Horoscop
Înapoi la

Bărbatul Balanță în pat: ce așteptări să ai și cum să îi stârnești pasiunea

Bărbatul Balanță în pat: ce așteptări să ai și cum să îi stârnești pasiunea

Redactor Raluca Margean

Bărbatul Balanță este un amant foarte bun, pentru că este în stare de orice ca să-și satisfacă partenera. Este foarte activ în pat, îi place să dețină lucrurile în control, însă știe să ofere foarte multă plăcere. Află în continuare cât de bun este bărbatul Balanță în pat, ce trebuie să faci ca să-l cucerești și care este compatibilitatea ta cu această zodie!

Cât de bun este bărbatul Balanță în pat?

bărbatul balanță în pat

Este atât de bun, încât te poți considera norocoasă dacă ești iubita unui astfel de bărbat. Este plin de imaginație și extrem de pasional. Îi place să exploreze fiecare parte a corpului partenerei și știe foarte bine ce face. Intuiția lui îl ghidează, ajutându-l să ofere întotdeauna plăcere maximă femeii din patul său. Cu acest bărbat, sexul va dura mult și va fi extrem de reușit, pentru că el nu face nimic superficial, îi place să se joace cu gura și cu mâinile și iubește să-i facă sex oral partenerei. Dacă ești o persoană relaxată și jucăușă în pat, bărbatul Balanță este exact ce ai tu nevoie.

Cum cucerești bărbatul Balanță în pat?

Pentru bărbatul Balanță, preludiul este foarte important în pat, așadar nu trebuie să te grăbești cu el. Totuși, dacă ți se pare că exagerează uneori cu preludiul, încearcă să-l ghidezi și el te va urma cu plăcere. Fă-o, însă, cu subtilitate, pentru că lui îi place să dețină controlul și nu acceptă să i se spună ce să facă în pat.  

Tot ce trebuie să faci tu este să creezi un ambient plăcut și liniștit, pentru că de restul se ocupă el. Dacă atmosfera este potrivită și pe placul său, bărbatul Balanță își poate face partenera să urle de plăcere. Performanța sa în pat este excelentă pentru că îi place să facă dragoste și este tot timpul disponibil pentru sex.

Fii sinceră cu acest bărbat și spune-i ce anume îți provoacă plăcere, iar el va fi extrem de fericit să ți-o ofere. Când întâlnește o femeie care știe ce vrea, bărbatul Balanță va fi la picioarele ei și va fi dispus să facă orice ca să-i ofere satisfacție. Bărbatul Balanță cunoaște unele dintre cele mai bune trucuri și practici sexuale, așadar nimic din ce-i propui în pat nu-l va speria. Îi place să privească și să se filmeze când face sex, iar pentru că îi plac în mod deosebit sânii unei femei, va fi impresionat dacă îi sugerezi, de exemplu, să vă pictați pe corp. De asemenea, va fi foarte excitat dacă îi propui să-ți ofere sex oral sau îi va plăcea să te vadă masturbându-te.  

Bărbatul sub acest semn zodiacal este foarte deschis în ceea ce privește sexul. Va dori să încerce orice poziție sexuală cu tine și va răspunde afirmativ oricărei sugestii și propuneri, inclusiv unei partide în trei.  Atenție însă, datorită apetitului său sexual extrem de mare, bărbatul Balanță poate fi implicat în două relații în același timp, fiind deschis chiar și pentru o relație bisexuală.  

Comportamentul bărbatului Balanță îndrăgostit

bărbatul balanță în pat-bărbat cu buchet de flori în mana

Bărbatul Balanță se îndrăgostește de femei puternice, frumoase și aranjate din cap până-n picioare. Îi plac femeile care știu ce vor și se ferește de drame și complicații emoționale. Dacă vrei să-l păstrezi pentru totdeauna, ai grijă să fii mereu șic, îngrijită și elegantă. Devine foarte gelos dacă partenera sa flirtează cu alți bărbați, dar dacă știe că poate avea încredere în tine, nu va avea nicio problemă să te știe înconjurată de mulți bărbați.

Vrea ca partenera sa să-i fie atât prietenă, cât și amantă bună și îi place să aibă ce discuta cu ea. El este o persoană foarte sociabilă, inteligentă și iubește să susțină conversații în orice domeniu, așadar este foarte important să se conecteze din punct de vedere mental cu partenera sa.  

Îi plac lucrurile echilibrate și calme, așadar nu te impacienta când ești cu el, pentru că îl sperii. De asemenea, nu-ți pierde cumpătul dacă nu te cere încă de soție. De obicei îi ia foarte mult timp să ia o decizie, astfel că va analiza cu atenție orice situație și problemă. Are așteptări foarte mari de la partenera sa și trebuie să se convingă de faptul că ea îi este fidelă și-i poate oferi ce el însuși este pregătit să ofere. Bărbatul Balanță va face tot posibilul ca partenera lui să fie fericită și satisfăcută.

Dacă s-a îndrăgostit de tine, te va prezenta tuturor prietenilor, îți va dezvălui secretele sale și se va comporta ca un adolescent. Va discuta cu tine câte-n lună și-n stele și te va face să te simți cu adevărat specială.

Bărbatul Balanță: timid sau nu?

Bărbatul Balanță este un perfecționist și analizează foarte mult persoana de lângă el. Probabil, acest lucru îl face să pară timid, însă nu este neapărat așa. El are nevoie să aibă încredere totală în partenera sa, astfel că nu o va cere prea repede în căsătorie. El oferă totul, așadar are nevoie să știe că și partenera lui este dispusă să-i ofere acest lucru. Vrea să fie sigur că este iubit și de aceea partenera lui trebuie să-l asigure tot timpul de acest lucru.

Dacă vrei să cucerești un bărbat Balanță care ți se pare prea timid, ține cont de faptul că lui îi plac femeile frumoase, mereu aranjate, dar și inteligente. El își dorește și un partener de discuție, nu doar de sex. De obicei, el va căuta o persoană puternică pentru că el însuși este indecis în cea mai mare parte a timpului.

Bărbatul Balanță - compatibilitate

bărbatul balanță în pat-cuplu de indragostiti in natura

Bărbatului Balanță îi place să fie într-un cuplu și, din această cauză, se va afla rareori singur. Ei nu se simt bine dacă nu sunt într-o relație, pentru că așa își găsesc ei echilibrul și liniștea. Cu toate acestea, sunt destul de indeciși și niciodată nu știu încotro se îndreaptă relația lor. În acest caz, au nevoie de o persoană foarte hotărâtă lângă ei, care știe să-i ghideze și să-i încurajeze să riște mai mult. Se pot înțelege foarte bine cu orice semn zodiacal, însă cel mai mult cu femeile din Gemeni, Taur, Vărsător și, mai presus de toate, cu cele din Balanță.

Bărbatul Balanță-femeia Gemeni

Senzuali și romantici, inteligenți și comunicativi, bărbații Balanță se înțeleg foarte bine cu femeile din zodia Gemeni. La fel ca și Balanța, gemenii sunt sociabili și inteligenți, așadar vor face o pereche foarte bună împreună. Se vor distra foarte bine, vor discuta ore întregi și se vor simți bine la petreceri și în călătorii. Lucrurile se vor complica atunci când femeia Gemeni va deveni spontană și instabilă. Ei îi place să experimenteze, iar dacă lucrurile nu merg bine, va încerca din nou și din nou. Bărbatul Balanță este mai echilibrat, mai stabil și de aici vor începe certurile.

Bărbatul Balanță-femeia Taur

Poate să fie o iubire mare între cei doi dacă reușeșsc să-și rezolve diferențele. Sunt amândoi iubitori de frumos, le place să trăiască în lux și există o atracție sexuală puternică între ei. Femeia Taur este introvertită, încăpățânată și nu-și schimbă deciziile prea ușor. Poate izbucni repede din orice și pot avea certuri foarte mari, pe care bărbatul Balanță le câștigă deseori. Dacă se plictisește, el va flirta cu toată lumea, ceea ce le va face pe femeile Taur foarte geloase. Dacă ea își poate controla furia, relația dintre cei doi poate fi una de mare succes.

Bărbatul Balanță-femeia Vărsător

Cei doi sunt semne cardinale și au foarte mult în comun. Lucrurile merg foarte bine între ei, pentru că nu țin dușmănie, indiferent de greșelile pe care celălalt le face. Ea este foarte relaxată și cu mult umor, iar lui îi face plăcere s-o facă să râdă și s-o satisfacă în pat. Vor avea întotdeauna ceva de discutat, se vor distra împreună și vor avea ce învăța unul de la celălalt. Ea va avea mulți prieteni, iar el va fi extrem de gelos, dar dacă ea reușește să aibă multă răbdare cu el, atunci vor fi un cuplu reușit.

Bărbatul Balanță-femeia Balanță

Aceștia se completează foarte bine și vor avea împreună experiențe de neuitat. Comunică excelent, au multe subiecte de discutat și ascultă cu interes ce au partenerii de împărtășit. Amândorura le plac lucrurile fine și de bun gust, așadar vor arăta mereu bine împreună și vor merge la toate petrecerile pe care le știu. Își înțeleg nevoile foarte bine și vor face tot posibilul să se facă fericiți unul pe celălalt. Balanțele nu pornesc certuri inutile pentru că nu-și doresc tensiune in viața de cuplu. Vor avea probleme cu cheltuielile, pentru că amândorura le place tot ce este scump și frumos și nu știu să pună bani deoparte.

Femeia Balanță și bărbatul Balanță în pat

Amândoi sunt foarte senzuali, romantici și se înțeleg perfect unul pe celălalt. Vor ieși scântei în pat, pentru că sunt foarte creativi și amândoi își vor da silința să-și satisfacă partenerul. Le place să creeze o atmosferă romantică și elegantă, astfel că vor face întotdeauna dragoste pe cearșafuri din mătase. Vor investi foarte mult în relația lor, fiind deschiși oricăror noi experiențe.

Flirtul bărbatului Balanță

bărbatul balanță în pat-cuplu care se saruta

Bărbatul Balanță va socializa și se va împrieteni cu oricine pentru că este o persoană căruia îi place să comunice și să se simtă bine. Când vrea să atragă atenția cuiva, bărbatul din Balanță nu se dă în lături de la nimic. Este sincer și onest și de aceea îți va fi ușor să-ți dai seama dacă flirtează sau nu cu tine. Dacă te place, îi va fi greu să se controleze și-și va declara rapid intențiile. Pot fi indiscreți în locurile publice, nu se pot abține să nu te atingă și își poate schimba foarte repede comportamentul.   

Îi plac femeile misterioase, bine îmbrăcate și stilate, așadar dacă ai vreun bărbat Balanță prin preajmă, fii sigură că te va aborda. De cele mai multe ori, va aduce în discuție subiecte interesante pentru că își doresc să fie stimulați din punct de vedere intelectual.

Îi este foarte ușor să flirteze și, dacă este interesat, îți va arăta asta prin gesturi mărunte, dar de efect. Te va ajuta să-ți ia dosarele grele din brațe, îți va aduce prânzul, îți va face mici surprize și-ți va zâmbi, astfel încât îți va fi foarte greu să-i reziști.

Bărbatul Balanță este visul oricărei femei în pat, dar nu numai. Este loial, generos și dacă știi cum să-l iei, va fi al tău pentru totdeauna. Fii sinceră cu el și vei avea cea mai frumoasă relație posibilă cu un bărbat. 

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Cum arata barbatul potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Cum arata barbatul potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.