Horoscop
Înapoi la

Care este scopul tău în viață, potrivit zodiei tale. De ce ai fost trimis pe acest Pământ

Care este scopul tău în viață, potrivit zodiei tale. De ce ai fost trimis pe acest Pământ

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

De la începturile timpurilor, oamenii s-au întrebat mereu care este menirea lor pe Pământ. Și în zilele noastre, întrebări de genul "De ce sunt aici?" sau "Care este sensul vieții mele?", sunt extrem de comune.

Deseori, aceste gânduri apar atunci când ceva pare să nu meargă bine și încercăm să aflăm care este direcția în care ar trebui să ne îndreptăm. Oricare ar fi motivul, suntem siguri că și tu ai fost curios să afli la un moment dat. Din fericire, astrologia ne vine în ajutor și ne permite să aflăm care este misiunea noastră, în funcție de semnul astrologic sub care ne-am născut.

ilustratie cu o femeie surprinsa din profil, cu un lac albastru si rasaritul soarelui

Care este scopul tău, în funcție de zodie

Berbec. Acest semn zodiacal va încerca întotdeauna să fie mai bun decât alții. Entuziast și competitiv, Berbecul vrea să bată orice record și să câștige orice competiție în care se implică. Ultimul lucru pe care și-l dorește este să fie învins. Scopul său în viață este acela de a avansa, indiferent de domeniul în care activează. Va lupta mereu să descopere lucruri noi și nu va stagna niciodată. 

Taur. Ca semn de Pământ, Taurul adoră stabilitatea. Acesta este și motivul pentru care încearcă mereu să realizeze o fundație solidă în privința relațiilor sale. Vrea să aibă încredere în oamenii din jurul său și să știe că se poate baza pe ei. Vrea să ofere altora ceea ce au nevoie, pentru a se simți în singuranță și ocrotiți. El este coloana vertebrală a relațiilor sale, atât romantice, cât și de prietenie. 

Gemeni. Acest nativ iubește socializarea. Scopul său pe Pământ este acela de a aduce oamenii împreună. Poate că nici nu-și dă seama, dar micile discuții pe care le poartă cu străini pe stradă impactează serios viața acelor oameni. Este mediator în grupul său de prieteni și este un as al comunicării, reușind să îi împace pe toți din jurul său. 

Rac. A venit pe lume pentru a aduce iubire infinită. Este un semn de Apă, foarte emotiv, dulce și sensibil, care știe cum să își folosească aceste calități în favoarea sa. Îi place să își folosească inteligența emoțională pentru a-i ajuta pe alții. Este mereu acolo dacă ai nevoie de un umăr pe care să plângi și va renunța la orice pentru a-ți oferi sprijinul de care ai nevoie. 

Leu. Vrea să fie celebru și admirat în mod constant, așa că nu este de mirare că scopul său este să strălucească. Fie că este în centrul atenției sau pur și simplu vrea ca numele său să fie pe buzele tuturor, Leul va rămâne în memoria tuturor după ce va pleca de pe această lume. 

Fecioară. Analitică și fiabilă, Fecioara se asigură că lumea își urmează cursul firesc. Vrea să știe că totul merge strună și este pregătită mereu să repare ceva care nu funcționează. Îi place să fie pace în jur și lucrează în mod constant pentru a îmbunătăți lucrurile, fie că este vorba despre carieră sau viața personală. Nu te opri, draga noastră. Lumea are nevoie de tine!

Citește și: Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele

Balanță. Semnele de Aer precum Balanța adoră comunicarea și vor să audă ambele variante ale poveștii. Este pe acest Pământ pentru a se asigura că există un echilibru în jurul său. Practic, este ca un judecător care rezolvă probleme și găsește o modalitate corectă de a le rezolva. Reușește să rămână imparțială, ceea ce îi permite să lupte pentru diferite cauze și să facă din lume un loc mai bun. 

Scorpion. Pune pasiune în tot ceea ce face și are grijă ca oamenii să observe acest lucru și să le ofere un exemplu de determinare și ambiție. Nu se va implica în ceva, dacă nu este convins că poate să dea 100%. El funcționează pe pricipiul "totul sau nimic". 

Săgetător. Curiosul cu spirit liber a venit pe lume pentru a descoperi. Nu este un fan al rutinei, de aici și dorința de a afla mereu noi moduri de a-și trăi viața. Descoperă noi culturi, noi tehnologii, noi învățături - este menit să caute "noul" în toate și peste tot. 

Capricorn. Iubitor și grijului, Capricornul vrea să demonstreze că prietenii îți pot deveni familie și că sunt la fel de importanți precum rudele. Oferă un alt sens prieteniei și își dorește să îi inspire și pe alții să procedeze la fel. El nu face nicio diferență între persoanele sale dragi și îi tratează exact la fel. 

Vărsător. Este atras de campaniile umanitare și militează pentru dragoste și pace între oameni. Crede cu tărie că oamenii sunt predispuși la greșeli și luptă ca cei care greșesc să nu fie judecați aspru. Are grijă ca toți să se iubească între ei și să înceteze să mai instige la ură și violență. 

Pești. Menirea sa este aceea de a evidenția importanța creativității în viața noastră. Știe că exprimarea de sine este benefică pentru suflet, iar arta este unul dintre cele mai populare moduri prin care oamenii reușesc să facă acest lucru. Promovează emoțiile prin intermediul artei, a muzicii, a poeziei sau a oricărei alte activități artistice. Vrea să dezvăluie adevărata valoare a artei, în toate formele sale. 

Surse articol: Joya.life / Yourtango / TimesofIndia

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Cine a fost iubitul tau intr-o viata anterioara?
Incepe quiz
Cine a fost iubitul tau intr-o viata anterioara?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.