Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Câtă încredere poți avea în partenerul tău, în funcție de zodie

Otilia Geavlete

Partenerul tău este din zodia Gemenilor? Ai auzit, probabil, cât de nestatornic este acest semn, aflat sub oblăduirea vicleanului și schimbătorului Mercur. În plus, natura sa dublă îl face pe nativul Gemeni să nu se dezvăluie niciodată complet și să țină secrete chiar și față de persoanele cele mai apropiate. 

Desigur, dacă iubitul tău este din zodia Gemenilor, vei ști că nu poți avea încredere completă în el. Desigur, uneori, caracterul unei persoane este mai puternic decât influențele astrelor și s-ar putea ca partenerul tău Gemeni să fie cea mai de încredere persoană de pe pământ. 

banuitori

Dar, statistic vorbind, bărbații Gemeni pot fi destul de duplicitari. Însă nu sunt singurii; în rândurile de mai jos îți dezvăluim câtă încredere poți avea în fiecare zodie în parte. 

Berbecul

Bărbatul Berbec este cât se poate de loial, atunci când iubește cu adevărat. Poți avea încredere în ce spune, pentru că nu este capabil să țină un secret. Dacă intenționează să te mintă, se va da imediat de gol. Așa că nu îi încredința lucruri pe care nu vrei să le afle prietenii sau cunoscuții tăi. Dar acordă-i credit când face o promisiune sau când îți spune că te iubește. 

Taurul

Bărbatul Taur valorizează în mod deosebit dargostea și familia. Când începe o relație, o face, de obicei, pe termen lung. Este o persoană care spune, în general, ce gândește, care are opinii foarte clare și principii puternice. De aceea poți avea deplină încredere în el, cu un singur amendament: atunci când te minte, dintr-un motiv sau altul, va fi foarte greu, dacă nu imposibil, să-l citești.

Gemenii

Nativul Gemeni s-a bucurat deja de o descriere suplimentară, ca un adevărat prototip al bărbatului în care nu poți avea încredere. Prin natura sa ambivalentă, bărbatul Gemeni este predispus să ascundă lucruri și să păstreze secrete. Dacă este doar prietenul tău, îi poți spune orice taină, pentru că o va păstra îngropată în inima sa. Dacă este iubitul tău, însă, ai grijă la natura sa schimbătoare, care îl predispune spre infidelitate. 

Racul

Racul este unul dintre cele mai de încredere semne, datorită naturii sale protective și faptului că se dedică în totalitate persoanei pe care o iubește. Îi poți încredința secretele tale, pentru că le va păstra cu sfințenie. Poți avea încredere în declarațiile lui, pentru că le însoțește de gesturi care dovedesc că spune adevărul. Nu uita, totuși, că natura sa lunară indică și o parte ascunsă. Este posibil să aibă taine pe care nimeni nu le cunoaște, în special legate de trecutul său.

Leul

Bărbatul Leu este fermecător, dar nu este printre semnele de încredere din zodiac. Dornic să fie apreciat și iubit de cât mai multe persoane, încalcă adesea granițele fidelității. Chiar dacă ține în continuare la tine. nu se poate abține să înșele: este în natura sa de cuceritor. În mod paradoxal, este destul de suspicios și nu-și împărtășește cu ușurință secretele. Față de prieteni poate fi generos și săritor, însă nu este garantat că nu le va dezvălui tainele, atunci când are chef de  bârfă. 

Fecioara

Toată lumea știe că poate avea încredere în bărbatul Fecioară, pentru că este loial și are principii morale foarte ferme care îl fac să fie cel mai bun păstrător de secrete din tot zodiacul. Dacă partenerul tău este Fecioară, în general este un momument de fidelitate și încredere. Îi poți cere ajutorul, îi poți încredința tainele tale, poți să bagi mâna în foc că nu te înșeală. Dar nu lăsa garda jos complet, pentru că bărbatul Fecioară este foarte ascuns și s-ar putea ca în ungherele cele mai prounde ale sufletului său să păstreze secrete la care nu ai acces. 

incredere

Balanța

Ai un iubit din zodia Balanței? Atunci știi că este sociabil și pune prietenia mai presus de orice interes personal. Dacă faci parte dintre amicii săi, ești o norocoasă. Va fi totdeauna prezent când îți este greu și secretele tale sunt bine păzite dacă i le încredințezi. Lucrurile se schimbă puțin, dacă este iubitul tău. Îi poți acorda încredere, dar până la un punct. În general îți spune adevărul, dar poate să te și mintă cu multă pricepere, dacă nu vrea să afli de anumite aranjamente ale sale.

Scorpionul

Scorpionul este unul dintre semnele pentru care încrederea reciprocă reprezintă condiția preliminară ca să construiască o relație serioasă. Dacă are doar o aventură cu tine, nu poți avea încredere în el, pentru că te consideră doar o pasageră căreia nu-i spune mai nimic despre sine. Însă dacă relația voastră este reală și puternică, poți fi încredințată de deplina sa onestitate și de faptul că te va susține oricând îți este greu. 

Săgetătorul

Acest semn este foarte circumspect legat de spațiul său personal și nu încredințează toate secretele sale nici măcar persoanelor foarte apropiate. Consideră că aceasta este o măsură de protecție a libertății sale, așa că nu te încrede foarte tare în  iubitul tău Săgetător. Poți să te bizui pe el dacă îi ceri ajutorul, dar nu și dacă îți promite că va fi veșnic lângă tine. Natura sa pasională îl face să intre în multe legături, să iubească pasional și să păstreze o groază de secrete. 

Capricornul

Iată un alt bărbat de încredere din zodiac. Pentru Capricorn, autenticitatea relațiilor și sinceritatea comunicării sunt esențiale, așa că nu te va minți decât în caz de forță majoră, în general ca să te protejeze de o suferință. Nici nu te va dezamăgi vreodată, dacă îi ceri ajutorul. Atunci când înșală, Capricornul se simte vinovat și nu rezistă mult până să mărturisească. Ai grijă ce îi dezvălui, totuși, pentru că nativul Capricorn nu se prea pricepe să țină un secret față de prietenii săi. 

Vărsătorul

Se știe că bărbatul Vărsător este foarte independent și nu are încredere în oricine. La rândul să, nu își mărturisește prea ușor secretele, așa că și după ani de relație s-ar putea să afli un lucru nou despre el, care să te surprindă. Cu toate acestea, este important că Vărsătorul îți este mai întâi prieten, înainte de a-ți fi iubit. Chiar dacă în calitate de iubit te-ar putea înșela, prietenia dintre voi îl face să-ți spună, în cele din urmă, adevărul. 

Peștii

incredere

Natura dublă a Peștilor îi face foarte alunecoși și, uneori, duplicitari. Nu poți avea încredere completă într-un bărbat Pești, chiar dacă are calități incredibile, ce te fac să te simți protejată în preajma sa. Bun ascultător, empatic și emoțional, nativul Pești poate cuceri orice inimă și convinge pe oricine de sinceritatea sa. Dar felul său schimbător de a fi, pentru că este guvernat de amăgitorul Neptun, este un semnal de avertizare asupra naturii sale duplicitare. 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!