Horoscop
Înapoi la

Astrologii trag un semnal de alarmă! Eclipsa de Soare și Luna Nouă în Rac predispun zodiile la trădare

Astrologii trag un semnal de alarmă! Eclipsa de Soare și Luna Nouă în Rac predispun zodiile la trădare

Redactor Andreea Baluteanu

Luna iulie începe în forță din punct de vedere astrologic, cu două evenimente majore: Eclipsa totală de Soare și Luna Nouă, ambele în Rac. Este un moment cu totul special, mai ales că zodia Racului presupune emoții intense, aproape imposibil de suportat pentru semnele care nu sunt obișnuite cu asemenea tulburări.

Află din rândurile de mai jos cum te influențează cele două evenimente cosmice majore ale momentului și ce anume poți face pentru a transforma influența lor în ceva pozitiv!

Eclipsă de Soare și Lună Nouă în Rac: ce înseamnă pentru zodia ta

Luna Nouă este acea fază în care Luna aproape se suprapune peste Soare, așa că îți va fi extrem de greu să o mai reperezi pe cer. În general, fiecare Lună Nouă este însoțită și de o Eclipsă de Soare, dat fiind faptul că acum cele două astre se suprapun, dar ceea ce face special acest eveniment astrologic de pe 2 iulie este reprezentat de faptul că avem parte de o Eclipsă totală de Soare.

În general, veștile sunt bune. Racul este un semn de apă, al sensibilității, familiei și confortului, iar acestea sunt reperele pe care le vom căuta acum. Vrem să stăm cu cei dragi, să petrecem timp cu partenerul, să celebrăm viața și frumusețea ei împreună. Mâncare bună, companie tandră și multă sensibilitate: evenimentele cosmice care au loc în zodia Rac pot contura unele dintre cele mai frumoase amintiri.

Bineînțeles, există și o parte mai puțin plăcută. Racul se numără printre cele mai afectuoase zodii, dar sunt și foarte nesigure pe ele. Iar dorința de securitate, de încredere și de siguranță va fi o constantă a zilei de 2 iulie. Vei începe să te întrebi dacă relația, viața, jobul tău îți oferă siguranța de care ai nevoie și, dacă nu, de ce nu e cazul.

Pentru multe dintre zodii, chiar și această înclinație spre siguranță se va dovedi a fi un impuls pozitiv. Se vor lua decizii bune, se vor întări relațiile, iar semnele vor simți nevoia să muncească mai mult, să stea peste program, să se dezvolte, ceea ce va aduce numai rezultate pozitive pe plan profesional.

O altă constantă a zilei de 2 iulie este însă și invidia, care reiese tot din nesiguranță. E posibil să îți pui viața sub lupă și să fii convinsă de faptul că e mai puțin reușită decât a amicei tale, a surorii sau a rivalei de la muncă. Vei începe să îți pui întrebări imposibile sau să stabilești metode de comparație ireale, cum ar fi cu viața vedetei preferate sau a unui influencer celebru. De aici și până la disperare nu mai e decât un pas.

Zodii predispuse la trădare: 3 semne care pot fi infidele acum

Eclipsa de Soare și Luna Nouă în Rac afectează toate zodiile, așa cum ți-am arătat mai sus, dar pe trei dintre ele în mod special.

Este vorba, în primul rând, despre Rac. Dat fiind faptul că aceste evenimente cosmice sunt în semnul său, e clar că zodia va resimți cele mai puternice influențe. Racul e mai nesigur pe el ca niciodată și are impresia că tot ce nu îi aparține e mai bun. De la iubita celui mai bun prieten la tipul de pe stradă care întoarce capete, atât reprezentanții feminini, cât și cei masculini ai acestui semn se vor simți tentați să înșele. Mai rău e că li se întâmplă inclusiv celor cu relații trainice, în aparență extrem de fericite.

Următorul loc pe lista semnele care au de suferit din cauza Eclipsei Solare și a Lunii Noi în Rac este ocupat de Leu. Era evident că cea mai încrezătoare zodie va fi lovită intens de emoțiile atât de conflictuale ale Racului. Marele inconvenient al Leului este că nu e obișnuit să se simtă nesigur pe el. Iar faptul că, dintr-odată, Leoaica nu mai crede despre ea că e frumoasă și Leului nu i se mai pare că face ravagii va reprezenta o mini-lovitură. Și cum se poate convinge mai bine nativul că nu e așa decât flirtând la greu și căutând confirmarea în altă parte?

Încheiem lista zodiilor care pot înșela în această perioadă cu Capricornul. Atitudinile care sunt intensificate acum de Eclipsa de Soare și de Luna Nouă, respectiv nesiguranța și dorința de certitudini, sunt deja proprii acestui semn de pământ. Capricornul are nevoie de un fundament solid sub picioare, iar atunci când acesta începe să fie pus la îndoială, el va ceda. Capricornul ajunge să trădeze din stres, din nevoia de a-și calma temerile și de a le ascunde sub fiorul unei noi atracții.

Eclipsa Solară și Luna Nouă vor predispune zodiile la trădare, dar ele se pot lupta cu aceste influențe. Amintește-ți cât de frumoasă e viața ta, profită de dorința de a petrece timp cu familia și concentrează-te doar pe cele bune, iar această perioadă poate fi cu totul și cu totul specială.

Surse foto: iStock, Pexels

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.