Horoscop
Înapoi la

Bărbatul Vărsător în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Bărbatul Vărsător în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Tocmai ai intrat într-o relație cu un Vărsător și nu știi ce te așteaptă la capitolul „intimitate”? După ce termini de citit acest articol, vei ști tot ce ai nevoie pentru a înnebuni de plăcere acest nativ nonconformist și libertin. Momentele pasionale alături de el pot fi adevărate aventuri fierbinți, având în vedere firea lui rebelă și independentă, dar, dacă te simți pregătită să faci față provocărilor, nu trebuie să te sperii câtuși de puțin.

Nu oricine are curajul de a se apropia atât de mult de acestă zodie imprevizibilă, dar te poți considera o norocoasă dacă tu ai făcut pasul cel mare. Te poți numi o femeie puternică și determinată, fiind pregătită mereu să îl însoțești pe drumul vieții. O călătorie în doi înseamnă mai mult decât ai putea crede și presupune și chimie fizică (incluzând aici și potrivirea dorințelor cu privire la relațiile intime).

Parteneri care se îmbrățișează pasional, sprijinindu-se de un zid, în timp ce femeia se uită în jos și evită privirea bărbatului.

Uite tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău când ajungi în pat cu bărbatul Vărsător:

Aprinde-i dorințele, folosindu-te de intelectualitate

Pentru a-l face să tânjească după tine, trebuie să îi cucerești mai întâi mintea și abia apoi să-i atingi trupul. Are nevoie să simtă că gândirile voastre se conectează și abia apoi va trece la acțiune. Pentru el, relațiile intime încep cu mult înainte de a ajunge în așternuturi cu o femeie și se desfășoară mai întâi în capul lui, cu ajutorul imaginației. Va trebui să contribui și tu, din plin, la acest joc al inteligenței.

Iată ce poți face pentru a-l înnebuni:

 • Folosește cuvinte dure și ușor murdare pentru a-i spori imaginația, fii pasională, rece și misterioasă, toate în același timp, dar nu îți pierde feminitatea.
 • Nu-ți fie teamă să participi alături de el la jocurile de rol pe care, de multe ori, le inițiază. Ar fi bine să îi arăți că și tu îți dorești să fii dominată, lăsându-l să creadă că te poate conduce. Cu cât mai original și mai complex, cu atât mai bine, nu uita asta!
 • Asigură-te că reușești să stabilești cu el o legătură emoțională puternică. Prietenia și apropierea construiesc încrederea și ajută cu adevărat la cultivarea chimiei dintre parteneri. Fii întotdeauna clară, directă și reală pentru că asta își dorește Vărsătorul de la femeia de lângă el.

Fii spontană și deschisă către noi experiențe

Cel mai rapid mod de a ruina chimia cu un bărbat născut sub acest semn zodiacal este să fii conservatoare și inflexibilă în pat. Se va plictisi teribil și va dori să se despartă imediat de tine, având în vedere că el este un spirit aventuros și vrea mereu să încerce lucruri noi. În timp ce consecvența poate fi importantă pentru alți nativi (pentru Taur, de exemplu), este una dintre cele mai rapide modalități de a-l determina pe bărbatul Vărsător să te respingă vehement.

Iată câteva idei cu ajutorul cărora îl poți surprinde:

 • Ai grijă să ai întotdeauna o nouă propunere sexy pentru a condimenta seara voastră romantică. Se va plictisi cu ușurință dacă nu vii și tu cu noutăți în relația de cuplu.
 • Nu îi ignora nevoile și nu îl refuza când vine cu o propunere interesantă. Nu îi place monotonia, așa că trebuie să fii mereu gata pentru o schimbare.
 • Încearcă să îl surprinzi cu anumite lucruri pe care nu le-a experimentat înainte și îl vei da pe spate imediat. De exemplu, îl poți invita să întrețineți relații intime într-un loc în care nu a mai fost. Se va bucura să vadă că îți pasă de dorințele lui.
 • Poți lua în calcul și schimbul de parteneri sau o partidă de amor în trei. Este foarte deschis și sigur va fi încântat de o asemenea idee. Nu uita însă că nu ești obligată să faci nimic din ce nu îți dorești. Dacă interesele voastre nu coincid, nu ar trebui să te schimbi doar de dragul lui. Cea mai bună cale este întotdeauna cea de mijloc.

Cultivează-ți latura perversă ca să îl cucerești

Bărbatul Vărsător poate părea rece și detașat, dar poate fi extrem de pervers. Intră în această categorie alături de Scorpion, Capricorn și Rac. Fiind iubitor de noutate, îl fascinează tot ce este misterios, ciudat și chiar tabu. Lucrurile interzise i se par palpitante și ar da orice să poată încerca măcar o parte din tot ce îi trece prin minte.

Dacă vrei să îl faci fericit, explorează alături de el toate dimensiunile erotismului și nu ezita să îi spui fanteziile tale. De asemenea, ascultă-le și pe ale lui, apoi încearcă să îți întinzi limitele alături de el. Asta nu înseamnă că trebuie să ți le depășești sau să renunți la anumite standarde pe care le ai, dar ține cont și de faptul că, din când în când, îi place agresivitatea, în limitele decenței.

Citește și: Cum să ai o relație fericită cu un nativ Vărsător

Includeți în rutina voastră intimă și anumite jucării menite să vă poarte pe culmile plăcerii

Este bărbatul perfect pentru o astfel de abordare obraznică și nu ezită să pună în aplicare orice gând nebun care îi trece prin minte. Jocurile seducției sunt mai interesante când se construiesc în jurul unor obiecte, nu-i așa? Iată ce i-ar plăcea să aibă în dormitor atunci când este cu tine:

 • cătușe, lanțuri, sfori – ca să simtă că te domină;
 • o eșarfă – să te lege la ochi și să te surprindă apoi;
 • costume pentru jocuri de rol;
 • costum din latex – care să îți pună formele în evidență, făcându-l să te admire minute în șir;
 • echipamente de filmare – să surprindă momentele unice și să le revadă mai târziu.

Rămâi pozitivă

S-ar putea să vă transpuneți împreună în tot felul de roluri dure și ciudate, dar, în esență, trebuie să vă păstrați aceeași atitudine deschisă și jucăușă de la început. Nu uita că ai de-a face cu un semn de aer, care tânjește după o minte inteligentă în pat, dar rareori după o inimă emoțională.

Independența și libertatea sunt esențiale pentru el și nu se simte în largul lui dacă vede că persoana de lângă este prea implicată și vrea mai mult din punct de vedere emoțional. Iubește sincer, dar o nu arată într-un mod care l-ar putea transforma într-un om sufocant. Așteptările lui de la persoana iubită sunt destul de mari, având în vedere că așteaptă de la ea același tip de comportament. Nu vrea să se simtă presat și nici nu îi plac gesturile care trădează posesivitatea (nici măcar în glumă). Jocul din dormitor nu trebuie deloc amestecat cu trăirile din viața de zi cu zi și nu va ajunge în pat cu o femeie care nu îi oferă libertate.

De multe ori, acest nativ are parte de intimitate și cu femei pentru care nu simte nimic și ar fi mai bine să nu te arunci în brațele lui dacă știi că te atașezi ușor. Uneori are nevoie de mult timp pentru a-și da seama că simte cu adevărat ceva pentru cineva. Dacă accepți să împarți așternuturile cu el, trebuie să fii sigură pe tine și să nu îți faci speranțe.

În cazul în care ai nevoie de o conexiune emoțională pentru a avea parte de momentele intime pe care ți le dorești, s-ar putea ca Vărsătorul să nu fie pentru tine. Pe de altă parte, poate ar trebui să fii dispusă să aștepți ca relația să se dezvolte și el să se deschidă încet-încet. Dar dragostea este ca o loterie și nu ai niciodată certitudinea că lucrurile vor evolua așa cum ai visat. Încearcă întotdeauna să îți păstrezi simțul umorului, iar acesta va ajuta ca situația să nu se complice și va ține totul sub control.

Cea mai mare compatibilitate în pat o are cu femeile Vărsător, Săgetător, Berbec și Gemeni. Nu prea se potrivește cu Taurul, Racul și Scorpionul, având în vedere că ei nu sunt la fel de deschiși spre încercări ieșite din comun.

Ține minte un lucru important: nu încerca să îl controlezi sau să îl schimbi! Nu încerca să îl convingi să respecte niște tipare și lasă-l să se simtă liber, acceptându-l așa cum este. Poate fi imprevizibil și cerințele lui în materie de experiențe intime pot fi exagerate, făcându-i pe Tauri, Capricorni, Fecioare și Raci să se sperie.

Citește și: Ce să nu-i spui niciodată unui Vărsător

Surse articole: PopularastrologyMensvarietyThehoroscope

Surse foto: iStock

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
Ce trebuie sa faci ca sa te vrea barbatul dorit?
Incepe quiz
Ce trebuie sa faci ca sa te vrea barbatul dorit?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (16)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.