Horoscop
Înapoi la

Casanova zodiacului din această toamnă: sucește mințile femeilor și le părăsește

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Galant, fermecător, seducător și cel mai bun amant: acesta este portretul unui bărbat care face furori și cucerește inimile femeilor în această toamnă. Semnul său zodiacal îl face să strălucească, îi dă energie și o nesfârșită virilitate.

Dar sub zâmbetul lui cuceritor se ascunde un aventurier perfid și periculos, de care ar fi bine să te ferești, dacă nu vrei să suferi, ori să accepți, pur și simplu, că vei avea parte doar o noapte de pasiune și să te cufunzi în plăcerile simțurilor, fără nici o obligație ulterioară. În noaptea aceea, te va face să te simți unică, cea mai frumoasă și mai dorită femeie din Univers. Dar a doua zi ai toate șansele să găsești patul gol.

Ce semn zodiacal întrunește aceste incredibile calități, dar și defecte pe măsură? Știm că ești curioasă, așa că nu te mai ținem cu sufletul la gură. Vezi mai jos despre ce zodie este vorba!

casanova

Berbecul este Casanova zodiacului în această toamnă

Fără să fie neapărat în topul celor mai afemeiați bărbați, nativul Berbec intră în această toamnă sub influențe astrale puternice, care-l fac să aprindă inimile și să le incendieze pe măsură. Va primi darul seducției direct de la planeta iubirii, Venus, în vreme ce planeta care-l guvernează, războinicul Marte, îl va transforma într-un cuceritor imbatabil.

Impulsivitatea sa proverbială se va transforma, de această dată, în patimă. Se va îndrăgosti rapid, iar aleasa nu va avea nicio șansă în fața lui. Nu-l va putea refuza, nu va putea amâna și nu se va putea retrage, ci va cădea la picioarele sale.

Dar, chiar dacă arde de dragoste, Berbecul nu rămâne la o singură iubire toamna aceasta, ci trece din floare în floare. De fiecare dată însă, se va îndrăgosti cu sinceritate și fiecare dintre femeile care îi atrag atenția se va simți, pentru o scurtă perioadă, într-un carusel de emoții, care-i va lăsa o amintire de neșters.

Bărbatul Berbec adoră să cucerească și vede tot ce este mai frumos în fiecare femeie. Dar statornicia lui lasă de dorit în această toamnă și va frânge multe inimi.

Surse foto: iStock

Articolul urmator De ce sunt Berbecii, liderii zodiacului, singuri

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.