Horoscop
Înapoi la

Astrologul Vlad Daia: Saturn în Capricorn reașază viața zodiilor

Astrologul Vlad Daia: Saturn în Capricorn reașază viața zodiilor

Astrolog Vlad Daia

După luni de retrogradare, pe 6 septembrie Saturn își reia mersul direct, ceea ce ne mai ia o piatră de pe inimă, după mersul direct al lui Marte. Am putea spune că de acum începe cu adevărat să prindă Saturn putere, fiind în semnul său, Capricornul, el reluându-și mersul direct foarte aproape de începutul zodiei, la 2 grade mai exact. Pe măsură ce Saturn va avansa în semnul său și noi vom simți că lucrurile se cam dărâmă și apare o nouă ordine în jurul nostru. Asta vom putea observa în interior, cât și în exteriorul nostru, nu trebuie să vă împotriviți schimbărilor și răsturnărilor de situație, deoarece acum încep să dispară situațiile nepotrivite fiecăruia dintre noi și din societate, ca ansamblu.

planeta saturn

Pe lângă acest aspect major, pe 7 septembrie, Saturn formează un trigon regal cu alte două planete din semne de pământ, Uranus din Taur și Mercur din Fecioară, lucru și mai interesant, Saturn și Mercur fiind ambele în domiciliu. Avem de-a face cu un accent major pe semne de pământ, deci începem să vedem ideile concretizându-se, ideile prind viață, iar noi prindem mai mult avânt în a face lucrurile să se miște. Vom fi orientați pe concret, pe resursele fizice și pe dezvoltarea lor, deci și pe câștiguri. Datorită lui Mercur putem avea o observație mai fină asupra situațiilor din jurul nostru și putem vedea mai clar corecțiile pe care le avem de făcut.

În plus, Uranus aduce noutatea, inovația, schimbarea radicală, aș spune că este o perioadă favorabilă pentru descoperiri în știință, pentru progrese fantastice în agricultură, de exemplu, sau în orice ține de resursele noastre sau de formele de guvernare. Ordini sociale se pot schimba acum, sau cel puțin pot să apară primele semnale cu ce va veni în următorii 2-3 ani, vă povesteam în alte articole despre schimbările din 2020… Acum putem avea o mică imagine cu ce va urma.

cerc semne zodiacale

Avem în aceeași perioadă o Lună Nouă în Fecioară care face opoziție cu Neptun din Pești, opoziție care ne va da un start mai practic și ne dă vălul de pe ochi ceva mai mult ca până acum, astfel vom vedea mai concret și mai obiectiv împrejurimile noastre. Din nou, ni se dă oportunitatea de a vedea clar ce avem de făcut pentru a face lucrurile să nu mai stagneze.

Acum avem șansa de a porni proiecte, de a începe lucruri concrete pe care le amânam sau pentru care nu găseam resursele necesare. Acum resursele pot fi mult mai ușor de obținut, deci haideți să ne uităm în jur și să găsim piesele lipsă pentru a pune rotițele în mișcare cât mai repede posibil. 

Citește mai multe previziuni pe astroexpert.ro.

Surse foto: Pexels, Pixabay

Articolul urmator
Cuvintele magice există: ce să-i spui unui om, ca să-i flatezi orgoliul, în funcție de zodie
Cuvintele magice există: ce să-i spui unui om, ca să-i flatezi orgoliul, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.