Horoscop
Înapoi la

Bărbatul din zodiac care va trata întotdeauna rău femeile. Viața alături de el este un chin!

Bărbatul din zodiac care va trata întotdeauna rău femeile. Viața alături de el este un chin!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Ești în căutarea sufletului pereche și vrei să știi care este semnul ideal cu care să te întâlnești, pentru ca relația ta să fie armonioasă și durabilă? Este bine să te informezi asupra aspectelor esențiale, precum compatibilitatea zodiacală, romantismul fiecărui semn sau modul în care bărbații din zodiac se poartă în intimitate.

Se știe, de exemplu, că bărbații aflați sub semnul lui Marte, ca Berbecul sau Scorpionul, sunt pasionali, în vreme ce semnele de pământ îți aduc siguranță și stabilitate în relație. Protejații lui Venus pun dragostea mai presus de orice, iar semnele de apă sunt sensibile și își protejează partenerii.

Dar, pe lângă părțile lor bune, toate semnele au și defecte, care pot reprezenta adevărate obstacole într-o relație de iubire. Atunci când încerci să afli care este bărbatul ideal, ar fi bine să te documentezi și de ce nativi este indicat să te ferești, ca să fii fericită.

Sigur că dragostea este oarbă și s-ar putea să te trezești într-o legătură plină de pasiune chiar cu acel tip pe care ar trebui să îl ocolești. Totuși, poate că o dezvăluire nu-ți strică, respectiv care este bărbatul din zodiac care îți poate transforma viața într-un chin.

În această privință, părerile sunt împărțite, pentru că totul depinde de ce aspecte iei în considerare. De exemplu, Berbecul este mult prea gelos și egocentric, Scorpionul și Gemenii sunt adesea infideli, Taurul este foarte posesiv și încăpățânat, iar Peștii pot fi de-a dreptul dependenți.

Dar, dacă punem toate aspectele cap la cap, bărbatul care tratează cel mai rău femeile și îți va face viața un coșmar este, fără doar și poate.... nativul Fecioară.

Bărbatul de care trebuie să te ferești

Nu avem intenția să discriminăm un anumit semn, nici să-i diminuăm șansele la dragoste. Bărbatul Fecioară are multe calități extraordinare: este rațional, pragmatic, inteligent până la perfecțiune, de încredere și pune mult suflet în ceea e face.

Dar, când vine vorba de dragoste, numai o femeie extrem de puternică sau care nu dă prea multă greutate lucrurilor îi poate face față.

Bărbatul Fecioară nu este un ”băiat rău” ca Scorpionul, nici un partener posesiv ca Berbecul ori Taurul. Dar are alte defecte, care pot transforma viața femeii de lângă el într-un chin.

În primul rând, nu există un semn mai critic, care să nu vadă nimic bun la partenera sa. Îți va aminti fiecare mică greșeală, dar nu va scoate o vorbă despre meritele tale. Te va desconsidera, te va jigni și, de multe ori, va avea o atitudine condescendentă, dacă nu chiar disprețuitoare, față de tine. Nu vei îndrăzni să-l contrazici, pentru că îți va dovedi, punct cu punct, că nu te pricepi la nimic și nu ai niciodată dreptate. Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când nu ești de acord cu el.

 Încăpățânat și rezistent la ceartă, bărbatul Fecioară poate ajunge chiar violent uneori. Deși este un semn de pământ și apreciază echilibrul și stabilitatea, își stăpânește destul de greu impulsurile, astfel încât o poate răni profund pe femeia care îi stă alături. Ego-ul exacerbat al Fecioarei se asociază cu rezerva emoțională și cu empatia scăzută, astfel încât arareori se poate pune în locul altuia, fie și al persoanei pe care pretinde că o iubește.

Inteligența, simțul umorului și pragmatismul îl pot face pe nativul Fecioară să pară o partidă dezirabilă, dar, dacă nu ai puterea să te lupți cu el, mai bine stai departe. Oricât ai fi de minunată, nu vei răspunde perfecționismului său și nu-i vei putea schimba atitudinea rigidă. Vor fi dăți când te ba face să te simți ca ultima femeie de pe Pământ și sigur nu îți dorești acest lucru.

critica

În sfârșit, nu uita că bărbatul Fecioară controlează toate lucrurile în jurul său și nu va ține cont de faptul că ai nevoie de spațiul tău personal sau de activități pe care să le faci în afara sa. Se va arăta gelos, tocmai pentru că nu vrea să ieși din cuvântul său și te obligă să-i raportezi tot ce faci.

Acestea fiind zise, ia în considerare avertismentul nostru, dacă îți cauți sufletul pereche. Totuși, dacă te îndrăgostești de un bărbat Fecioară, nu da înapoi, pentru că ar putea fi tocmai excepția care confirmă regula. În plus, speranța nu moare niciodată și, cine știe, poate vei reuși să-l transformi în iubitul tandru la care visezi.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (64)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.