Horoscop
Înapoi la

Bune ca pâinea caldă! Topul celor mai inimoase zodii din horoscop

Bune ca pâinea caldă! Topul celor mai inimoase zodii din horoscop

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Atunci când s-a împărțit bunătatea, Universul a fost mult mai generos cu șase dintre zodii. Ele sunt sufletiste, corecte și blânde și este minunat să le ai în viața ta. Atunci când vine vorba de empatie și de compătimire ne dau clasă tuturor, însă nu se vor mândri niciodată cu acest lucru. Sunt gata oricând să sară în ajutor și să se sacrifice pentru ce-i dragi. Sentimentele lor sunt mult mai profunde cât cele ale altor zodii, iar asta nu înseamnă decât că ele divinizează iubirea. Vor să transforme lumea într-un tocmai bun și să se asigure că suferința va dispărea pe vecie.

Cu siguranță că te-ai prins deja că viața ta va fi mai bună cu nativii acestor zodii în ea, așa că haide să vedem care sunt ele!

Imagine cu o femeie frumoasa cu aripi albe de înger în cer

Topul celor mai inimoase zodii din horoscop

Rac. Știm deja cu toții că nativii zodiei Rac sunt cele mai blânde și amabile persoane, așa că nici nu este de mirare că găsim această zodie chiar în capul listei! Cei născuți în zodia Rac pot părea persoane destul de copleșitoare, lipicioase și chiar cicălitoare pentru cei care nu-i cunosc. Chiar și așa, apropiații știu foarte bine că devotamentul lor este autentic. Racii se străduiesc atât de mult să le arate persoanelor pe care le iubesc cât de multe le pasă de ele, încât uită să mai aibă grijă și de ei. Nu-i deranjează acest lucru oricum!

Pești. Nativii zodiei Pești sunt persoane empatice, profund conectate cu emoțiile lor, dar și cele ale apropiaților. Empatizând cu ușurință, ei tind să accepte sentimentele și probleme altora ca fiind ale lor și se vor da peste cap pentru a da o mână de ajutor. Peștii nu pot suporta ideea că persoana de lângă ei suferă, iar asta înseamnă că vot face tot ceea ce le stă în putință pentru a-i alina durere. Ei sunt pregătiți oricând să le dovedească celor pe care îi iubesc că nu îi vor lăsa niciodată la greu. Indiferent de situație, vor încerca să-i ajute pe cei care au probleme și nu vor închide ochii până când nu vor știi că au găsit o soluție.

Leu. Leii sunt excepțional de generoși, deși nu sunt chiar conștienți de acest lucru. Persoanele născute în zodia Leu sunt foarte preocupate de starea de bine a apropiaților lor și, tocmai de aceea, îi încurajează mereu și le dau cele mai bune sfaturi. Sunt foarte loiali și ar face absolut orice pentru a-i proteja pe cei pe care îi iubesc. De asemenea, nativii Leu vor să se asigure că cei pe care îi iubesc sunt conștienți de cât de mult valorează pentru ei și vor încerca să -și dovedească dragostea pe tot parcursul vieții.

Berbec. Energia zodiei Berbec este de-a dreptul contagioasă și copleșitoare! Atât de multă iubire și emoție se ascunde în sufletul celor născuți în acest semn! Berbecii se bucură din tot sufletul pentru minunățiile care se întâmplă în jurul lor și încearcă, la rândul lor, să transforme lumea într-un loc mai bun. Sunt întotdeauna dispuși să ofere o mână de ajutor sau să aline un suflet îndurerat. Cu greu acceptă faptul că existența aduce și suferință și încearcă din răsputeri să-i ajute pe cei mai puțin norocoși. De asemenea, ei sunt foarte protectivi cu apropiații lor.

Fecioară. Persoanele născute în zodia Fecioară sunt considerate prea rezervate, calculate și critice, însă realitatea este alta. Ele au un suflet atât de bun! Nici nu ți-ai fi putut imagina! Fecioarele încearcă obsesiv să-i protejeze pe cei pe care îi iubesc tocmai pentru că știu cât de grea este suferința. Sunt în stare să facă orice pentru familia și prietenii lor și nu le deranjează să se sacrifice pentru aceștia. Nativii Fecioară fac tot ce le stă în putință pentru a le asigura apropiaților o viață liniștită și fericită și nu sunt deranjați de faptul că nu mai au timp și pentru ei. Pur și simplu bucuria altora îi bucură și pe ei!

Capricorn. Nativii zodiei Capricorn par persoane destul de rezervate, tocmai de aceea cei care nu-i cunosc prea bine s-ar putea îndoi de profunzimea emoțiilor lor. Cu toate acestea, chiar dacă la începutul prieteni sau al relației pot părea ezitanți, ei devin de-a dreptul lipicioși atunci când încep să se atașeze de cineva. Sunt mult mai interesați de starea de bine a apropiaților lor decât de cea personală și încearcă să aibă grijă de cei dragi în cele mai blânde și minunate moduri. Cei născuți în zodia Capricorn nu-i vor lăsa niciodată la greu pe cei pe care îi iubesc, chiar dacă asta înseamnă să se sacrifice ei pentru binele altora.

Acestea sunt inimoasele zodiacului. Tu ce crezi? Te numeri printre ele?

Citește și: Cei trei nativi care au ghinion pe linie în ianuarie 2022: urmează o perioadă grea și sufocantă

Surse articol: Thoughtcatalog, Yourtango, Newsbreak

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (51)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.