Horoscop
Înapoi la

Cat de mult suferi după ce vă despărțiți, în funcție de zodie

Cat de mult suferi după ce vă despărțiți, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fiecare face față în felul său unei rupturi în dragoste. Pentru unele persoane, sfârșitul unei relații pare să fie sfârșitul lumii; pentru altele, este doar un nou început. Bineînțeles, felul în care te simți după despărțire depinde foarte mult de împrejurările în care s-a petrecut evenimentul, dar și zodia din care faci parte influențează modul în care te manifești atunci când cineva îți frânge inima.

În funcție de semnul tău zodiacal, emoțiile tale pot varia de la tristețe profundă până la neputință și furie, iar numai tu poți ști de cât timp ai nevoie ca să te vindeci. Iată cât de mult suferi după o despărțire, în funcție de zodia ta!

femeie trista

Berbec

Dacă faci parte din această zodie pătimașă, cu siguranță vei suferi atât din cauza despărțirii, cât și a amorului rănit. Suferința ta poate deveni o adevărată obsesie și nu te vei împăca prea ușor cu ea, ci vei încerca să reiei relația cu fostul iubit. Pentru a trece peste ruptură ai nevoie de luni întregi, uneori chiar de ani, iar dacă ai iubit mult persoana de care te-ai despărțit, nu te vei vindeca decât după foarte multă vreme.

Taur

După o despărțire, Taurul are adesea un sentiment de eșec și de neputință, care îl face să resimtă nevoia de a fi ascultat și îngrijit de cineva. Dacă găsește prieteni care să-i stea alături, Taurul se reface mai repede, dar, dacă este singur, poate rămâne săptămâni de-a rândul într-o stare de tristețe. Pentru că este guvernat de Venus, cel mai bun motto pentru Taur este „cui pe cui se scoate”, de aceea se va vindeca mult mai repede dacă găsește o nouă dragoste.

Gemeni

Gemenii nu simt niciodată o singură emoție, pentru că sunt un semn dual, care poate înregistra în același timp două emoții contrarii. Dacă se despart, Gemenii se simt deopotrivă ofensați și dărâmați de ruptură. Deciziile lor sunt destul de stranii și impulsive: chiar în seara în care s-au despărțit, pot ieși la o întâlnire cu un străin, doar pentru a simți că se răzbună pe cel care i-a părăsit. Cu toate astea, dimineața îi găsește plângând în hohote, închiși în baie, după fostul iubit.

Rac

Sensibilitatea crescută a Racului îl face să se ancoreze foarte mult în trecut și să fie bântuit de imaginea fostei iubiri, după o despărțire. Acest semn are dificultăți foarte mari să renunțe la lucrurile și la persoanele la care ține, așa că se va vindeca greu după o ruptură. Chiar și la săptămâni după ce s-a despărțit de iubit, femeia Rac îl urmărește încă pe paginile de socializare și își frământă mintea să vadă unde anume a greșit în relație.

Leu

Atunci când se desparte de o persoană, Leul pune toată vina pe fostul iubit și are grijă să-l facă să plătească pentru suferința pe care i-a provocat-o. De asemenea, va încerca să-și ascundă adevăratele sentimente și să-și proclame statutul de persoană liberă, să se afișeze cu alți iubiți, doar pentru a trezi gelozia și regretul persoanei de care s-a despărțit. În general, Leul nu stă prea multă vreme singur după o despărțire, dar asta nu înseamnă că nu continuă să sufere în taină zile bune după fosta dragoste.

femeie rupe poza

Fecioară

Fecioarele pot fi persoane foarte practice și realiste, dar iau întotdeauna relațiile în serios și iubirea este importantă pentru ele. Iată de ce vor fi profund rănite după o despărțire și vor continua să sufere multă vreme. De asemenea, se vor simți dezorientate și neputincioase o lungă perioadă și le va veni greu să înceapă o nouă legătură. Este posibil să dezvolte o adevărată obsesie pentru persoana care a plecat și să se lupte ani întregi pentru a se elibera de ea.

Balanță

Balanței îi pasă destul de mult de reputația sa, așa că, atunci când trece printr-o despărțire, este mai preocupată de ceea ce cred cei din jur decât de sentimentele sale. Nu că nu ar suferi, dar, fiind sub semnul lui Venus, se poate vindeca ceva mai repede decât persoanele din alte zodii, printr-o nouă iubire. În general, vorbește foarte puțin despre despărțirea sa și se străduiește să arate că nu s-a întâmplat mare lucru, pentru ca nu cumva să-și stirbească imaginea în fața altora și să le stârnească milă.

Scorpion

Atunci când se desparte de un iubit, femeia Scorpion este foarte resentimentală și uneori răzbunătoare, tinzând să considere că numai acesta este vinovat de sfârșitul relației. După separare, împăcarea este aproape imposibilă în cazul acestui semn ascuns, care șterge literalmente din mintea sa orice a fost frumos în relație. Pe de altă parte, nu uită prea ușor emoțiile negative pe care le-a trăit și nu are liniște până când nu simte că i-a întors fostului partener toată suferința pe care acesta i-a provocat-o.

Săgetător

Săgetătorul este un semn foarte adaptabil și face față destul de bine sentimentelor determinate de ruptura de partener. Adesea, a fi singur înseamnă doar mai multă independență, mai multe aventuri și, de ce nu, mai multă dragoste. Dacă însă a ținut foarte tare la cineva, va suferi o perioadă destul de lungă și nu va mai dori să știe de iubire. Dar asta nu înseamnă că nu va rămâne într-o relație de prietenie cu fostul partener, pentru că viața este prea scurtă ca să-și încarce sufletul cu emoții distructive.

Capricorn

Capricornul nu este o persoană foarte sociabilă și adesea dedică mai mult timp altor pasiuni decât dragostei. Uneori, despărțirea nu înseamnă pentru el decât sfârșitul unui șir de obligații și posibilitatea de a se concentra mai mult pe lucrurile care îi plac. Dar, atunci când are o mare dragoste, despărțirea îl poate răni atât de tare, încât se va închide complet în sine și nu va mai fi capabil să iubească multă vreme, poate niciodată.

Vărsător

Nu prea poți să prezici cum va reacționa un Vărsător după despărțire, pentru că depinde foarte mult de dispoziția generală în care se află în acel moment. De multe ori va insista că se simte foarte bine și va arăta celorlalți că nu este afectat deloc de eveniment. Ceea ce îi este specific sunt deciziile spontane și neobișnuite care îl ajută să se vindece. Decât să stea singure și triste, plângând în camera lor, femeile Vărsător pot decide să plece într-o altă țară, fără să spună nimănui, și să se întoarcă abia după o lună, complet vindecate.

Pești

despartire

Peștii sunt foarte romantici și au emoții puternice, de aceea cred, eronat, că fiecare persoană de care se îndrăgostesc este sufletul lor pereche. Iată de ce sunt foarte răniți după o despărțire, pentru că orice ruptură le zguduie imaginea idealizată despre dragoste și despre viitorul lor romantic. Cu toate acestea, nu vor renunța niciodată să creadă în poveștile cu happy end, așa că, după o perioadă de tristețe și frământare, vor căuta o relație care să le aducă mai multă bucurie.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
De ce sunt Berbecii atât de greu de înțeles
De ce sunt Berbecii atât de greu de înțeles

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (36)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.