Horoscop
Înapoi la

Care este cea mai geloasă zodie

Care este cea mai geloasă zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Gelozia este ceva ce fiecare dintre noi am simțit într-un moment sau altul al vieții noastre. Mulți consideră că acest sentiment provine din iubire, însă este un lucru total neadevărat. Gelozia nutrește în urma problemelor din relație sau mariaj și din lipsa încrederii în tine sau în partener. Astrele au și ele un cuvânt de spus în această situație, pentru că există un nativ printre cele 12 semne zodiacale care este atât de gelos, încât acea stare îl domină, de multe ori, și îl face să își iasă din simțiri.

Când este rănit, vede negru în fața ochilor și nu vede o trădare mai mare decât cea din relație. Leu, căci despre el este vorba, ocupă locul fruntaș în această categorie, iar gelozia îi guvernează, de multe ori, acțiunile.  

Mândrul și atrăgătorul Leu se așteaptă în fiecare secundă a vieții sale să fie în centrul atenției și să fie pe primul plan în prioritățile partenerului. În mod normal, nu ar reprezenta o problemă, deoarece acest semn zodiacal are o inimă caldă și un suflet blând și își tratează și partenerul cu aceeași gentilețe. Cu toate acestea, dacă, din oricare motiv, simte că nu primește toată atenția care crede că nu i se cuvine, devine gelos, introvert și îngândurat. În privința Leului totul se reduce la egoul său imens, iar dacă acesta i-a fost rănit, nu va reacționa furibund, ci mai degrabă va înceta orice fel de legătură, în timp ce își va linge rănile, imaginare sau reale.

Imaginare, da, pentru că Leul este un maestru al scenariilor închipuite. Este necesar doar o privire aruncată altcuiva din partea partenerului, că va construi un plan, cu momente imaginate sau posibile legături nefirești. Își va imagina imediat că partenerul flirtează de mult timp cu acea persoană și crede că de la un gest mic se poate ajunge imediat la o legătură mai profundă.

Însă, de cele mai multe ori, gelozia Leului survine din lipsa de atenție. Trebuie să fie adulat, intens complimentat, pentru a se simți cât mai confortabil alături de partener. Dacă la un moment dat acest lucru nu se mai întâmplă, va bănui că ceva este în neregulă. Și, în mintea Leului, nu există alt motiv pentru care partenerul nu îi mai acordă aceeași atenție, ci faptul că are pe altcineva. De aceea, gelozia îl împinge aproape în pragul nebuniei. Cu cât se adâncește în gândurile sale negative, cu atât alunecă în iadul sentimentelor rănite. Este nevoie de multă muncă pentru ca partenerului Leului să îl convingă de faptul că totul este doar în imaginația lui. Este sceptic și cu greu va accepta să aibă încredere, din nou, în partenerul său.

Își creează un mic univers al frământărilor și, de multe ori, va suferi mult din cauza unei întâmplări care nici măcar nu s-a petrecut. Urăște doar ideea de trădare în relație și consideră că dacă acest lucru are loc, este, în mare parte chiar vina lui. Începe să își pună întrebări ce a făcut, de ce s-a ajuns la acest lucru și de ce nu mai este atrăgător în ochii partenerului. Leul, este, într-adevăr, cea mai geloasă zodie din horoscop și reprezintă, în mod clar, unul dintre cele mai nocive trăsături ale sale de caracter.

Surse foto: istock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.