Horoscop
Înapoi la

Bărbatul Gemeni în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Bărbatul Gemeni în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Ramona Jurubita

Bărbatul Gemeni este guvernat de Mercur și tinde să fie axat pe intelectualitate, rațiune și să își păstreze mereu cumpătul în situațiile dificile. Stăpânirea de sine îl ajută să adopte o atitudine corespunzătoare și atunci când vine vorba de dragoste. Dar totuși, cum este el în intimitate? Dă dovadă de aceeași stăpânire de sine sau se lasă pradă pasiunii și își eliberează cele mai adânci dorințe?

În fața femeilor este întotdeauna sigur pe el, se comportă ca un gentleman, cunoaște arta seducției și uneori este șiret, încercând să își captureze prada prin metode doar de el știute. Doamnele și domnișoarele aleargă după această tipologie de bărbat șarmant și cuceritor, mai ales că le face instant să se îndrăgostească. Este clar că nicio femeie nu poate rezista farmecului emanat de nativul Gemeni, dar hai "să-l dezbrăcăm" de secrete la capitolul intimitate.

cuplu care sta imbratisat

Vei afla tot ce trebuie să știi despre viața lui amoroasă. Iată răspunsurile la cele mai picante curiozități:

 1. Cât de importante sunt relațiile amoroase pentru bărbatul Gemeni?
  Gândirea lui obiectivă nu îl împiedică să viseze din când în când la o noapte de amor cu femeia de care s-a îndrăgostit. Mintea poate fi cea mai puternică zonă erogenă, la urma urmei, iar mintea acestui bărbat este întotdeauna orientată și spre plăcere, nu doar spre integritate și rațiune. Este mândru de cunoștințele sale în toate domeniile, inclusiv de cele legate de intimitate, și este dornic să arate ceea ce știe. Aproape de fiecare dată își pune în aplicare fanteziile, dar nu mereu are astfel de gânduri și poate sta departe de relațiile intime dacă mintea lui este orientată către altceva într-o anumită perioadă.
 2. Cât timp ar prefera să dureze o partidă de amor?
  Pentru el nu contează atât de mult durata actului în sine, ci felul în care se simte. Totuși, ar prefera momente scurte, care să nu depășească o oră ( o oră și jumătate cu tot cu preludiu). Plăcerea lui crește în intensitate atunci când are o parteneră nouă, având în vedere că privește situația ca pe explorarea unui teren necunoscut. O singură partidă de amor nu îi este niciodată suficientă și este oricând pregătit să înceapă o nouă rundă, dacă se află în compania partenerei potrivite. Uneori tinde să grăbească lucrurile și să termine totul mult mai repede, dar se poate liniști alături de persoana iubită, reușind să ia totul pas cu pas.
 3. Bărbatul Gemeni este cuminte sau obraznic în dormitor?
  Nu este el cel mai pervers din zodiac, dar nici cuminte nu este. Îi place să experimenteze lucruri noi și nu va spune „nu” unei aventuri palpitante. Este deschis și acceptă să întrețină relații intime într-o varietate de locații. Acceptă și jucăriile, jocurile de rol sau pedepsele. I se pare interesant să fie dominat și se lasă întotdeauna copleșit de noutate. De asemenea, îi place și să domine pentru că jocurile de putere l-au fascinat întotdeauna, nu doar în pat, ci și în viața de zi cu zi. Nu ar refuza nici o noapte de amor cu mai multe partenere, tot din dorința de a încerca de toate. Este dispus oricând să satisfacă orice plăcere a jumătății sale și acceptă noi provocări fără să stea pe gânduri. Totuși, trebuie să ții cont că îi place libertatea de mișcare și nu vrea să se simtă îngrădit în vreun fel.
 4. Ce îl face pe acest nativ să se aprindă?
  Fiind un semn atât de jucăuș, îi place să creeze scenarii și să se afle în centrul atenției. Este dezinvolt și adoră jocurile minții, astfel că își alege numai partenere inteligente, care pot ține pasul cu el. Folosirea unui dialog sexy pe post de preludiu este perfecțiunea întruchipată în mintea lui și nu rezistă niciodată unei femei care știe să jongleze cu vorbele. În plus, ar prefera ca discuțiile să continue și în pat, așa că așteaptă deschidere către comunicare din partea jumătății lui. Se va plictisi dacă persoana de lângă el este prea tăcută și nu îi șoptește ceva palpitant la ureche. Se plictisește și dacă rutina intervine în viața intimă și i-ar plăcea să nu aibă parte vreodată de astfel de momente. Îl atrag toate zgomotele de fundal: muzica, sunetul ploii sau conversațiile de pe stradă sau dintr-o încăpere apropiată.
 5. Ce îl face pe bărbatul Gemeni să își piardă interesul când vine vorba de relațiile intime?
  Nu le poate ajuta să se relaxeze pe femeile care sunt încordate sau inhibate. I-ar plăcea să primească totul de-a gata și renunță dacă vede că partenera are un blocaj. În plus, nu îi plac persoanele care se mișcă prea lent sau care nu țin pasul cu el în discuții. Fuge din calea femeilor care îi arată că ar fi gata să devină mult prea dependente de el. Îl sperie această atitudine, având în vedere că nu vrea de fiecare dată să se implice prea mult, temându-se că își va pierde autonimia. De asemenea, nu se simte atras de doamnele și domnișoarele cuminți, îndreptându-se doar spre cele încrezătoare. Pune mare preț și pe aspectul fizic, așa că nu ajunge în pat cu o persoană care își neglijează corpul.
 6. Care sunt abilitățile lui în dormitor?
  Acordă o atenție deosebită jumătății sale în momentele intime și se străduiește să o facă și pe ea să se simtă bine. Dibăcia este punctul său forte și mângâierile lui sunt de neuitat. Știe cum să își folosească mâinile, astfel încât femeile să fie înnebunite de plăcere. Oricine ajunge să atingă cel mai înalt nivel de intimitate cu el va rămâne pe vecie cu mintea la acele clipe fierbinți.
 7. Este confortabil pentru bărbatul Gemeni să inițieze o partidă de amor?
  Nu este timid și ar fi în stare să facă propuneri indecente destul de rapid, mai ales dacă tensiunea pe care o simte între priviri este intensă. Atunci când își dorește ceva, impulsivitatea îl conduce spre acțiune, făcându-l să își pună fanteziile în aplicare. Începe ușor, cu mângâieri suave și apoi trece la atingeri mai pasionale, dar ține cont de dorințele partenerei și nu insistă dacă vede că ea nu este pregătită pentru un moment intim. Cu toate acestea, s-ar putea supăra dacă este refuzat brusc, evitând apoi să mai aibă contact cu domnișoara în cauză.
 8. Este nativul Gemeni adeptul aventurilor?
  Răspunsul este clar „da” pentru că iubește varietatea și uneori se plictisește să întrețină relații intime cu o singură parteneră. Îi place să experimenteze și vrea să ajungă în intimitate cu femei din toate categoriile sociale. I se pare interesant să umble „din floare în floare” și se simte bine când îi este atribuit statutul de burlac. Din păcate, este predispus și la înșelat, chiar dacă își iubește soția sau iubita. Nu prea poate să refuze o propunere indecentă venită din partea unei necunoscute și riscă să piardă persoana iubită. Și asumarea riscurilor i se pare incitantă, așa că nu se gândește de două ori înainte să se arunce în brațe străine.Cuplu aflat în intimitate, sărutându-se în pat. Bărbat care își sărută partenera pe gât.
 9. Cât de mult contează pentru el mediul în care întreține relații intime?
  Nu este extrem de afectat de mediul înconjurător, dar este foarte conștient de modul în care acesta îi poate spori plăcerea. Știe cum să folosească lumina, muzica și starea de spirit. Zgomotele de fundal reprezintă, probabil, cel mai important aspect pentru el. Ar fi dispus să ia parte la o rundă de amor oriunde și chiar este încântat de fiorul simțit la gândul că poate fi surprins în fapt de cineva în locuri publice.
 10. Cât de ușor îi poate comunica partenerei nevoile intime pe care le are?
  Comunicarea nu reprezintă o problemă pentru el, fiind o fire sociabilă și deschisă. Este lipsit de inhibiții și spune întotdeauna ce vrea, dar se asigură și că iubita îi va zice, la rândul său, ce dorințe ascunse are. Din când în când are și el momente în care nu știe ce își dorește și speră ca persoana de lângă el să intuiască nevoile care zac în subconștientul lui. Nu are noroc de fiecare dată, dar de cele mai multe ori transmite prin gesturi dorințele care ar vrea să îi fie îndeplinite.
 11. Este adeptul momentelor de tandrețe de la finalul actului intim?
  Bărbatul Gemeni chiar iubește afecțiunea și vrea atât să ofere, cât și să primească, dar nu în mod exagerat. Nu este atât de profund ca un nativ Pești, de exemplu. Îi plac atingerile și apropierile, chiar dacă nu exagerează cu gesturile de tandrețe. Îi va fi greu să se obișnuiască în prezența unei partenere dornice să simtă că între ei există o conexiune puternică din punct de vedere emoțional. Cu toate acestea, se va adapta, mai ales dacă de acest amănunt depinde restul vieții lui amoroase.

Dacă partenerul tău este Gemeni, sigur confirmi descrierea din rândurile de mai sus. Nu-i așa că emoțiile simțite alături de el nu se compară cu nicio altă experiență avută cu un alt bărbat?

Citește și: Patru zodii care sunt exagerat de agresive în pat

Surse articol: PopularastrologyThehoroscopeThesecretofthetarot

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.