Horoscop
Înapoi la

Ce adoră la tine, în funcție de zodie

Ce adoră la tine, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Când vine vorba de relații romantice, astrele sunt cei mai buni îndrumători ai noștri, iar compatibilitățile zodiacale sunt primul lucru de care trebuie să ținem cont când ne căutăm sufletul pereche. 

În funcție de zodia sa, un bărbat apreciază anumite trăsături ale unei femei, pentru că fiecare semn are un anumit profil al iubirii perfecte. Astfel, bărbatul Leu va căuta femei pasionale, strălucitoare și active, sensibilul Rac are nevoie de o femeie la fel de empatică și expresivă ca și el, pragmaticul Capriocorn adoră inteligența și seriozitatea unei partenere, în vreme ce bărbatul Balanță caută o femeie deschisă și sociabilă, cu care să-și împărtășească toate interesele. 

iubire

Desigur că dragostea adevărată se consolidează pe o cunoaștere mult mai profundă între parteneri, dar, pentru început, este bine să știi ce adoră un bărbat la tine de la primele întâlniri, în funcție de zodia lui. 

Berbecul

Bărbatul Berbec este fascinat de o femeie care duce o viață intensă și nu se dă în lături de la nici o aventură. Pasional și implusiv, Berbecul adoră acțiunea, ieșirea din rutină, viața trăită la maxim.  Oferă-i senzații tari și ferește-l de plictiseală și poți să fii sigură că te va adora. 

Taurul

Un bărbat Taur are nevoie de stabilitate în viața sa și își dorește o femeie la fel de angajată în relație ca și el. Bărbatul Taur apreciază loialitatea și caută o femeie cu care să-și împărtășească valorile, care să nu-l oblige să facă compromisuri sau să-și schimbe stilul de viață. Va adora la tine faptul că ești dedicată cuplului, atentă la detalii, chibzuită, dar și foarte senzuală. 

Gemenii

Ca un adevărat căutător, bărbatul Gemeni adoră femeile care îl stimulează, care îi provoacă inteligența și îi aprind imaginația. O femeie care știe să împletească afecțiunea și curiozitatea față de lume este tipul său ideal. Să pună la cale planuri secrete, explorări și călătorii extravagante împreună cu tine este activitatea care îl încântă cel mai mult pe nativul Gemeni. 

 Racul

Bărbatul Rac are nevoie, mai mult ca de orice altceva, de o comunicare emoțională cu femeia iubită. Un bărbat Rac nu poate fi atras cu adevărat de o femeie rece și calculată, pentru că primul lucru la care privește într-o relație sunt sentimentele. Bărbatul Rac apreciază doar femeile care își exprimă emoțiile cu intensitate și care îi permit să-și arate latura sensibilă și protectivă. 

Leul

Bărbatul Leu adoră laudele celor din jurul său, deci cu cât îți vei arăta mai mult aprecierea și interesul față de meritele sale, cu atât va fi mai entuziasmat. Dar are nevoie, în plus, de o femeie pe măsura sa, care să-i trezească admirația și respectul, să fie încrezătoare în forțele proprii și competentă. Dacă vrei să-l cucerești, arată-i cea mai strălucitoare parte a ta, dar nu uita să-i dezvălui și latura ta plină de înțelegere și generoasă. 

Fecioara

Bărbatul Fecioară apreciază femeile care sunt la fel de muncitoare și pragmatice ca și el, dar care îl pot scoate, din când în când, din rutina cotidiană. Un nativ Fecioară poate fi cucerit mult mai ușor dacă reușești să-l surprinzi și să-i dezvălui partea magică a lumii. Va adora la tine capacitatea de a-i schimba perspectiva și de a-l face să viseze. 

inimi

Balanța

Deschis, prietenos, iubitor de frumos și de armonie, bărbatul Balanță apreciază exact aceste lucruri la femeia iubită. Dacă reușești să-i fii prietenă, să-l faci să se simtă bine în preajma ta, să-i fii alături ori de câte ori are un necaz, poți fi sigură că sentimentele sale pentru tine vor fi mereu vii. 

Scorpionul

O împletire între sinceritate și senzualitate, iată ce adoră nativul Scorpion la o femeie. Atracția sexuală este importantă pentru el, dar pentru o relație de lungă durată, bărbatul Scorpion caută o parteneră onestă, cu care să poată comunica la un nivel emoțional profund. 

Săgetătorul

Săgetătorul este atras mai ales de femeile boeme, independente, cu spirit liber, pentru că se aseamănă cel mai mult cu el. Un bărbat Săgetător va adora o femeie care nu îi blochează nevoia de aventură și are un mod de a vedea lumea la fel de curios și căutător ca și el. Chiar dacă, în general, fuge de angajamentele prea serioase, nativul Săgetător poate ajunge să adore o astfel de femeie. 

Capricornul

Bărbatul Capricorn este foarte serios, pragmatic și muncitor, de aceea are nevoie de o femeie care să contrabalanseze aceste trăsături de caracter. Va adora acel gen de femeie care poate fi la fel de serioasă și profundă ca și el, dar care îl poate scoate și din zona sa de confort, făcându-l să vadă lumea într-un mod mai deschis și mai optimist. 

Vărsătorul

Un bărbat Vărsător va adora o femeie care îi provocă inteligența, alături de care simte că poate crește și își poate pune în acțiune ideile inovative. Vărsătorul apreciază acel tip de persoană gata oricând să-l susțină, în care se poate încrede întotdeauna și care are o aceleași concepții originale ca și el. 

soare

Peștii

Peștii sunt cel mai intuitiv semn și simt imediat investiția emoțională din partea unei persoane. Ca și nativii Rac, Peștii au nevoie să simtă o trăire cât mai intensă și mai autentică, pentru a da credit unei legături de dragoste. Bărbatul Pești va adora o femeie la fel de romantică și sinceră în emoțiile sale ca și el. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce adora barbatii la fizicul tau?
Incepe quiz
Ce adora barbatii la fizicul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.