Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Care este luna ta norocoasă din 2020, în funcție de zodie

Otilia Geavlete

Anul 2020 va aduce surprize plăcute fiecărei zodii în parte. Unele semne vor găsi  oportunități profesionale noi, în vreme ce altele își vor întâlni marea dragoste. În funcție de planetele lor protectoare și de numerele norocoase, zodiile vor avea luni mai benefice, în care toate le vor merge din plin. Acest lucru nu înseamnă că norocul nu le-ar putea surâde în orice perioadă din an; pur și simplu, unele luni au o încărcătură astală pozitivă mai pronunțată și este bine ca în respectivele intervale să profitați din plin de ceea ce vă oferă Universul. 

calendar

Iată care sunt anul acesta lunile norocoase, pentru fiecare zodie în parte. 

Berbecul

Octombrie va fi luna perfectă pentru tine, fie ca să semnezi un contract avantajos, fie pentru a profita de oportunități interesante în diferite arii ale vieții tale. Asociază-te cu persoane în care ai încredere și vei profita din plin de darurile toamnei. Și luna iunie îți va aduce vești bune, alegeri inspirate și venituri substanțiale. 

Taurul

Mai este o lună de aur pentru tine, mai ales că mulți nativi Taur sunt născuți în această lună, sub semnul lui Venus. Dragostea va veni pe strada ta și visele tale vor prinde viață. S-ar putea, chiar, să primești o cerere în căsătorie. Vei găsi resurse neașteptate pentru un proiect pe care vrei să-l inițiezi anul acesta. Și septembrie este o lună bună, în special pentru călătorii și vacanțe. 

Gemenii

Începutul lui iunie este încurajator pentru tine, pentru că atunci toate planetele vor fi de partea ta. Proiectele, ambițiile și speranțele tale vor prinde aripi în luna iunie, îți vei îmbunătăți stilul de viață și îți vei consolida finanțele. Dacă se vor ridica restricțiile, vei avea parte în iunie de o vacanță de vis. 

Racul

Luna în care te vei bucura cel mai mult de favorurile Universului este august, chiar dacă și în iunie ți s-ar putea împlini unele dorințe. Planetele te vor ajuta n august să intri în parteneriate  avantajoase. să-ți crești influența socială și să faci noi prietenii. S-ar putea să găsești o oportunitate profesională foarte convenabilă. 

Leul

Pentru semnul tău solar, cele mai avantajoase sunt lunile de vară, în special iulie, când ambiția și perseverența ta te vor ajuta să obții beneficii extraordinare de la viață. Pe plan profesional vei primi laude, aprecieri și chiar premii, iar pe plan personal s-ar putea să întâlnești dragostea vieții tale în luna iulie. 

Fecioara

Iulie și august vor fi două luni foarte bune pentru tine, în care Mercur, planeta ta protectoare, se va arăta generos în ceea ce privește banii, dar și oportunitățile profesionale. Vei avea ocazia să obții un post mai bine plătit, cu condiții de muncă mult mai avantajoase, iar dificultățile pe care le-ai avut de la începutul anului se vor rezolva una câte una. 

zodiac

Balanța

Planurile tale vor prinde contur în luna august, când vei putea să te bucuri de noi prietenii și de un sentiment de libertate, de vacanțe și petreceri. Va fi cea mai frumoasă perioadă din an pentru tine, mai ales că ți se va îndeplini o dorință importantă din acest an. Vei găsi o interesantă rampă de lansare pentru cariera ta. 

Scorpionul

Luna favorabilă pentru tine este septembrie când trebuie să profiți la maxim de configurațiile astrale pozitive. Începând cu această lună, norocul te va însoți în toate inițiativele tale, vei călători mai mult, chiar și în străinătate și te vei implica în proiecte incitante la locul de muncă. Perspectivele tale profesionale se vor schimba și vei găsi resurse la care nici nu visai pentru orice inițiativă.  

Săgetătorul

Octombrie va fi o lună perfectă pentru tine, în care vei recupera tot ce ai pierdut în planul relațiilor și al banilor și te vei bucura de o sănătate de fier. Este o lună de grație, în care norocul și dragostea se vor intersecta pe fondul unei atmosfere de bucurie și seninătate. Vei începe activități noi, iar familia ta ar putea deveni mai numeroasă, dacă ești în așteptarea unui copil. 

Capricornul

Norocul este de partea Capricornului de la începutul anului și totul va fi minunat în luna aprilie, dar și în luna septembrie. Oportunitățile vor apărea una după alta în viața ta, atât pe plan profesional, dar și sentimental. Nimic nu va sta în calea planurilor tale, fie că este vorba de familie, carieră sau evoluție spirituală. 

Vărsătorul

Cea mai bună lună pentru tine anul acesta va fi noiembrie, dar și începutul lui decembrie, când vei face un bilanț al întregului an și vei vedea ce realizări incredibile ai avut. Este posibil să primești o distincție sau să avansezi în carieră, luna noiembrie fiind excelentă pentru noi parteneriate și succese profesionale. 

femeie calendar

Peștii

Vei avea o perioadă extraordinară în septembrie 2020. Chiar dacă și până atunci te vei bucura de noroc și oportunități incitante, septembrie va fi încununarea unor vise importante pentru tine. Și octombrie îți va aduce o realizare profesională importantă, dar și o nouă prietenie care va deveni foarte valoroasă pentru tine. 

Surse foto: IStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Luni, 26 iulie 2021

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!