Horoscop
Înapoi la

Bani pentru Săgetător și schimbări pentru Taur. Astrologul celebrităților dezvăluie ce te așteaptă în 2019

Bani pentru Săgetător și schimbări pentru Taur. Astrologul celebrităților dezvăluie ce te așteaptă în 2019

Lorena Teacă

Începutul fiecărui an vine la pachet cu noi evenimente, schimbări pe toate planurile și momente pe care nu ai crezut că le vei trăi vreodată. Fiecare an este diferit în modul său și fie că este unul bun sau rău, trebuie luat cu atare, deoarece fiecare moment din viața noastră ne întărește, ne face mai buni și ne oferă o altă viziune asupra a ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Astrologul Kelly Fox, potrivit sursei DailyMail, anunță faptul că 2019 se anunță a fi un an plin de reușite pentru câteva native ale zodiacului, fie că este vorba despre bani, dragoste sau planul profesional. Călătoriile pe distanțe lungi sunt cele care pun amprenta pe următorul an.

Iată la ce trebuie să se aștepte fiecare zodie în parte în anul ce urmează:

Berbec

Berbecii vor avea parte de câteva eșecuri în 2019, dar multe momente vor fi pline de reușită și bucurie. Astrele propun nativelor Berbec ca în anul ce urmează să fie cu mult mai ambițioase decât până acum, pentru a reuși ceea ce și-au propus de ceva vreme. În plus, Berbecii trebuie să ia cu atare orice critică, deoarece cu timpul vor învăța să le accepte cu zâmbetul pe buze. Perspectiva asupra vieții și a ceea ce se întâmplă în jur, se va lărgi și va căpăta un alt sens față de cel de până acum.

Taur

Schimbarea este cea care creionează într-un cuvânt anul 2019 pentru nativele Taur. Fie că este vorba despre o schimbare de look sau una atitudinală, aceasta va fi observată și apreciată de câtre toți cei apropiați. În plus, anul care urmează este cel care va aduce realizările pe care nativele le-au considerat imposibile până acum. Oportunitățile vor veni în număr mare, de aceea nativele Taur trebuie să fie cu ochii și mintea deschisă către alte provocări.

Gemeni

Potrivit astrologului Kelly Fox, anul viitor va aduce șansa Gemenilor să se concentreze asupra obiectivelor cu adevărat importante și asupra eventualelor câștiguri. Abilitatea intuitivă a nativelor Gemeni se va afla la cote maxime în anul 2019, fapt pentru care vor da dovadă de mult mai multă empatie față de cei dragi.

Femeie în rochie mov

Rac

Anul 2019 se dovedește a fi un an în care nativele Rac se vor transforma total în persoana mult visată. Visele vor deveni realitate ușor, ușor, iar rutina zilnică va dispărea cu totul. Poate fi vorba despre un nou loc de muncă, schimbarea domiciliului sau începerea unei noi relații. Astfel, aspirațiile și modul de viață se pot schimba considerabil pentru nativele Rac.

Leu

Asumarea riscurilor atrage după sine și obținerea unor recompense considerabile. Vei fi, în sfârșit, cu picioarele pe pământ și vei lua piept cu viața în anul ce urmează, fapt pentru care vei deveni mult mai matură. Latura ta creativă va lua amploare, iar noile interese își vor face loc în număr cât mai mare. Îți vei canaliza toată energia către dorințe mici, dar realizabile.

Fecioară

Pentru zodia Fecioară, 2019 va fi un an al inovării și inspirației. Nativele Fecioară vor fi mult mai mature în anul ce urmează și își vor șlefui fiecare talent, fapt ce le va aduce noi oportunități. Vor atrage oameni artistici și este posibil ca o nouă iubire să-și facă loc în viața lor. Cu toate acestea, astrele sfătuiesc aceste native să aibă mult calm și răbdare, pentru a nu se grăbi în relații de dragoste sortite eșecului.

Balanță

Anul 2018 a adus în viața Balanțelor prietenii adevărați, îndepărtându-i rând pe rând pe cei care nu meritau atenția lor. Vestea bună este că 2019 le aduce noi relații și șanșa de a se simți mult mai împlinite pe plan emoțional. Sfatul astrelor pentru nativele Balanță este să își găsească motivația de a se ocupa mult mai mult de partea emoțională.

Scorpion

2019 ar putea aduce încheierea bruscă și neașteptată a unei relații, dar și începerea alteia noi. Nativele Scorpion trebuie să fie foarte atente în privința relațiilor în anul ce vine, deoarece chiar și cele care par foarte stabile, riscă să se destrame din cauza conjuncturilor astrale. Următorul an implică călătorii în destinații necunoscute și exotice, unde nativele vor putea scăpa de toate grijile și stresul acumulat.

Săgetător

Conform spuselor lui Kelly Fox, Săgetătorul va putea în 2019 să pună capăt tuturor problemlor și dificultăților cărora a fost nevoită să le facă față până acum. Nativele vor avea un an plin de noroc și generozitatea din partea celor apropiați, lucruri care le va ține pe linia de plutire. Dacă se ambiționează și muncesc din greu, anul 2019 ar putea să le aducă venituri considerabile, care să le scape de multe griji.

Femeie în rochie mov

Capricorn

Perseverența și ambiția vor fi cele care vor contura în câteva cuvinte anul 2019 pentru nativele Capricorn. Este foarte probabil ca din cauza faptului că nu au încrederea că norocul este de partea lor, aceste native să rateze multe șanse menite să le aducă succesul. Își vor face mulți noi prieteni și vor primi foarte mult sprijin pentru ceea ce-și doresc să întreprindă.

Vărsător

Sfatul astrelor pentru nativele Vărsător în ceea ce privește următorul an este să ia fiecare eșec sau dezamăgire precum un lucru bun, să rămână optimiste și să privească orice eveniment precum o oportunitate. Acest mod de a vedea viața le poate oferi nativelor șansa de a realiza mari progrese pe mai multe planuri, fapt care le-ar putea maturiza și schimba în bine. Vor avea parte de mulți oameni care le vor ajuta să obțină ceea ce-și doresc.

Pești

Umătorul an va aduce oameni noi în viața Peștilor. 2019 reprezintă un moment de reflexie pentru nativele Pești, ajungând să vadă viața într-un mod mai bun și optimist. Vor avea multe oportunități în carieră, dar din cauza numeroaselor oferte, vor rata multe, deoarece nu vor ști ce să aleagă. Totul necesită foarte multă perseverență, iar aceste native vor primi tot sprijinul celor dragi.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?
Incepe quiz
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.