Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Care vor fi ultimele cuvinte ale zodiilor

Ionelia Olteanu

Fiecare nativ al zodiacului îşi guvernează viaţa după propriile reguli. Fiecare are atât calităţi, cât şi defecte specifice, părţi mai frumoase şi părţi mai urâte. Indiferent de calitățile și defectele noastre însă, moartea nu iartă pe nimeni.

lumina tunel

Ultimele cuvinte pe care cineva le spune înainte de acest moment sunt păstrate în amintirea celor dragi mult timp. Totuşi, nativii zodiacului îşi pot păstra simţul umorului chiar și în clipa finală, preferând să stârnească zâmbetele celor din jur până în ultima clipă.

Iată cam ce ar spune fiecare zodie, înainte de a-şi da ultima suflare:

Berbec

Nativilor din zodia Berbec le stă gândul la bani până în ultima clipă. Vor spune: ”Am ascuns un milion de euro în...în”, fără a mai reuşi să încheie fraza și declanşând, astfel, un adevărat mister.

Taur

Taurii sunt filosofii zodiacului chiar şi în ultima zi a vieţii: ”A fi sau a nu fi. Aceasta este întrebarea!”, este fraza cu care se vor stinge pe buze.

Gemeni

Gemenii îşi păstrează caracterul optimist: ”Sunt bine, sunt bine!”. Nu ai cum să nu-i iubești până în acest ultim moment.

Rac

Nativii din Rac vor să părăsească această lume şi să închine un pahar pentru o viaţa petrecută la maximum: ”Mai aduceţi-mi un pahar cu vin!”

Leu

Leii sunt romantici incurabili până la final: ”Sărută-mă pentru ultima dată!”

Fecioară

Fecioarele încearcă să îşi facă apropiaţii să râdă: ”Ar trebui să vezi ce faţă ai!”.

Balanţă

Balanţele sunt realiste şi înfruntă moartea cu fruntea sus: ”De ceva tot trebuie să moară omul”.

Scorpion

Se pare că Scorpionii nu sunt foarte oprimişti în ceea ce priveşte destinaţia lor de după moarte: ”Iadule, aşteaptă-mă că vin!”. Dramatici, până la final, ce să mai!

Săgetătorul spune o glumă proastă la care râde de unul singur cu gura până la urechi, apoi moare.

Capricorn

Nativii din Capricorn şi-au dat seama că au avut parte de viaţă pe care au trăit-o aşa cum a fost scris: ”Ceea ce nu trăim la timp, nu trăim niciodată”. Curat filosofic!

Vărsător

Vărsătorii îşi păstrează doza de optimsim pe care au avut-o de-a lungul vieţii şi văd partea plină a paharului: ”Văd luminiţa de la capătul tunelului”.

Peşti: ”Las toată averea mea pisicilor şi papagalilor mei”. 

Care ar fi ultimele tale cuvinte în funcţie de zodie?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta