Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Astrologul Vlad Daia: Mercur e retrograd - necazurile le dau târcoale zodiilor

Joi, 26.07.2018
de Astrolog Vlad Daia

A început sezonul retrogradării lui Mercur, care durează din 26 iulie până în 18 august. Mercur va retrograda în semnul Leului, acolo unde se mai află Soarele și Nodul nord. Toate acestea ne vor face să ne oprim din agitația cotidiană și să ne axăm mai mult pe personalitatea noastră, pe caracteristicile noastre și pe modul cum ne prezentăm pe noi. Retrogradarea lui Mercur ne poate face mai egocentriști, dar din două puncte de vedere: fie vom fi mai interesați de propria persoană pentru a ne analiza mai mult, pentru a repara aspecte pe care nu le-am integrat încă, fie prin egoism exagerat, călcând peste oameni pentru a ne atinge scopurile. Sigur, aici depinde de fiecare în parte. Ideal ar fi să deschidem ochii la ce ne deranjează la noi și să ne luăm un moment pentru a evalua situația și pentru a vindeca acele probleme care ne deranjează. Ce anume din personalitatea ta nu te mai mulțumește?

sistemul solar

De asemenea, în această perioadă putem observa că nu oferim atenție plăcerilor noastre și timpului dedicat nouă. Unii putem ajunge la saturație și spunem stop acestei alergături fără scop și, astfel, să ne întoarcem atenția către interior, către nevoile noastre și către ceea ce ne face plăcere.

Eclipsa din Leu va da cărțile pe față pentru zodii

Alt lucru foarte interesant este faptul că în această perioadă, cât Mercur este retrograd, se petrec cele două eclipse, cea din 27 iulie din Vărsător și cea din 11 august din Leu, cea din Leu fiind chiar strâns legată de Mercur. Eclipsa din Leu, se petrece doar la câteva grade distanță de Mercur, care se află și în cuadratură perfectă cu Jupiter din Scorpion… De aici reiese un impact destul de mare o dată cu eclipsa din 11 august. Aici putem avea un nou început când vine vorba de personalitatea noastră, iar efectele se pot impune chiar violent asupra noastră, deoarece ne forțează să mergem în interior și să ne uităm la lucrurile pe care încercăm să le ascundem, Jupiter putând să ne ducă într-o extremă a adevărului.

femeie blonda

Putem simți că lucrurile trebuie aduse la lumină sau că durerea interioară este din ce în ce mai puternică. Este un moment ideal să fim sinceri în primul rând cu noi înșine și să recunoaștem adevărul față de noi în primul rând, iar ulterior putem repara lucrurile și față de ceilalți. Începutul va fi la eclipsa din 27 iulie, prin ceilalți, care ne vor arăta mai clar unde greșim. Iar rezultatele se pot vedea mai bine la a doua eclipsă și la ieșirea lui Mercur din retrogradare, deci fiți atenți la ce situații neplăcute vă dau târcoale acum.

Citește mai multe previziuni ale astrologului Vlad Daia pe astroexpert.ro!

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!