o moarte și o renaștere metaforică, de aceea unii vor simți că ceva moare în interiorul lor, pentru ca ceva mai bun să renască în câteva săptămâni.

Deci dacă simțiți că ceva se stinge în voi, nu vă alarmați, este absolut normal, mai ales că Jupiter este pe ultimii 10 metri până ajunge acasă, deci este de înțeles o tensiune de tipul moarte-renaștere.

Important este ca, dacă simțiți că lucrurile iau o turnură prăpăstioasă în jurul vostru, să nu vă panicați, deoarece vin timpuri mai bune foarte curând. Vom vedea ce ne așteaptă o dată cu intrarea planetelor în Săgetător. 

Citeste mai mult pe astroexpert.ro.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.