Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cât de des se gândește la tine, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Ai sentimente pentru un anumit bărbat, dar nu-ți dai seama dacă și el simte ceva pentru tine? Astrele îți pot răspunde la întrebări, arătându-ți care sunt semnele că cineva te poartă în gândurile sale, în funcție de zodie.

Nu uita că unele zodii sunt mai expansive și vorbesc cu ușurință despre emoțiile lor, dar uneori exagerează și spun lucruri neadevărate. Alte zodii sunt reținute în cuvinte și dovezi de afecțiune, dar se gândesc tot timpul la persoana iubită. De aceea, trebuie să fii o adevărată cititoare de semne pentru a ști cu siguranță dacă bărbatul vieții tale te consideră sufletul lui pereche. 

barbat femei gand

Semne că se gândește la tine, în funcție de zodie

Berbec

Apare mereu în calea ta când ai nevoie de el? Se oferă să te ajute, îți observă stările proaste și încearcă să te înveselească? Berbecul este un semn de acțiune, așa că va arăta că se gândește la tine făcând ceva concret ca să-ți iasă în întâmpinare sau petrecând timp cu tine. Deși nu ești singurul subiect al gândurilor lui, atunci când se gândește la tine o face cu intensitate și gata oricând să-și transforme gândurile în fapte. 

Taur

Bărbatul Taur se gândește foarte des la femeia pe care o place, îi trimite tot timpul mesaje și încearcă să fie în contact permanent cu ea. Dacă ai un prieten Taur, fii atentă cât de multe complimente îți face, dacă observă cum te simți sau dacă te soarbe din priviri. Fiind un tip cât se poate de ancorat în realitate, bărbatul Taur nu își ascunde sentimentele, așa că gândurile lui pot fi citite cu ușurință în acțiunile pe care le face în preajma ta. 

Gemeni

Bărbatul Gemeni este un permanent căutător de conversații și adoră să stea tot timpul de vorbă cu femeia pe care o place. Poți afla cât de des se gândește la tine în funcție de cât de mult te caută, fie că te invită undeva sau te contactează pe rețelele de socializare. Dacă îți cere mereu părerea și îți trimite numeroase mesaje, poți să fii sigură că ocupi un loc important în gândurile lui. 

Rac

Dovezile de grijă și afecțiune sunt semnul clar că un bărbat Rac se gândește la tine. Atunci când este îndrăgostit, Racul nu te poate scoate din gândurile sale; ești aproape o obsesie pentru el. Dar mintea și emoțiile sale sunt foarte puternic conectate, spre deosebire de alte zodii. Așa că, dacă nu-ți arată prea multe dovezi de dragoste, înseamnă că nici nu se gândește prea des la tine. 

Leu

Atunci când este îndrăgostit, Leul își împarte gândurile între femeia iubită și propria persoană. Poți fi sigură că nu îți acordă atât de mult loc în mintea sa pe cât își acordă sieși, dar ai o parte considerabilă din gândurile sale. Dacă te arăți mereu alături de el, îl susții și îi demonstrezi fățiș prețuirea ta, probabil că se va gândi și mai mult la tine, pentru că Leul își adoră admiratorii. 

Fecioară

Chiar dacă nu ți-o arată, bărbatul Fecioară se gândește non-stop la tine. Dar este destul de greu să ajungi la inima lui și trebuie să faci eforturi ca să obții dovezi concrete de afecțiune. S-ar putea chiar să procedeze invers față de ce gândește sau ce simte și să fie din ce în ce mai retras sau mai rezervat pe măsură ce este mai atras de tine. Îl poți surprinde însă privindu-te de departe și încercând să iasă în întâmpinarea dorințelor tale, într-un mod atent și discret. 

Balanță

Sociabil și fermecător, bărbatul din Balanță îți mărturisește fățiș când se gândește la tine și ți-o spune de nenumărate ori pe zi, pentru că adoră să-ți arate afecțiunea lui. Nu te aștepta să te iubească în taină sau să-și ascundă sentimentele. Dacă nu îți spune nimic despre gândurile lui, înseamnă că, pur și simplu, nu îi pasă prea mult de tine. 

balansare

Scorpion

Când este fascinat de o femeie, bărbatul Scorpion face o obsesie din imaginea ei și o urmărește până în pânzele albe. De aceea, nu va fi greu să-ți dai seama că iubitul tău Scorpion se gândește la tine. Te bombardează cu mesaje, complimente și invitații fierbinți, dar, din păcate, pe cât de intense sunt gândurile sale, pe atât pot fi de trecătoare. Iar atunci când interesul său se răcește, îți vei da imediat seama, pentru că nu mai încearcă să intre în niciun fel în contact cu tine.

Săgetător

Mintea Săgetătorului este plină de idei, planuri și evenimente, de aceea se gândește moderat la persoana iubită. Ea apare ca o lumină de fundal în gândurile sale și doar din când în când se concentrează pe imaginea ei. Dacă iubești un Săgetător, trebuie să te obișnuiești cu stilul lui de a nu-ți da atenție completă, pentru că este absorbit de zeci de alte gânduri. Dar, atunci când se îndrăgostește foarte tare, se gândește non-stop doar la tine. 

Capricorn

Cu mintea sa organizată, Capricornul îți va dărui o „porție” bine definită din gândurile sale. Vei apărea printre gândurile lui de câteva ori pe zi, după care se va întoarce la proiectele și întrebările sale. Dar, când trece în cealaltă extremă, Capricornul nu te mai poate scoate din minte și ajunge să te invadeze cu mesaje și declarații de iubire. 

Vărsător

Bărbatul Vărsător este obișnuit cu solitudinea și are o minte care nu se concentrează niciodată pe un singur subiect. Așa că nu te aștepta să mediteze non-stop la tine, însă atunci când o face îți dăruiește cele mai frumoase dintre gândurile sale. Dacă te iubește cu adevărat, vei simți imediat, pentru că are ochi doar pentru tine când sunteți împreună și este curios să afle cât mai multe despre viața ta. 

Pești

privire

Pentru bărbatul Pești, femeia iubită este foarte importantă și își amintește orice mic amănunt pe care l-a discutat cu ea, mai ales ce îi place și ce nu îi place, care sunt bucuriile și temerile ei și ce așteaptă de la o relație. Îți poți da seama cât de mult se gândește un bărbat Pești la tine după cât de atent este în preajma ta. Iubirea este un subiect esențial pentru el, așa că îi va dedica o mare parte din cugetările sale. 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi 21 ianuarie

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Zodiile protejate de Dumnezeu în 2022: astrele se aliniază în așa fel încât să le fie lor bine (56141 vizite)
  2. Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13 - 19 decembrie: Marte intră în Săgetător și nativii au liber la iubit (48325 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie: zodiile vor fi puse în ipostaze dificile și vor urma multe momente de cotitură (47539 vizite)
  4. Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2022, în funcție de zodie (44945 vizite)
  5. Cea mai norocoasă lună din 2022 pentru tine, în funcție de zodie (39978 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. De ce este Taurul cel mai tare semn zodiacal (nota 5)
  3. De ce ai încetat să mai cauți o relație, în funcție de semnul tău zodiacal (nota 5)
  4. Cum să te îmbraci și cum să nu te îmbraci dacă ești scundă și ai picioarele scurte (nota 5)
  5. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  1. Cat de repede citesti in functie de ce carti alegi? Stiluri de lectura (0 comentarii)
  2. Șase semne surprinzătoare care-ți arată că îți este suflet pereche (0 comentarii)
  3. Cum să ai o relație fericită cu un nativ Fecioară (0 comentarii)
  4. Nu îmi iubesc mama și nu-i datorez nimic din viața mea (0 comentarii)
  5. Cum să te vopsești acasă fără să îți strici părul - reguli simple pe care trebuie să le respecți (0 comentarii)