Horoscop
Înapoi la

Cât de mult te iubește, în funcție de zodie

Cât de mult te iubește, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Atunci când intri într-o relație nouă, te simți surescitată, fericită și dornică să știi ce-ți rezervă viitorul. Întreaga ta lume se schimbă și ești total încântată de bărbatul care pare să te iubească la fel de mult cât îl iubești și tu pe el. Dar ce te faci dacă povestea ta de dragoste nu este chiar așa de simplă? În realitate, fiecare persoană iubește într-un mod diferit, iar zodia din care faci parte are un cuvânt important de spus în această privință. Unii bărbați sunt pasionali și gata să-ți pună lumea la picioare, dar flacăra lor este doar un foc de paie și se stinge la fel de repede cum a apărut. Alții par detașați și reci, însă sunt capabili să sacrifice orice pentru persoana iubită. Iată cum iubește fiecare bărbat, în funcție de zodia sa.

declaratie

Berbecul poate face o obsesie din dragoste

Chiar dacă este destul de dificil să convingi un bărbat din zodia Berbecului să se așeze la casa lui, dacă ai găsit o conexiune cu el și ai nimerit momentul potrivit, un astfel de partener te poate face cu adevărat fericită. Aventurierul ce caută mereu provocări și are doar relații intense, de scurtă durată se poate transforma într-un tip protectiv, care te răsfață și te face să te simți unică. Atunci când iubește cu adevărat, un Berbec o face total, până la obsesie și este gata să renunțe la orice altceva.

Taurul iubește pe termen lung

O relație cu un partener din zodia Taurului este o relație stabilă, cu un grad mare de previzibilitate. Din păcate, ar putea fi deseori privată de pasiune, în pofida convingerii comune că Taurii sunt cea mai înfocată zodie Pentru că nativul Taur nu se îndrăgostește așa de ușor și este destul de protectiv cu sentimentele sale, foarte rar dezvoltă pasiuni fulgerătoare. De multe ori se închide emoțional pentru a nu fi descoperit în fața suferinței în dragoste. Totuși, când hotărăște să-și dăruiască inima, Taurul o face pe termen lung, uneori pentru toată viața. Iată de ce o femeie care are ca partener un Taur se va bucura multă vreme de dragostea lui.

Gemenii preferă aventuri, în loc de iubire stabilă

Gemenii au o reputație proastă când vine vorba de iubire, iar dacă le-ai căzut vreodată în plasă, cu siguranță știi de ce. Le este dificil să rămână statornici, să se dedice unei singure iubiri. Tind să fie adevărați playboy, mai ales când sunt tineri. Vei găsi profilurile lor pe toate paginile de socializare și site-urile de întâlniri și par să aibă câte o nouă iubită în fiecare weekend. Mulți cred că Gemenii sunt incapabili să aibă o relație serioasă. Dacă tu crezi că vei fi femeia care va schimba un bărbat din zodia Gemenilor, ai grijă să nu te arzi. Gemenii nu au prea multă dragoste de oferit unei femei. Sunt mult prea ocupați să urmărească orice fată care le iese în cale, așa că mai bine stai departe.

Racul este cel mai fidel iubit

Dacă te îndrăgostești de un bărbat Rac, vei trăi cea mai frumoasă poveste de dragoste. Racii sunt cunoscuți pentru că sunt cei mai fideli iubiți, așa că ai dat peste dragostea vieții tale! Bărbații Raci sunt cei care îți trimit mesaje de alint în fiecare dimineață și gânduri pasionale în fiecare seară. Dacă se întâmplă să-i spui cam repede unui Rac că îl iubești, nu se va speria și nu se va îndepărta de tine, ci îți va rămâne alături, anunțându-te când este gata să treacă la un nou nivel în relația voastră. Atunci când ajunge să iubească, un Rac se implică pentru totdeauna, pentru că nu este tipul jumătăților de măsură. Dacă găsești un iubit Rac, ține-l strâns și nu-i da niciodată drumul!

Leul dă tot ce are când iubește

Un partener din zodia Leului dă 100% în tot ceea ce face, iar asta include și latura romantică. Ai nevoie însă de o oarecare prudență, pentru că bărbatul Leu are un ego exacerbat și pentru el contează foarte tare imaginea publică. Asta înseamnă că poate fi într-o relație cu tine doar de dragul aparențelor, pentru că se poate mândri cu o astfel de cucerire. Dacă însă reușești o conexiune veritabilă cu un nativ Leu, te vei simți ca o prințesă din povești. Toți te vor invidia pentru că relația va fi pasională, plină de romantism și de gesturi de dragoste. Te poți aștepta la cine luxoase la lumina lumânărilor, la vacanțe exotice și cadouri exorbitante.

Fecioara iubește total sau deloc

Fecioara are multe în comun cu Taurul atunci când iubește. Ca toate zodiile de pământ, bărbatul Fecioară își dorește să-i ofere partenerei stabilitate și confort. Dar, față de Taur, bărbatul Fecioară este mai emoțional și pune tot sufletul într-o relație. Pe de altă parte, trebuie să ai răbdare cu el și să te aștepți ca lucrurile să meargă destul de încet la început. Și nu te aștepta să-ți ceară să fii iubita lui până nu este convins 100% că tu ești sufletul său pereche. Dar dacă își dă seama că îi pasă cu adevărat de tine, va fi un iubit dedicat și plin de pasiune, iar tu vei fi o iubită fericită!

trandafir

Balanța are nevoie de timp să se îndrăgostească

Un bărbat Balanță înaintează foarte încet când este vorba de iubire și nu se grăbește niciodată să facă declarații și jurăminte. Dacă bărbatul Fecioară intră greu în relație, pentru că este rezervat și precaut, bărbatul Balanță se abține, pur și simplu, de la dragoste, pentru că nu vrea bătăi de cap sau pentru că are altceva mai bun de făcut. După ce a remarcat o persoană, pot trece luni întregi până când Balanța se hotărăște să se îndrăgostească, pentru că, în cazul său, iubirea este o adevărată decizie! După ce îți declară însă dragostea sa, bărbatul Balanță este cel mai dulce și credincios iubit, dar trebuie să te înarmezi cu multă răbdare ca să-l cucerești.

Scorpionul este furtunos și schimbător în dragoste

Dacă ai iubit vreodată un nativ Scorpion, știi cu exactitate cât de dificil poate fi și de ce. Este cunoscut faptul că bărbatul din Scorpion aduce zbucium emoțional și răscolire afectivă. Este exact opusul nativului Taur. Poate părea la început un vis devenit realitate, întrucât are multă dragoste și pasiune de oferit. Dar, ulterior, a face față schimbărilor lui de dispoziție, trecerilor emoționale de la o stare la alta te poate secătui complet și te poate perturba emoțional profund. Nativul Scorpion te poate face să te simți iubită cum n-ai mai fost vreodată, dar în același timp îți poate scoate peri albi. Orice relație cu un bărbat Scorpion va fi asemenea unui uragan, așa că ia măsuri înainte să te lași purtată de val.  

Săgetătorul trăiește iubirea ca pe o aventură

Când iubești un Săgetător ești în mare risc, pentru că te va iubi și te va lăsa apoi. A-ți da întâlnire cu un nativ Săgetător poate fi extrem de tentant, mai ales atunci când ești tânără. Acest semn zodiacal își trăiește viața pătimaș, iar o relație cu un bărbat Săgetător te va face să ieși din zona de confort, să prinzi aripi și să experimentezi lumea și evenimentele vieții. Te va invita să faceți excursii în cele mai neobișnuite locuri, să mergeți cu cortul, să descoperiți insule exotice. Și, pentru o vreme, totul va fi perfect, până când va dispărea. Nativii acestui semn îți pot declara azi dragostea lor eternă, iar a doua zi să se piardă în ceață.

Capricornul nu consideră dragostea o prioritate

Cu siguranță nu vei fi prioritatea lui numărul unu, dacă te îndrăgostești de un bărbat Capricorn. Bărbații Capricorn par atractivi la prima vedere, întrucât îți oferă acea stabilitate financiară venită din muncă asiduă și poziție înaltă. Pe măsură ce crești, conștientizezi cât de important este să ai alături un bărbat cu adevărat matur și serios. Cu toate acestea, adevărul trist este că un Capricorn nu te va iubi niciodată la fel de mult cât își iubește profesia și munca. Dacă ești o femeie independentă, foarte dedicată carierei, s-ar putea să fii mulțumită de o astfel de dinamică de relație. Nu uita însă că nativul Capricorn va intra foarte rar într-o conexiune sufletească și de intimitate atât de necesară unei relații fericite, pentru că o mare parte din energia lui va fi canalizată către zona profesională.

Vărsătorul este imprevizibil în iubire

Vărsătorul este fermecător la suprafață, dar un demon în interior. Cu siguranță, de-a lungul vieții, ți-a atras atenția măcar un nativ Vărsător și, chiar dacă nu ai avut o relație cu unul, ți-a adus cu certitudine fluturi în stomac și gânduri de a fi împreună. Nu poți fi învinuită, pentru că bărbatul Vărsător este cu adevărat seducător, unic in felul lui. Îți dă senzația că este plin de încredere în sine, că nu face drame, că nu intră în bârfe, te încântă cu hobby-urile lui. Dar încrederea pe care o are în sine se poate transforma ușor în aroganță. De asemenea, dorința sa de independență se poate asocia cu singurătatea ta. Vărsătorii nu sunt construiți pentru relații. Poți cădea în plasa unei astfel de iubiri și să te iluzionezi singură că ești, la rândul tău, iubită. Dar bărbatul Vărsător poate fi genul care să plece fără avertisment, așa că păzește-ți inima.

Peștii sunt romantici și iubesc pentru totdeauna

iubiti

Atunci când iubești un bărbat din zodia Peștilor, te simți ca și când te-ai îndrăgostit de un prinț. Bărbații Pești sunt cu adevărat romantici în interiorul sufletului lor. Nu sunt genul de Don Juani în relațiile de dragoste, motiv pentru care întâlnirea cu ei este reconfortantă și sigură. Sunt asemenea unui suflu de aer proaspăt, întrucât nativii Pești sunt foarte iubitori și adepți ai relațiilor pe termen lung. Îți vor oferi tot ceea ce au, oricât de materialistă ai fi, te vor răsfăța și ocroti. Bărbații din această zodie sunt unii dintre cei mai buni parteneri din tot zodiacul.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Cat de mult te iubeste jumatatea ta?
Incepe quiz
Cat de mult te iubeste jumatatea ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.