Horoscop
Înapoi la

Care e cel mai mare regret în dragoste al fiecărui om, în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrele se aliniază în fiecare zi pentru cele 12 semne zodiacale și, de câte ori avem impresia că ceva nu ne merge așa cum ne-am dori, de fapt trebuie să lăsăm lucrurile să își urmeze calea firească. Însă atunci când vine vorba despre regrete, trebuie să știi că fiecare dintre noi le avem, le expunem sau nu și este necesar să învățăm să nu repetăm greșelile care au condus către situația respectivă. Și în viața amoroasă se aplică aceleași principii, iar cel mai important este să conștientizăm ce ne face să fim nemulțumiți atunci când vine vorba despre comportamentul pe care îl avem atunci când ne îndrăgostim.

Curios să aflii care este cel mai mare regret în dragoste pentru fiecare zodie? Citește cu mare atenție!

Sursa foto: IStock

Berbec

Încăpățânat și dinamic, Berbecul se aruncă înainte și în iubire. Se va îndrăgosti imediat, dacă o persoană i se pare atractivă, însă cel mai mare regret al lui este că își neagă sentimentele și, chiar dacă iubește mult, nu va recunoaște nici în ruptul capului.

Taur

Taurii au nevoie de timp pentru a se convinge dacă o persoană merită o parte din timpul lor și le displace enorm să grăbească lucrurile. Cel mai probabil din acest motiv regretul lor cel mai mare în dragoste este că au stat prea mult pe gânduri și astfel au pierdut o șansă mare în iubire.

Gemeni

Duali și ușor instabili din punct de vedere al deciziilor, Gemenii sunt mereu în căutare de noi aventuri. Merg pe principiul "văzut, plăcut, luat". Faptul că dau speranțe inutile unei persoane, când de fapt nu au gânduri serioase, îi face să regrete într-un final și să realizeze că i-au frânt inima pe nedrept.

Rac

Sensiblitatea și candoarea îl guvernează pe Rac. Când iubește se implică total în relație, dar pe cât de iubitor și bun este, cel mai mare regret al Racului este că a acceptat de prea multe ori și enorm de mult timp să fie tratat rău de partener.

Leu

Leii se entuziasmează imediat atunci când o persoană atractivă este în preajma lor și vor face orice sunt capabili să o cucerească. Regretul lor cel mai mare este că au avut o relație cu cineva a cărei frumusețe este mai evidentă decât inteligența sa.

Fecioară

O Fecioară își va arăta mereu sentimentele, încă din prima fază a relației și nu se va ascunde după degete dacă te place. Regetul ei este că a oferit prea mult, prea devreme, iar cel de lângă nu a știut să aprecieze și a făcut-o să sufere.

Balanță

Balanțele sunt simbolul romantismului și al afecțiunii. Acest semn zodiacal este echilibrat și gândește îndelung până să ia o decizie. Și cum iubirea Balanțelor este prețioasă, câteodată așteaptă prea mult până să înceapă o poveste de iubire. Cel mai mare regret al lor este că au renunțat tardiv la "scutul lor", iar dragostea i-a ocolit într-un final.

Scorpion

Curios din fire, Scorpionul va vrea întotdeauna ceva fresh în viața lui, iar acest lucru se aplică și în cazul vieții lui amoroase. Îi place să cunoască persoane diferite și să descopere în fiecare zi ceva nou. Ei bine, cel mai mare regret al lui în dragoste este că a pierdut prea mult timp experimentând în loc să își dedice timpul unui singur partener.

Săgetător

Săgetătorii au un spirit deschism onest și nu își va ascunde niciodată sebtimentele. Însă dacă va considera că partenerul său a greșit în vreo privință, nu prea mai e cale de întoarcere la inima lui. Regetul lor în dragoste se referă la faptul că nu a iertat atunci când a fost cazul și a lăsat să plece o persoană specială din viața lui.

Capricorn

Duri și suspicioși, Capricornii vor aștepta mult timp până își vor arăta sentimentele reale. Sub carapace se ascunde, de fapt, o inimă blândă și un suflet cald, însă până acolo vor avea de-aface cu judecata lor. Cel mai mare regret în dragoste al Capricornului este că a luat decizia în iubire pe baza a ceea ce gândește și nu a ceea ce simte.

Vărsător

Acest semn zodiacal va vrea mereu să fie înconjurat de lucruri bune și frumoase, iar pozitivismul îi definește. Analizează fiecare pas pe care îl fac, iar regretul lui în dragoste este că s-a protejat prea mult și nu a acordat șansa atunci când cineva chiar merita asta.

Pești

Peștii iubesc liberatea și spațiul personal. Se lasă seduși, doar atunci când vor, și cu greu vor face compromisuri în iubire. Cel mai mare regret al Peștilor în relație este că nu au oferit mai mult și le-a lăsat să le scape printre degete o persoană care era demnă de iubirea lor.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Schimbarea drastică pe care trebuie să o faci, în funcție de zodie, dacă vrei o viață mai bună

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.