Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Bărbatul de piatră din zodiac. Nu îl înduplecă nimeni

Marţi, 04.04.2017
de Violeta Ieremie

Atitudinea unei persoane ţine, în primul rând, de caracteristicile personalităţii ei. Avem de-a face cu tot felul de oameni, cu temperamente variate, cu atitudini care ne plac sau nu. Iubim bărbaţii calzi, deschişi, iubitori, însă orice monedă are reversul ei.

Există în zodiac un tip de bărbat încăpăţânat şi destul de rigid. Află care este acesta!

Taurul, cel mai rigid bărbat din zodiac!

Taurul este semn de pământ, ocrotit de planeta Venus, care semnifică armonie, iubire, frumuseţe.

zodia de piatra

Taurii sunt cunoscuţi pentru stabilitatea şi siguranţa în acţiunile lor. De aceea, putem întâlni cazuri unde chiar un bărbat în zodia Taur este numit să păstreze securitatea într-un loc.

Totodată, aceeaşi securitate îl poate face să fie materialist şi lacom. De fapt, Taurul este unul dintre cele mai materialiste semne ale zodiacului.

Taurii îşi asumă angajamentele pe care le fac într-o relaţie unde pot fi răbdători, de încredere, buni şi iubitori. Dar, pe de altă parte, pot fi şi posesivi, foarte emoţionali,indulgenţi cu ei înşişi şi geloşi.

Se spune că Taurii au o personalitate inflexibilă, irascibilă şi foarte încăpăţânată.

Bărbatul din această zodie nu se descoperă atât de uşor, având mai degrabă o atitudine rezervată, conservatoare, introvertită.

Acest tip de bărbat se află la două extreme, respectiv una calmă, răbdătoare, şi una care se transformă într-un vulcan dacă îl superi.

Când se simte ofensat, Taurul foloseşte cele două atitudini.

Fie rabdă până la ultima picătură, după care izbucneşte, şi atunci e recomandat să te dai din calea lui, căci e condus de o furie oarbă şi nu mai ţine cont de nimic, fie se închide în el atât de mult, încât nu îl vei îndupleca deloc, cu nicio vorbă bună.

zodiac

Dacă îl vezi supărat, cu mâinile încrucişate şi fără să spună nimic, pregăteşte-ţi scuzele de rigoare, căci el nu le va spune sub nicio formă.

Această hotărâre a Taurului este cu două tăişuri. Când îşi doreşte ceva, îşi urmăreşte obiectivul până în pânzele albe. Însă, când ceva nu este în regulă, este la fel de hotărât să stea în încăpăţânarea lui şi să nu se destăinuie nimănui. Stă ca o stâncă în faţa furtunii, fiind capabil să o înfrunte.

Dacă te afli într-o relaţie cu un Taur, fii atentă la momentele când ceva nu este pe placul lui sau când vă aflaţi în vizită. Ca urmare a hotărârii lui şi a convingerilor atât de mult înrădăcinate în el, nu va accepta să-i ieşi din cuvânt şi nici nu se va da înapoi dacă va avea ocazia să-ţi spună ce nu-i convine în faţa prietenilor. Atunci când el pleacă, nici nu se pune problema ca tu să rămâi fără el.

În schimb, reversul medaliei constă în încăpăţânarea Taurului de a te cuceri şi a-ţi aduce în fiecare zi câte o floare, doar ca să te convingă să ieşi cu el.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (32)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!