Horoscop
Înapoi la

Care sunt armele de seducție folosite de zodiile de pământ

Care sunt armele de seducție folosite de zodiile de pământ

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Arta seducției a făcut întotdeauna parte din rutină pentru că ea stă la baza relațiilor intime care sunt parte a listei de nevoi fiziologice. Seducția este reprezentată de gesturile pe care cineva le face atunci când vrea să cucerească o altă persoană. Partenerii pot recurge la tot felul de metode prin care să își stimuleze unul altuia imaginația, astfel încât să simtă că sângele trece mai rapid prin vene.

Acest subiect a început ușor, ușor să nu mai fie tabu, iar oamenii au căpătat curajul de a vorbi despre ceea ce simt. Zodiile se manifestă diferit atunci când vor „să vrăjească” un posibil partener și trăsăturile de personalitate le pot influența modul de a acționa.

Parteneri care se sărută pe plajă, în timp ce formează o inimă din apropierea mâinilor

Iată care sunt armele de seducție folosite de semnele zodiacale de pământ:

Taur

Taurul se simte atras de oricine și flirtul este la ordinea zilei pentru el. Acesta nu se jenează atunci când vine vorba să își ademenească partenerii apelând la metode obraznice și afișează o senzualitate care nu se mai întâlnește la niciun alt semn zodiacal. Spiritul de lider îl face să pară și mai atrăgător. Odată ce ai căzut în plasa unui Taur, rămâi îndrăgostit/îndrăgostită pentru toată viața. De asemenea, el îți va face cadouri ca să te convingă de aprecierea pe care o simte față de tine, dar ai grijă că nu întotdeauna rămâne lângă persoana pe care încearcă să o cumpere cu daruri scumpe. Taurii sunt genul de oameni care seduc și se duc.

Fecioară

Această zodie este expertă în arta seducției și îi plac la nebunie tachinările. Adoră să își enerveze prada și are un stil unic de a-i arăta că se simte atrasă de ea. De asemenea, îi plac jocurile de rol și va încearca să te ademenească prin tot felul de povești interesante. Stăpânește foarte bine și limbajul iubirii, așa că nu vei putea sta departe de ea dacă vei auzi ce cuvinte îmbietoare folosește. Va face tot felul de gesturi aparent romantice, doar ca să îți dea impresia că așa se va comporta pe tot parcursul relației, dar adevărul este că nu îi place romantismul și îl folosește doar pe post de „momeală”.

Capricorn

Acest semn zodiacal iubește aventura și îi place să trăiască momente palpitante chiar și în dormitor. Va încerca să te seducă făcându-ți promisiuni mari și explicându-ți fanteziile lui. Vei ceda imediat când vei auzi câte lucruri interesante știe să facă și veți trece repede la treabă ca să experimentezi și tu senzațiile tari despre care povestește la nesfârșit. La fel ca în cazul Taurului, și Capricornul va folosi obiectele materiale ca pe o ancoră și va încerca să îți ofere tot ce îți dorești ca să te apropii de el. Nu te lăsa păcălit/păcălită de acest semn zodiacal și interacționează cu el doar dacă și tu simți acea atracție puternică.

Fiecare persoană trăiește așa cum simte, dar când vine vorba de seducție, zodiile de pământ sunt cunoscute ca fiind pasionale și doritoare de aventură. Ai fost până acum într-o relație cu un Taur, un Capricorn sau o Fecioară? Ai regăsit în ei aceste comportamente?

Citește și: Motive foarte bine întemeiate pentru care oamenii nu îi suportă pe controversații Tauri

Surse articol: YourtangoWellandgoodNypost

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce spun emoticoanele folosite despre personalitatea ta?
Incepe quiz
Ce spun emoticoanele folosite despre personalitatea ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.