Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Ce aduce zodiilor Luna în Rac, în opoziție cu 5 planete în Capricorn

Luni, 13.01.2020

Luna aceasta vom avea parte de mai multe evenimente astrale deosebite, care ne vor influența semnificativ deciziile, întâlnirile și acțiunile de zi cu zi. Unele dintre aceste evenimente vor avea efecte pe termen lung, cum este cazul eclipsei lunare din 10 ianuarie.

Aflată în semnul Racului, cu care are legături oculte, Luna s-a găsit într-o poziție cu totul specială la momentul eclipsei, pentru că a fost în opoziție cu 5 planete. Soarele, Mercur, Ceres, Saturn și Pluto, aflate într-o conjuncție foarte strânsă sub semnul Capricornului, s-au găsit în opoziție față de Lună, iar acest sextil grandios ne va influența săptămâni la rând, contribuind la dezvoltarea noastră psihică și spirituală.

femeie planete

Eclipsa lunară în timpul Lunii Pline este deja un eveniment foarte important pe bolta cerească și în sufletele noastre, dar faptul că a avut loc sub semnul Racului i-a dublat influența. Racul este conectat cu cinci teme majore, respectiv familia, căminul, emoțiile, siguranța și munca plină de sens, deci cu toate aspectele importante ale vieții noastre.

Iată de ce ne așteaptă transformări pe toate aceste planuri, accentuate de opoziția cu patru planete importante și un asteroid, Ceres, care guvernează învățarea emoțională, adaptarea și acceptarea schimbării.

Conjuncția Saturn-Pluto în Capricorn, în opoziție cu Luna în eclipsă, vorbește despre provocări și vindecare, despre trezirea conștiinței și despre purificare energetică.

Din Stelliumul aflat în opoziție cu Luna face parte și Mercur, care influențează comunicarea și exprimarea emoțională. Pe parcursul săptămânilor care urmează, opoziția dintre Lună și Mercur va aduce un mod mai profund de comunicare în relațiile noastre, adesea cu dezvăluirea unor sentimente trecute prea mult sub tăcere, care pot zgudui unele legături. Dar, chiar dacă ne simțim provocați sau tulburați de acest mod de comunicare, el este benefic pe termen lung, pentru că ne purifică interior și ne aduce o stare de echilibru.

În sfârșit, Luna se află în opoziție cu Soarele în Capricorn, ceea ce ne duce cu gândul la dimensiuni profunde ale vieții spirituale, la efortul pe care îl facem fiecare dintre noi pe calea împlinirii personale.

Aceste cinci planete în conjuncție și Luna în opoziție fac partea din Marea Cruce, care este conectată cu dezvoltarea potențialului nostru și cu eliberarea energiilor native inconștiente.

Cum influențează zodiile Luna în opoziție cu cele cinci planete

Berbec

Aflat într-o perioadă foarte aglomerată, Berbecul simte că emoțiile sale întunecate încearcă să răzbească la suprafață. Este impulsiv și uneori lipsit de control, iar conjuncția între Saturn și Pluto, în opoziție cu Luna în Rac, îi tulbură echilibrul interior. Totuși, prezența Soarelui în Capricorn aduce o conștientizare a reacțiilor sale exagerate și îi trezește nevoia de a-și analiza sentimentele. În felul acesta, Berbecul își va recăpăta calmul și va considera perioada agitată prin care trece ca pe o lecție de dezvoltare personală.

Taur

Emoțiile îl copleșesc și pe Taur, care se va afla în fața unei mari încercări legate de un examen important pentru cariera sa. Dar opoziția Lunii în Rac cu Mercur îl ajută pe Taur să-și îmbunătățească discursul, adăugând mai multă expresivitate cuvintelor sale. În felul acesta, îi va convinge pe cei care îl evaluează de calitățile sale. În viața personală, Taurul ar putea trece printr-un moment de cumpănă, în care își va cântări mai bine opțiunile și va decide dacă este cazul să rămână în legătură cu persoane care nu-i mai aduc niciun beneficiu.

Rac

Cu Luna aflată în semnul său, Racul beneficiază, cu siguranță, de dezvăluirea întregului său potențial. Dar acest lucru nu se face fără nicio tulburare sau suferință. Eclipsa de Lună a provocat efecte care vor continua în sufletul Racului încă multă vreme, făcându-l să se întrebe cât de fericit și împlinit se simte în viața sa personală. Este o invitație la reflecție, căreia Racul îi va da curs, iar după acest exercițiu de meditație, deciziile sale s-ar putea schimba radical, provocând o revoluție în viața personală și profesională.

fantezie luna

Leu

Opoziția dintre Luna în Rac și asteroidul Ceres va avea efecte importante în viața Leului, care își va spori veniturile. Ceres sau Demeter este zeitatea care asigură belșugul în viața oamenilor, iar Leul, ca zodie solară, este în contact cu aspectele legate de fertilitate și bogăție. În plus, din sextil face parte și Soarele în Capricorn, care va spori influențele pozitive, aducând-i Leului parteneriate profitabile și surse noi de venit.

Fecioară

Pentru Fecioară, evenimentele astrale care au avut loc în timpul eclipsei lunare au deschis posibilitatea unor întâlniri karmice, care i-ar putea schimba destinul. În calea sa va apărea o persoană cu o puternică influență asupra spiritului Fecioarei, care poate fi un iubit, un mentor sau un maestru. Cert este că Fecioara se va angaja pe un drum al dezvoltării personale și spirituale, care îi va aduce mari satisfacții.

Balanță

Este posibil ca Balanța să fie în pragul unei despărțiri, iar eclipsa lunară să anunțe sfârșitul unei relații foarte semnificative pentru acest semn. Deși acest eveniment este dureros, opoziția dintre Lună și celelalte planete îi deschide Balanței ochii către înțelesurile mai profunde ale acestei separări. Nativii zodiei vor înțelege că au învățat o lecție importantă despre destin și repetițiile sale în urma întâlnirii acestei persoane, dar că acum este vremea să o lase să plece. Efectul lui Ceres în opoziție cu Luna este tocmai acesta, de eliberare de sub pecetea trecutului și de abandon în fața voinței divine.

Scorpion

Pentru Scorpion, opoziția dintre Lună în Rac și cele cinci planete în Capricorn aduce un plus de intuiție, care îi va servi atât în viața profesională, cât și în cea personală. Fiind o zodie de apă, ca și Racul, Scorpionul este influențat de mișcările lunare, iar evenimentele astrale recente l-au ajutat să acceseze resurse profunde, astfel încât să se facă remarcat în fața șefilor, dar și să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită. Mai mult decât atât, dacă avea o problemă de sănătate, Scorpionul va fi fericit să afle că merge spre însănătoșire.

Săgetător

Opoziția dintre Lună și Soare deschide căi de evoluție spirituală pentru Săgetător, dar și de dezvoltare a unor abilități psihice care îi pot schimba viața: mai multă încredere și stimă de sine, claritate a minții și discernământ. Săgetătorul va primi mai multe vești bune legate de locul de muncă și se va ivi o oportunitate să călătorească în străinătate și să întâlnească oameni noi. Luna aceasta va fi pentru el un prilej de creștere interioară și de închegare de noi relații.

Capricorn

Noul an a început ascendent pentru Capricorn, iar cele cinci planete aflate în zodia sa, în opoziție cu Luna în Rac, îi aduc numai vești bune. Pe plan profesional s-ar putea să aibă acces la un proiect nou, care îi aduce resurse financiare, dar și împlinire personală. Relațiile sale merg excelent, mai ales cea romantică, pentru că anul acesta este un an de grație pentru Capricorn din punctul de vedere al sentimentelor. În plus, dezvoltarea sa spirituală este luminată de puterea aștrilor, astfel încât Capricornul va ajunge la adevărate revelații legate de sensul său în lume.

Vărsător

Cu Luna în Rac în opoziție cu Mercur, elocvența Vărsătorului este asigurată și va avea mare nevoie de ea și de farmecul său personal pentru a lupta pentru o cauză importantă. Fie că pledează pentru evoluția sa ierarhică, fie că și-a asumat o misiune caritabilă, Vărsătorul va reuși să fie foarte convingător și va obține ceea ce își dorește. Pe plan romantic, conjuncția Saturn-Pluto în opoziție cu Luna în eclipsă i-ar putea aduce anumite tensiuni și conflicte.

umbrela si luna

Pești

Pentru că sunt o zodie de apă, Peștii sunt puternic influențați de Lună, în special pe plan emoțional. Opoziția Lună- Soare va aduce elemente pasionale în viața Peștilor, care s-ar putea să întâlnească o persoană ce le va pune inima pe jar. Pe de altă parte, relațiile mai vechi sunt puse sub semnul întrebării, pentru că Peștii simt nevoia de înnoire și ieșire din rutină. Prezența lui Ceres în opoziție cu Luna are un efect pozitiv asupra lor, eliberându-i de dependențe și dându-le acces la bogăția minții și a sufletului.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (24)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!