Horoscop
Înapoi la

Cât de mult crede în dragoste, în funcție de zodie

Cât de mult crede în dragoste, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Te-ai întrebat de ce unii bărbați sunt romantici și sentimentali, în vreme ce alții trec de la o relație la alta, fără să aibă nici o reținere? Cu siguranță știi tipi care declară că nu cred în dragoste și își doresc doar sex, dar și persoane care pun mare preț pe autenticitatea și profunzimea relației. 

Desigur, este vorba de personalitatea fiecărui om, dar s-ar putea să mai fie un factor foarte important. Zodia în care te-ai născut îți influențează întreaga viață, deci poate să-ți determine și modul în care te raportezi la iubire. Marea surpriză este că sunt semne care, pur și simplu, nu cred în dragoste până când nu întâlnesc o mare pasiune. La polul opus sunt bărbații foarte romantici sau protectivi, care consideră că iubirea este una dintre marile bucurii ale vieții. 

seductie

Iată ce părere are fiecare zodie despre dragoste. 

Berbecul

Nu se poate spune că Berbecul crede 100% în dragoste, dar sigur crede în pasiune. Această zodie de foc nu poate trăi fără sentimente intense, chiar dacă nu sunt totdeauna de lungă durată. Bărbatul Berbec adoră vânătoarea, dar, dacă ai reușit să-i răpești inima, devine din urmăritor victimă. Totuși, pentru a menține dragostea vie, Berbecul va avea mereu nevoie de lucruri picante în dormitor și de aventură în viața de cuplu. 

Taurul

Taurul nu se deschide imediat către iubire, dar atunci când o face, are încredere completă în sentimentele sale. Pentru el relația de dragoste este foarte importantă și adesea își dăruiește inima pentru totdeauna. Fiind un semn dominat de Venus, Taurul, fie că este bărbat sau femeie, trăiește pentru a iubi. Loialitatea în dragoste este punctul său forte, iar încăpățânarea sa proverbială îl face să treacă peste orice obstacol, pentru a-și apăra iubirea. 

Gemenii

Gemenii sunt un semn dual, recunoscut pentru curiozitatea și nestatornicia sa. Gemenii nu cred cu adevărat în dragoste, mai degrabă se joacă de-a sentimentele și explorează toate fațetele relațiilor. Dar sunt greu de prins într-o iubire stabilă și preferă  o viață amoroasă care se schimbă constant, pentru că acest lucru îi excită. atungi când se îndrăgostesc cu adevărat, Gemenii își pot schimba viziunea față de iubire, considerând-o importantă, dar acest lucru se întâmplă destul de greu. 

Racul

Acesta este unul dintre semnele care cred cu ardoare în iubire și trăiesc ca să se pună în slujba dragostei. Sensibilul Rac are nevoie de afecțiune ca de aer și nu-și pierde încrederea în iubire nici măcar dacă este trădat de multiple ori. În general caută relații profunde, care să îl împlinească din punct de vedere emoțional. Racul consideră că dragostea înseamnă pasiune și stabilitate, dar și o comunicare autentică și totală. 

Leul

Ca toate semnele de foc, Leul trebuie să siumtă îm primul rând pasiunea, dar rămâne sceptic în privința iubirii, până când nu întâlnește femeia ideală, care îl cucerește cu frumusețea și cu mintea ei. În acel moment, dragostea devine o obsesie pentru el și își dorește să strălucească în ochii partenerei sale. Leul are o imagine idealizată despre cuplu, considerându-se un adevărat cavaler în armură care trebuie să-și protejeze mereu iubirea. Deși este generos și plin de dragoste, Leul este foarte orgolios și cere atenție exclusivă. 

Fecioara

Bărbatul Fecioară nu crede atât de tare în dragoste, pentru că nu are încredere în oameni în general. Întâi are nevoie să se convingă de autenticitatea și profunzimea sentimentelor, pentru a le da girul său. Din start, nativul Fecioară respinge relațiile superficiale și consideră că nu au nici o legătură cu iubirea. Dar poate fi circumspect și reținut și față de persoanele care îi poartă sentimente adevărate, pentru că mai întâi trebuie să fie convins de bunele lor intenții. Totuși, când acceptă în sfârșit iubirea, bărbatul Fecioară îi oferă un loc foarte important în viața sa. 

inaccesibil

Balanța

Aflat și el sub semnul lui Venus, bărbatul Balanță este convins de importanța iubirii, numai că nu îi dă mereu conotații romantice. De multe ori, prietenii sunt la fel de importanți pentru el ca și persoana de care s-a îndrăgostit. Pe de altă parte, nativul Balanța este mereu în căutarea unei iubiri ideale; de aceea s-ar putea să rateze multe ocazii de a-și găsi sufletul pereche, pentru că dragostea reală i se pare prea măruntă comparativ cu viziunea pe care o are el despre iubire. Așa că, deși crede în dragoste, bărbatul Balanță înțelege adesea altceva prin acest sentiment, comparativ cu sensul pe care i-l dau oamenii obișnuiți. 

Scorpionul

Atunci când iubește, Scorpionul o face cu toată intensitatea, dar nu este ușor să-l cucerești. De multe ori, preferă relațiile pasagere, mai ales că este cunoscut accentul pe care îl pune pe latura erotică. Pentru a ajunge la inima lui, trebuie să treci de zidurile emoționale pe care le ridică între el și lumea de afară. Iar acest lucru nu se întâmplă imediat, pentru că Scorpionul are obiceiul să se învăluie într-un aer de mister și să testeze mai mult timp o persoană, înainte de a-i dărui încrederea sa: Pe scurt, iubirea adevărată este un lucru atât de prețios pentru el, încât consideră că trebuie păstrată ascusă și dăruită numai unei persoane care s-o merite pe deplin. 

Săgetătorul

Bărbații Săgetători sunt cunoscuți ca niște permanenți căutători, care nu cred în dragoste până nu se conving cu ochii lor (sau cu inima lor) că iubirea există. De altfel, un Săgetător are atâtea lucruri de descoperit în lume încât adesea nici nu mai are timp pentru iubire. Bărbatul Săgetător este mult mai fericit în călătoriile și aventurile sale decât în hățișul complicat al relațiilor romantice, mai ales că se teme să intre într-un angajament stabil. De fapt Săgetătorul caută o persoană care are aceleași pasiuni ca și el, cu care să împartă marea aventură a vieții. Dacă este vorba de un camarad sau de un partener romantic, acest lucru nu are mare importanță pentru el atâta timp cât este satisfăcut în nevoile sale primare de căutare de senzații. 

Capricornul

Pentru Capricorn dragostea nu ocupă un loc central în lista sa de priorități. Cunoscut ca unul dintre cele mai ambițioase semne din zodiac, Capricornul se concentrează în primul rând pe carieră și pe dezvoltarea sa personală, de aceea poate să pară rece și distant când vine vorba de iubire. Trebuie să fii puternică din punct de vedere emoțional pentru a străpunge armura Capricornului. De asemenea, nu trebuie să te aștepți la gesturi prea romantice de la un bărbat din această zodie,c are este înclinat mai degrabă către aspectele practice ale lumii. Dar, dincolo de aceste aparențe, Capricornu are o inimă tandră, capabilă de una dintre cele mai profunde iubiri cu putință.

Vărsătorul

Nu s epoate spune despre Vărstător că nu crede în dragoste, dar nici nu este una dintre prioritțile sale. Fiind un spirit liber, cu principii foarte clar definite, Vărsătorul intră greu într-o relație pentru că nu găsește persoane care să îl înțeleagă și să îl accepte cu adevărat. De aceea, Vărsătorul preferă să-și petreacă timpul cu prietenii, decât să se implice emoțional în relații lipsite de profunzime. De altfel se spune despre Vărsător că preferă o femeie pe care a cunoscut-o inițial ca prietenă, pentru ca apoi relația să evolueze încet către setimente mai tandre. 

Peștii

joc dragoste

Peștii cred în iubire cu întreaga lor ființă, de fapt sunt semnul care trăiește, în primul rând, pentru dragoste. Acest semn este cunoscut pentru sensibilitatea sa, de aceea este foarte serios și implicat când vine vorba de iubire. Atunci când se îndrăgostește, bărbatul Pești o face complet și unica sa prioritate este să-și facă fericită perechea. Inteligența sa emoțională îl face să înțeleagă dorințele celor din jurul său și să răspundă prompt persoanei pe care o iubește. Din păcate, natura sa blândă și empatică îl expune pe nativul din Pești amăgirilor și tendințelor egoiste ale celor care profită de bunătatea sa. 

 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Te consumi mult sau îți revii ușor? Fă testul și află cât de mult suferi tu din dragoste
Incepe quiz
Te consumi mult sau îți revii ușor? Fă testul și află cât de mult suferi tu din dragoste

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.