Horoscop
Înapoi la

Bărbatul Leu în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Bărbatul Leu în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Leul este cunoscut pentru latura lui seducătoare și deja recunoaștem că ne este aproape imposibil să nu simțim fiori când ni se intersectează privirea cu a lui. Este mândru și pare inabordabil, așa că orice femeie își dorește să ajungă măcar o dată a lui.

„E un privilegiu să mă vezi, să mă auzi, să mă cunoști.” – asta ar spune, indirect, masculul Leu la prima vedere, nu-i așa? Probabil ți-ai imaginat deja și ai început să simți cum ți se înmoaie picioarele. Vei fi mai stăpână pe tine în interacțiunea cu el dacă îi vei cunoaște cele mai mari secrete și dacă vei ști ce preferințe are atunci când vine vorba de „partenera ideală”. Dar ce ai spune dacă ai reuși să afli și picanterii din intimitatea sa? Exact, ar fi mununat! Uite răspunsurile la întrebările care vizează cel mai fierbinte aspect din viața lui:

Siluetele unor parteneri îmbrățișați, stând împreună într-o lumină roșie difuză.

Sursa foto: Unsplash

 1. Cât de importante sunt relațiile intime pentru bărbatul Leu?
  Își ascultă inima și acordă o semnificație mistică emoțiilor pe care le simte când ajunge în intimitate cu o femeie. Atrage cu ușurință și poate oricând să transforme o simplă conversație într-o noapte de amor. Contează intensitatea și frecvența partidelor, dar nu s-ar arunca în brațele unei persoane care nu îl atrage deloc. Se lasă ghidat de instinct și se îndrăgostește rapid de un zâmbet seducător, chiar dacă face pe inabordabilul. Nu vrea să arate că este topid după cineva și se ferește să își arate sensibilitățile, fiindcă dorește să fie considerat puternic, indiferent de situație. În viziunea lui, „a fi slab” este sinonim cu „a recunoaște că te-ai îndrăgostit”.
 2. Se simte confortabil să inițieze o întâlnire care se poate transforma într-o noapte fierbinte?
  Iubește modul în care postura de lider îl face să se simtă. Adoră să fie puternic, important și nimic nu îi poate distruge încrederea în sine, așa că poate face tot ce își dorește. Nu are nicio jenă în relații și se simte confortabil cu orice lucru nou pe care îl are de făcut. Poate iniția invitații „obraznice” și se va simți puțin intimidat doar dacă fata pe care o place nu îi va acorda atenția dorită. Tratează cu delicatețe etapele de început ale unei relații și îi plac tatonările, mulțumindu-se cu atât dacă simte că nu este cazul să avanseze. Nu forțează situația și așteaptă să fie sigur că partenera este pregătită. În momentul în care își dă seama că este timpul potrivit, face primul pas fără nicio ezitare.
 3. Cât timp ar prefera să dureze o partidă de amor?
  Este cel mai fericit dacă se află printre așternuturi cu iubita între 20 de minute și o oră. 45 de minute este un timp ideal, asta pentru că nu îi plac momentele care și-ar putea pierde din farmec din cauza duratei prea mari. „Rapid și eficient” este sloganul lui atunci când vine vorba de dragostea fierbinte și pasională pe care și-o exprimă în compania persoanei potrivite. Totuși, când este extrem de implicat, poate rămâne ore întregi în îmbrățișarea sufletului pereche și se poate pierde printre săruturi nenumărate. Conexiunea emoțională este foarte importantă pentru acest nativ și rareori ajunge în dormitor cu o femeie pe care nu o are mai întâi în suflet.
 4. Bărbatul Leu este cuminte sau obraznic în dormitor?
  Deși pune pasiune în fiecare gest, nu recurge la perversitate și la obscenitate niciodată. Este tandru și își alintă partenera, o mângâie și o sărută, nu este adeptul loviturilor sau al jocurilor care implică pedepse. Dacă ar fi pus în fața faptului împlinit, ar prefera să fie el cel dominat pentru că domină destul în viața de zi cu zi și i-ar plăcea să experimenteze și trăirile aflate de partea cealaltă a baricadei. Preferă mai degrabă o luptă a orgoliilor și vrea să simtă că iubita este la fel de egoistă în unele momente. Se poate spune că este cuminte, dar are și o mică doză de obrăznicie pe care știe când și cum să o folosească. În plus, îi place riscul și ideea de a fi prins într-un astfel de moment intim.
 5. Este adeptul aventurilor de-o noapte?
  Răspunsul este NU! Urăște acest gen de experiență și preferă să rămână singur până găsește o femeie care să merite atenția lui. Nu se apropie de nicio domnișoară dacă nu simte că are inima plină atunci când se uită la ea și așteaptă o emoție puternică înainte să facă acest pas important. Pentru el, există o legătură prea strânsă între intimitate, emoții și spiritualitate. Se întâmplă să rupă inimi și să fie etichetat ca fiind „afemeiat”, dar niciodată nu ajunge în dormitor cu aceste cuceriri pasagere. Se păstrează pentru aleasa lui și investște doar în ea timp și sentimente intense. În adolescență ar putea să își dorească să exploreze acest aspect fierbinte al vieții, dar se va liniști rapid, fiindcă va observa că nu simte ce își dorește. Odată devenit bărbat, nimic nu îl va atrage mai tare decât ideea de a avea o relație de lungă durată.
 6. Ce îl face pe acest nativ să se aprindă?
  La fel ca în viața de zi cu zi, Leului îi place să se simtă protagonist. Dorința lui de a întreține relații intime va crește în brațele unei iubite care îi va lăuda constant fizicul și performanțele. Adoră oglinzile și să se privească în timp ce se află în cele mai pasionale clipe, iar din acest motiv, ar putea chiar să îi propună partenerei să accepte să fie filmați. Vrea să fie adorat, dar asta nu înseamnă că nu pune preț și pe dorinței celei de lângă el, așa că o lasă de fiecare dată să îl surprindă cu noi propuneri. Preferă să aibă alături o persoană dinamică, pasională și sensibilă. Adoră îmbrățișările fierbinți, atingerile profunde, mângâierile, vrea să simtă cum degetele femeii îi trec prin păr. Trebuie să mai știi că zonele erogene principale sunt pieptul și spatele.
 7. Ce îl face să își piardă interesul și ce detalii îi scad libidoul?
  Flacăra pasiunii se poate stinge în momentul în care vede că jumătatea lui adoptă o atitudine arogantă și îl sfidează, minimizându-i puterea și orgoliul. Va evita întotdeauna persoanele care vor să aibă dreptate în orice situație, având în vedere că nu se simte atras de ele, ci mai degrabă dezgustat. De asemenea, acest bărbat nu acceptă o parteneră care nu se implică emoțional și o respinge imediat dacă simte că vrea doar să se joace sau să profite de sentimentele lui. Nu îi plac nici femeile excesiv de supuse sau exagerat de lipicioase. Trebuie să aibă în fața lui pe cineva cu un comportament echilibrat, o domnișoară sofisticată, finuță și care inspiră putere, dar care nu are aere de superioritate. Fuge cât îl țin picioarele de neseriozitate și de pesimism, încercând pe cât posibil să se înconjoare de prezențe feminine calde și optimiste. Este clar că aleasa lui se va încadra în această categorie.
 8. Ce slăbiciuni/defecte are bărbatul Leu atunci când vine vorba de viața intimă?
  Din păcate, are și momente în care uită să se gândească la femeia de lângă și se axează mai mult pe modul în care evoluează el, analizându-și performanțele în loc să îi acorde atenție celei aflate în același pat. Își dorește să fie cel mai bun și să rămână un etalon al rezistenței și priceperii, așa că tinde să exagereze cu o cerință care o poate supăra pe iubita sa: se așteaptă ca ea să îi repete constant cât de bine se simte în compania lui. Poate deveni irascibil dacă nu primește ce vrea și când vrea, ajungând să se comporte într-un mod eronat cu partenera. Dacă nu îl laudă în mod obsesiv, o învinuiește pentru starea proastă care îl cuprinde.
 9. Cât de mult contează pentru el mediul în care întreține relații intime?
  Locul nu contează foarte mult, dar are pretenții atunci când vine vorba de atmosferă. Nu suportă zgomotele puternice, nu vrea să fie întrerupt sau distras de ceva sau de cineva. Preferă să se concentreze pe actul intim și să ofere toată atenția lui acelui moment special. Muzica reprezintă o excepție și este de acord să audă în fundal melodii care descriu perfect relația dintre el și jumătatea lui. Îi place luxul și extravaganța, ceea ce înseamnă că uneori se străduiește să creeze cadrul perfect. Dacă se întâmplă să fie asaltat de hormoni într-un moment în care este nepregătit, lasă în spate orice preferință și se supune instinctelor pasionale. Ar fi în stare să întrețină o partidă de amor și afară, la lumina zilei, în razele puternice ale soarelui. Până la urmă asta înseamnă să trăiești intens, nu?
 10. Cât de bine își comunică nevoile intime?
  Leul este rareori timid în acest sens și își face cunoscute dorințele prin cuvinte, gesturi și sunete. Nu se sfiește să-i controleze mâinile partenerei și să o ghideze acolo unde îi place să fie atins. Așteaptă același lucru și de la ea, ba chiar o îndeamnă să îți verbalizeze dorințele. Comunicarea în timpul relațiilor intime îl ajută să meargă pe drumul corect și să atingă plăcerea absolută. Nu și-ar inhiba dorințele pentru nimic în lume și adoră să fie într-o relație în care este înțeles și completat la acest capitol.

Nu-i așa că detaliile despre bărbatul Leu sunt savuroase? Acum știi ce îi place și ce îi displace, așa că nu ai de ce să fii timidă în interacțiunea cu el. Dacă te-ai îndrăgostit de cineva născut sub acest semn zodiacal, îl poți cuceri instant, apelând la informațiile de mai sus.

Citește și: Cum să ai o relație fericită cu un nativ Leu

Surse articol: PopularastrologyTimesofindiaHernorm

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.