Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Atenție sporită pentru cinci zodii, în octombrie! Puterile le vor fi secate de persoane toxice

Marţi, 01.10.2019

Câteodată ne simțim lipsiți de energie, fără niciun motiv aparent. Nu avem chef de nimic, orice facem ni se pare greu și bucuria de a trăi ne părăsește. Simțim fiorii depresiei și viitorul ni se pare sumbru. Atunci când astfel de simptome devin tot mai frecvente, este vremea să privești mai atent în jurul tău. S-ar putea să ai în preajmă una sau mai persoane toxice care te seacă pur și simplu de energie. Astfel de persoane au întotdeauna o atitudine ostilă, sunt foarte critice și aduc numai negativism în viața ta.

persoane toxice

Berbecul poate fi secat de energie în preajma Fecioarelor

Berbecul este o zodie plină de energie, adesea impulsivă, care face toate lucrurile din suflet. Își dorește mult aprecierea celor din jur și, când este într-o relație, își așază sufletul pe tavă. În preajma Fecioarei, extrem de critică și care îi discreditează orice realizare, Berbecul poate ajunge să se simtă secat de putere și de speranță. Când un nativ Berbec arde de nerăbdare să împărtășească o veste bună cu cineva, Fecioara îi taie mereu avântul, cu replicile sale răutăcioase sau inutile.

Încetul cu încetul, relația dintre Berbec și Fecioară devine din ce în ce mai tensionată, astfel încât aceștia vor înceta să-și mai vorbească. Dar efectele toxice ale Fecioarei pot continua chiar și în absența cuvintelor, prin atitudinea plină de reproșuri și prin comentariile și aluziile deplasate.

Singura metodă prin care Berbecul poate contracara toxicitatea Fecioarei este să înțeleagă că atitudinea și cuvintele Fecioarei nu au nicio legătură cu el, ci sunt expresii ale unor deficiențe de comunicare și tipare mintale rigide, specifice Fecioarei.

Taurii sunt blocați în prezența Vărsătorilor

Deși Taurul este puternic ancorat în realitate și pragmatic, în preajma Vărsătorilor își poate pierde spiritul de inițiativă, se simte inhibat și are complexe de inferioritate. Acest lucru este determinat de tendința Vărsătorului de a-și impune propriile valori, minimalizând orice acțiune a Taurului și făcându-l să se simtă lipsit de importanță.

Pentru că Vărsătorul se simte, la rândul său, incompatibil cu Taurul, nu cooperează cu acesta, nu-și cere iertare când greșește și nu-i recunoaște meritele. De aceea, o echipă Taur-Vărsător poate fi total neproductivă la locul de muncă, iar un cuplu între aceste două semne zodiacale se poate destrăma din cauza toxicității pe care Taurul o resimte din partea Vărsătorului.

Taurul se poate proteja de efectele negative ale Vărsătorului punând limite în relații și dezvoltându-și încrederea în sine și în valoarea sa personală.

Leul este epuizat în preajma Săgetătorului

Săgetătorul nu este o zodie cu tendințe toxice, dimpotrivă, poate fi tonică și plină de umor. Dar prezența Leului scoate la iveală trăsăturile negative ale nativilor Săgetători. De aceea, Leul se simte iritat permanent în preajma Săgetătorului, care are mereu un reproș la adresa sa. În plus, personalitatea solară și egocentrică a Leului are de suferit când Săgetătorul îi demonstrează, punct cu punct, că lucrurile nu sunt atât de bune precum par.

Dacă Leul se declară mulțumit de ceva, fie că este vorba de noua poziție profesională, de casa pe care a cumpărat-o sau de vacanța în care va merge curând, Săgetătorul îi strică bucuria. Caută argumente pentru a scoate în evidență părțile negative: mai multă muncă la serviciu, un cartier prost în care și-a stabilit domiciliul sau o destinație prea scumpă de vacanță.

Pentru a ține la distanță influențele Săgetătorului, Leul își poate imagina un scut care îl înconjoară, protejându-l de persoana toxică. De fiecare dată când simte negativitatea în preajma sa, Leul poate face acest exercițiu de imaginație, respingând astfel la nivel mental efectele nocive ale Săgetătorului.

Gemenii nu agreează compania Peștilor

Atât Gemenii, cât și Peștii au o natură duală, astfel încât nu interacționează niciodată cu adevăratul lor chip. Întâlnirea dintre ei se petrece mereu pe un teritoriu ambiguu, al lucrurilor spuse pe jumătate, al aluziilor și al scopurilor nemărturisite. Peștii sunt experți în această confruntare ascunsă, pentru că sunt extrem de intuitivi și au acces la profunzimi emoționale pe care Gemenii nu le cunosc. Iată de ce Gemenii ajung să se simtă confuzi și secați de putere în vecinătatea Peștilor, care impun regulile și luptă totdeauna pe un teritoriu unde sunt în largul lor.

Pentru că nu au șanse de câștig în această bătălie de voință și manipulare, Gemenii nu trebuie să intre în jocul Peștilor, ci să le observe manevrele din afară, cu luciditate și detașare.

antistres

Capricornul nu este compatibil cu Scorpionul

Acesta este un caz interesant de toxicitate reciprocă. Capricornul simte că nu are nimic în comun cu Scorpionul, iar relația lor de conveniență și replicile de amabilitate forțată îi epuizează pe nativii Capricorni. Lupta de putere care se declanșează între aceste două zodii este un alt motiv pentru care Capricornul se simte secat de energie.

În vreme ce Capricornul este gata pentru o confruntare directă și autentică, Scopionul își pune o mască de bunăvoință și nu-și asumă niciodată o luptă pe față. Dar acțiunile sale din umbră îi aduc multe prejudicii Capricornului, care nu poate decât să evite orice interacțiune cu Scorpionul. La rândul său, Scorpionul se simte lezat de aerele de superioritate și de încăpățânarea specifică nativului Capricorn. De aceea, nici Scorpionul nu se simte bine în preajma Capricornului și evită să petreacă prea mult timp cu el.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Nu mai purta balerini cu blugi! Uite ce pantofi să porți cu jeanși pentru a fi în trend! (186637 vizite)
  2. Începe săptămâna binecuvântată pentru 4 zodii. Îl au pe Dumnezeu aproape (26284 vizite)
  3. 8 trucuri pe care le folosesc femeile din Familia Regală britanică pentru a arăta întotdeauna impecabil (7625 vizite)
  4. Nu se mai poartă geaca din piele. Jacheta HOT care va fi pe val în această toamnă (5734 vizite)
  5. Horoscopul banilor: 2 zodii se îmbogățesc până la sfârșitul anului, alte 5 pierd tot ce au (5206 vizite)
  1. Gestul uluitor pentru umanitate: știa că fetița ei va muri la naștere, dar a ales să o aducă pe lume. Află motivul! (nota 4.8)
  2. Începe săptămâna binecuvântată pentru 4 zodii. Îl au pe Dumnezeu aproape (nota 4.5)
  3. Cele 5 reguli pe care le respect cu sfințenie și datorită cărora am tenul cu 15 ani mai tânăr (nota 3.8)
  4. Zodia pentru care ultima parte a anului va fi cea mai bună perioadă din viața ei (nota 3.7)
  5. Nu mai purta balerini cu blugi! Uite ce pantofi să porți cu jeanși pentru a fi în trend! (nota 3.3)
  1. Cum îl faci să realizeze că este pe cale să te piardă definitiv, dacă nu își schimbă comportamentul odată (0 comentarii)
  2. Îngrijire completă pentru mâini și unghii! Adio piele și unghii uscate! (0 comentarii)
  3. Rutina ta de frumusețe primește noi întăriri! Uite cum scapi de riduri și imperfecțiuni (0 comentarii)
  4. Descoperă lista completă de produse care te ajută să fii plină de energie toamna asta! (0 comentarii)
  5. Așteptarea a luat sfârșit! Zodia care își întâlnește bărbatul pe care îl așteaptă de o viață (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!