Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Cât de des faci atacuri de panică în funcţie de zodie

Cristina Gherghina

Taurul riscă să treacă prin atacuri pe panică zilnic, atunci când situaţia devine tensionată şi lucrurile nu se întâmplă aşa cum le-a plănuit. Dacă va acorda atenţie reacţiilor lui va învăţa să le controleze odată cu trecerea timpului. În ceea ce îi priveşte pe nativii din Rac anxietatea lor se manifestă cel mai mult ca o frică de a fi părăsiţi de cineva sau de a nu fi plăcuți, anxietatea făcând parte din rutina lor de zi cu zi. Indiferent ce viaţa va aduce nativilor din Balanţă, aceştia nu se panichează niciodată, fiind puternici ca o stâncă.

cat de des faci atacuri de panica in functie de zodie

Berbec

Trăiești într-o stare de teamă constantă. Îți vei pierde locul de muncă? Te va părăsi partenerul? Ar trebui să ai acea aluniță ciudată pe umăr verificată? De ce a trebuit să observi acea aluniță la cinci minute după închiderea cabinetului medicului? Un atac de panică nu este un lucru neobişnuit pentru un nativ Berbec, dar aceasta reuşeşte să treacă cu bine peste ele şi să se încurajeze de unul singur.

Citeste horoscopul zilnic aici

Taur

Depinde de cât de stresantă este situația. Trafic de coşmar în drum spre muncă? Termene limită la birou? Rişti să treci prin atacuri pe panică zilnic, atunci când situaţia devine tensionată şi lucrurile nu se întâmplă aşa cum le-ai plănuit. Acordă atenţie reacţiilor tale şi vei învăţa să le controlezi odată cu trecerea timpului.

Gemeni

Vă faceți griji pentru lucruri care nu se întâmplă, dar sunteți, în mod ironic, calm în situații cu adevărat stresante. Aveţi un randament bun atunci când sunteţi sub presiune, ceea ce este o reală calitate. Cu toate acestea, poveştile din capul vostru vă induc starea de panică şi confuzie destul de des.

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta