Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Careul cumpenelor- aceste 5 zodii vor fi puse la grele încercări în următoarele patru zile

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Suntem cu toții cu sufletul la gură, așteptând ca de la o zi la alta să aflăm știri din ce în ce mai alarmante sau sperând că, în sfârșit, lucrurile vor începe să se limpezească. Între timp, viețile noastre merg înainte, cu bune și cu rele, dar nimic nu mai este ca acum câteva luni, iar schimbările nu încetează să ne de existența peste cap. 

Luna aprilie va aduce provocări pentru multe zodii, mai ales că se petrec tot felul de evenimente astrale interesante. Dacă ar fi să ne uităm doar la viitorul apropiat, de pe data de 3 aprilie, Venus va intra în Gemeni, ceea ce ar putea aduce răsturnări de situație în viața amoroasă a unor semne. Tot pe 3, Mercur și Neptun se vor afla în conjuncție în Pești, astfel încât comunicarea ar putea fi afectată de manipulări și iluzii, în cazul unora dintre zodii; iar pe 4 aprilie, conjuncția dintre Jupiter și Pluto în Capricorn ne poate afecta economiile, aducându-ne într-o adevărată criză financiară. 

În următoarele zile, cinci zodii se vor confrunta cu dificultăți destul de mari în multiple arii ale vieții lor. Dar nu trebuie să-și piardă speranța și controlul, pentru că după ce va trece acest careu al cumpenelor, vor ieși la lumină, simțindu-se mai puternice și mai senine.

Taurul

Taurul

Economiile tale primesc o lovitură și s-ar putea ca situația ta materială să fie serios afectată. Ești nevoită să reduci cheltuielile și să introduci măsuri de austeritate, la care va fi destul de greu să te adeaptezi, dat fiind că zodia ta adoră luxul și confortul. Și, cum o problemă nu vine niciodat singură, Venus în Gemeni va aduce conflicte serioase cu partenerul, căruia îi reproșezi că nu are suficientă inițiativă. În realitate, te simți depășită de situație și cauți un țap ispășitor, dar nu ai găsit cea mai potrivită persoană pe care să-ți verși frustrările. La urma urmei, sunteți împreună în asta și ar trebui să comunicați și să colaborați mai mult, în loc să vă certați. După 7 aprilie, când Marte în Vărsător se va afla în cuadratură cu Uranus în Taur, spiritul tău de lupotătoare va ieși la iveală și vei găsi soluții pentru perioada care urmează.

Leul

Leul

Pe măsură ce războinicul Marte avansează în Vărsător, semnul care ți se opune, simți că îți este tot mai greu să faci față izolării și îți este teamă c vechile tale depresii și anxietăți vor ieși la suprafață. temerile își fac simțită prezența în simptome fizice, precum durerile puternice de cap, problemele digestive și tulburările de ritm cardiac. Viața ta sentimentală ți se pare un dezastru, pentru că nu mai comunici aproape de loc cu partenerul și ai convingerea irațională că vei fi abandonată. Dar toate aceste simptome sunt trecătoare și trădează doar starea ta de neliniște și lipsa de perspective. Încearcă să exersezi detașarea, să practici meditația și să lași dragostea să reintre în viața ta. Conectează-te cu oamenii dragi, de câte ori poți, prin orice mijloace, pentru că astfel vei avea sentimentul unui colac de salvare. În vremurile dificile, singurul lucru care te poate susține este legătura cu ceilalți. Din 11 aprilie,când Mercur intră în Berbec, semnul cu care te înfrățești, lucrurile vor intra pe făgașul normal și vei dobândi mai multă seninătate. 

Scorpionul

Scorpionul

Anumite scopuri, importante pentru tine, au devenit imposibil de atins în această perioadă, atât de provocativă pentru toată lumea. Evoluția ta profesională, dobândiea unui statut, controlul și puterea par să-și fi pierdut sensul, într-o lume din ce în ce mai agitată și centrată pe supraviețuire. Te simți confuză, pentru că munca reprezenta principala ta temelie, garantul stabilității tale. Schimbările care se petrec acum în situația ta profesională, cerințele diferite la care trebuie să te adaptezi, izolarea de colegii de muncă, toate acestea sunt destul de greu de suportat pentru tine. Pe măsură ce Marte, planeta ta protectoare avansează prin instabilul Vărsător, simți că lucrurile îți scapă din ce în ce mai mult de sub control. Recomandarea astrelor este să lucrezi cu tine, să regăsești resursele profunde care te fac o persoană puternică și cu capul pe umeri. Atâta timp cât îți menții sănătatea și ai oameni dragi pe care să te bazezi, poți trece peste orice încecare a sorții. 

Vărsătorul

Vărsătorul

Tranzitul lui Marte prin semnul tău este o adevărată provocare, pentru că îți dă impulsuri nestăpânite și bătăioase, dar nu ai posibilitatea de a le pune în practică. Starea de izolare și pasivitate nu este potrivită pentru tine, ai nevoie de o misiune către care să orientezi prodigioasa ta energie. Cu toate acestea, numărul de acțiuni pe care le poți face este destul de limitat și te simți legată de mâini și de picioare. Ai un sentiment acut de lipsă de sens și creezi o viziune din ce în ce mai negativă asupra lumii. Următoarele patru zile din aprilie vor fi un chin pentru tine, dat fiind că nu găsești nici o scăpare din situația în care te afli. Este posibil să primeștuâi și o veste îngrijorătoare de la serviciu, unde se vor face anumite restructurări care ți-ar putea amenința poziția actuală. Pe 7 aprilie, când Marte se va afla în cuadratură cu Uranus în Taur este o bună ocazie să-ți pui în mișcare creativitatea, pentru că se va ivi o oportunitate pentru tine, de a îmbina nevoia ta de sens cu posibilitatea unei activități profitabile. 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta