Horoscop
Înapoi la

Când să nu te îndrăgostești, în funcție de zodie

Redactor Andreea Baluteanu

Sunt povești de dragoste care par sortite eșecului. Chiar dacă îl iubești cu toată ființa ta, știi că relația voastră nu are cum să funcționeze. Oricât de comptabili și de îndrăgostiți ați fi, pur și simplu iubirea voastră s-a aprins sub o stea ghinionistă.

Dacă însă ziua în care v-ați cunoscut (și v-ați îndrăgostit) a fost cea care v-a sortit eșecului? Află de mai jos cum să nu cazi și tu în această capcană: zilele în care dragostea nu îți surâde, ci mai degrabă te condamnă!

Zile fatidice pentru dragoste în funcție de zodie

Închide-te în casă sau evită să dai ochii cu vreun bărbat în aceste zile, pentru că sunt zile care îți aduc numai ghinion în dragoste!

inima franta

Berbec. Prima zodie, ai o relație foarte bună cu începuturile, când ești plină de pasiune și energie. Numărul tău norocos e 9 și orice are legătură cu această cifră îți va aduce împlinire! Cu totul altfel stau însă lucrurile cu numerele prime, aflate spre sfârșitul lunii: ai noroc că nu toate lunile au 31 de zile, pentru că atunci dragostea își întoarce fața hidoasă la tine!

Taur. Spre deosebire de Berbec, tu începi greu, abia urnindu-te, până ce îți pui la lucru proverbiala putere și încăpățânare. Îndrăgostește-te într-o zi de 6 și vei avea parte de fericire eternă! Nu o face însă în a treia zi a lunii, pentru că în relația ta vor fi mereu trei persoane: tu, el și o alta!

Gemeni. Astrologii spun că numărul tău norocos e 5 și te îndeamnă să îți cauți iubirea în orice zi care are legătură cu cifra ta fantastică. La polul opus, stă fatidica zi de 22: doi cu doi fac patru, atât de aproape de perfecțiune, dar de fapt echivalând cu un adevărat dezastru, mai ales în amor.

Rac. Sensibilă, spirituală și romantică, tu empatizezi la perfecție cu 7 și multiplii săi, dar nu ești la fel de bine reprezentată de numerele pare. Tinzi spre desăvârșire, dar nu vei fi niciodată împlinită într-o zi de 18 (8 minus 1 e egal cu șapte, sens negativ): ferește-te să cauți iubirea atunci, pentru că tot ce vei visa îți va fi dăruit, dar cu implicații malefice.

Leu. Îmbrățișează orice are legătură cu cifra patru, ferește-te de șapte, cât de bine poți! Cu precădere, evită să te apropii de orice tip în ziua de 17; vine imediat după 16 (idealul de 4*4), ceea ce îl transformă într-un reprezentant al ghinionului, al iadului pe pământ în dragoste.

Fecioară. Vrei o relație armonioasă, plină de noroc și dragoste? Caută-ți iubirea într-o zi de 5, cu multiplu de 5 sau, și mai bine, a cărei sumă a cifrelor dă 5. La polul opus, ferește-te cât poți de data de 9: are vibrații negative pentru tine și va imprima o aură întunecată dragostei tale.

femeie tristete

Balanță. 6 este un număr cu o semnificație aparte pentru tine, dar ferește-te de 4, care poate ucide orice sentiment bun, mai ales atunci când vine vorba despre dragoste. Fiind o ființă echilibrată, vei reuși să îi atenuezi din accentele negative, dar tot nu te vei putea debarasa cu totul de semnificaţia sa obscură (pentru tine, dar și pentru chinezi, care îl asociază cu moartea).

Scorpion. Înțelepții te sfătuiesc să primești cu binețe în viața ta orice are legătură cu cifra 9, dar, știindu-ți misticismul, te îndeamnă să eviți cu toată puterea numărul fatidic 13. Nu te îndrăgosti în această zi, dacă nu vrei să suferi intens! Cel mai probabil, persoana care a decretat că 13 e simbolul malefic s-a născut în zodia ta!

Săgetător. Cifra trei, considerată simbol al sfințeniei, al desăvârșirii, îți poartă noroc, deci ieși în lume în orice zi care are legătură cu sursa ta de fericire. Dar ascunde-te într-o zi de 17: se pare că e simbol al ghinionului nu doar pentru italieni, dar și pentru propria ta persoană. Mai ales în dragoste, vei avea numai de pătimit!

Capricorn. Pe tine 4 te împlinește, și chiar și 17, care îi înspăimântă atât pe Săgetători, îți poartă noroc. Nu același lucru poate fi spus despre 9! Deși ești adepta zicalei „norocul ți-l faci singură”, evită această cifră atunci când cauți dragostea, pentru că tot ceea ce începe în această zi fatidică se va încheia prost, chiar foarte prost!

Vărsător. Cu firea ta neobișnuită, extraordinară, nu e de mirare că norocul îți e împărțit între mai multe zile: 2,3, 7 și 9 îți pot aduce toate fericire. Nu același lucru poate fi spus despre 8: dacă în a opta zi a lunii mai poți spulbera vibrațiile negative, ferește-te cât poți de a 28-a!

Pești. Și cu tine au fost generoși zeii, oferindu-ți lipici la 7, dar și la 3, 12 și 25. Caută iubirea cu suflet pur în aceste zile, iar șansele de a o găsi sunt uriașe. De partea cealaltă, ieși la vânătoare de parteneri în prima zi a lunii, și vei da doar peste zmei, care te vor face să suferi! Ești ultima zodie, Omega, așa că nici nu e de mirare cât de puternică e incompatibilitatea!

Tu ce părere ai? Ți s-a întâmplat să suferi de ghinion în dragoste în aceste zile sortite ghinionului?

Surse foto: IStock

Articolul urmator Cât de repede te îndrăgostești, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.